oddie Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: oddie Dvě tak nějak odhaduju. Někdo tam ještě zůstával, nešel jsem jako poslední. Mě se do chatky domotalo jedno stvoření kolem čtvrtý To míň chlupatý, ale stejně po čtyřech Citovat
Petra XSI Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: oddie Dvě tak nějak odhaduju. Někdo tam ještě zůstával, nešel jsem jako poslední. Mě se do chatky domotalo jedno stvoření kolem čtvrtý To míň chlupatý, ale stejně po čtyřech Tak nějak......se nemohl strefit do dveří, ty futra byli najednou nějaký ouzký a co budu zatloukat vlézt do spacáku pro něj byla olympijská disciplína :D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Petro, Oddie: takhle dlouho jsem se fakt nezasmal chudak akter Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 A ještě jedna věc - Fallko605 sdi před spanilkou pujcoval od nekoho hadr na vyleštění auta, pak ho měl PetaV a pak já, ale nepodařilo se mi ho vrátit. Nemohl jsem najít majitele, tak budu rád, když se majitel ozve a já ho budu moci nějak vrátit. Jinak super sraz, jiřetínxký guláš mě naštval, protože jsem pul hodiny jezdil po neratovicich a hledal hospodu Citovat
AKCZ Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Pridavam se k podekovani za dobre pripraveny sraz i orientak kterej me doslova zaskocil Bylo tam hezky.. Citovat
Petra XSI Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: Scratch A ještě jedna věc - Fallko605 sdi před spanilkou pujcoval od nekoho hadr na vyleštění auta, pak ho měl PetaV a pak já, ale nepodařilo se mi ho vrátit. Nemohl jsem najít majitele, tak budu rád, když se majitel ozve a já ho budu moci nějak vrátit. Jinak super sraz, jiřetínxký guláš mě naštval, protože jsem pul hodiny jezdil po neratovicich a hledal hospodu Noooooo což mi připomíná, víš kvůli komu Fallko potřeboval přeleštit auto:D......Bobo totiž když vystupoval z auta tak otevřel dveře víc než si mohl dovolit a odneslo to zrovna Fallkovo autí Jinak gulášek nás taky dostal a přiznám se, že jsem si i zanadávala......ale Vertexovi to naštěstí včas zapálilo. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: Petra XSI Kluci (a holky které se taky spolupodílely), děkuju Vám moc za uspořádání tohohle skvělýho srazu, sice jsem byla celou dobu nachcípaná, ale i tak jsem si ho užila a prostě neměl chybu Joo tak ty jsi to na mě prskla někde, a já proč mě bolí v krku od neděle:myslim:D [upravil dne 4/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
Zipík Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Taky se přikláním k poděkování:DSraz byl super až na již mnohokrát zmiňovanou brzkou sobotní zavírku hospody:nevimTo si majitel špatně pošéfoval:roll Citovat
Petra XSI Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Petra XSI Kluci (a holky které se taky spolupodílely), děkuju Vám moc za uspořádání tohohle skvělýho srazu, sice jsem byla celou dobu nachcípaná, ale i tak jsem si ho užila a prostě neměl chybu Joo tak ty jsi to na mě prskla někde, a já proč mě bolí v krku od neděle:myslim:D [upravil dne 4/5/09 Radek Hurvajz] Nooooo je to možný, ikdyž adeptů by se našlo víc, já vím ještě o Neonovi a Ace:P Citovat
voštík Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 už mě taky bolí v krku.... , tak šup - kdo se přizná že za to může? Citovat
oddie Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: voštík už mě taky bolí v krku.... , tak šup - kdo se přizná že za to může? To je chřipka prasečí, ta na člověka nejde... Citovat
Petra XSI Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: voštík už mě taky bolí v krku.... , tak šup - kdo se přizná že za to může? Sakra, kluci to je mi vážně líto................mě na krk pomohl Neo Angin. Citovat
Petra XSI Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: voštík coze Neon a gin???? Dobrá kombinace :D:D, tak teď si měl dostal..........ale když o tom tak přemýšlím, není to až tak blbej nápad, třeba bude Neon pro a společného ginu se dočkáš Citovat
dzana.m Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Petra XSI Kluci (a holky které se taky spolupodílely), děkuju Vám moc za uspořádání tohohle skvělýho srazu, sice jsem byla celou dobu nachcípaná, ale i tak jsem si ho užila a prostě neměl chybu Joo tak ty jsi to na mě prskla někde, a já proč mě bolí v krku od neděle:myslim:D [upravil dne 4/5/09 Radek Hurvajz] Nooooo je to možný, ikdyž adeptů by se našlo víc, já vím ještě o Neonovi a Ace:P taky se přidávam že mi dvakrát není nejlíp ale asi sem nastyd v sobotu u toho stánku tak se valím na gauči a potím se BEZ SLIVOVICKY CI ZELENE nemam nejak ani pomyšlení:D Citovat
mates306 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Fakt moc povedenej srazík. Už se těším na další Citovat
PetrGTi6 Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Taky se přidáváme s děkovačkou. Sraz byl výbornej! Díky všem, co se na něm jakkoli podíleli. Kemp příjemně překvapil a na orienťáku jsme projeli cesty o kterých jsme neměli ani tušení, že existujou:D Jen jedno jsme si opravdu neužili a to naši oblíbenou cestu na sraz a domů Tak třeba zase někdy NA MĚLNÍKU ahoj!!! Citovat
Medvěd Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: dzana.m taky se přidávam že mi dvakrát není nejlíp ale asi sem nastyd v sobotu u toho stánku tak se valím na gauči a potím se BEZ SLIVOVICKY CI ZELENE nemam nejak ani pomyšlení:D Džáno - pokud mi chceš vážně tvrdit, že existuje sraz, po kterém Ty nebo zástupci blanenské sekce nemáte smíšené pocity spojené s Vašimi hlavami či zažíváním, máte můj neskonalý obdiv. Já, když jsem byl ještě mladý a nevybouřený kolikrát také hodně prolil hrdlem, ale Vám jsem nesahal ani po kotníky. [upravil dne 4/5/2009 Medvěd] Citovat
dzana.m Odesláno 4. květen 2009 Odesláno 4. květen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: dzana.m taky se přidávam že mi dvakrát není nejlíp ale asi sem nastyd v sobotu u toho stánku tak se valím na gauči a potím se BEZ SLIVOVICKY CI ZELENE nemam nejak ani pomyšlení:D Džáno - pokud mi chceš vážně tvrdit, že existuje sraz, po kterém Ty nebo zástupci blanenské sekce nemáte smíšené pocity spojené s Vašimi hlavami či zažíváním, máte můj neskonalý obdiv. Já, když jsem byl ještě mladý a nevybouřený kolikrát také hodně prolil hrdlem, ale Vám jsem nesahal ani po kotníky. [upravil dne 4/5/2009 Medvěd] medo tentokrát nemam bolení hlavy a stím spojene veci zpožití krapítek více alkoholu opravdu bolí me vkrčku:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.