Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Původně zaslal: oddie

Dvě tak nějak odhaduju. Někdo tam ještě zůstával, nešel jsem jako poslední.

Mě se do chatky domotalo jedno stvoření kolem čtvrtý :D

To míň chlupatý, ale stejně po čtyřech :aut

Odesláno

Dvě tak nějak odhaduju. Někdo tam ještě zůstával, nešel jsem jako poslední.

Mě se do chatky domotalo jedno stvoření kolem čtvrtý :D

To míň chlupatý, ale stejně po čtyřech :aut

Tak nějak......se nemohl strefit do dveří, ty futra byli najednou nějaký ouzký:aut a co budu zatloukat vlézt do spacáku pro něj byla olympijská disciplína :D:D:D

Odesláno

A ještě jedna věc - Fallko605 sdi před spanilkou pujcoval od nekoho hadr na vyleštění auta, pak ho měl PetaV a pak já, ale nepodařilo se mi ho vrátit. Nemohl jsem najít majitele, tak budu rád, když se majitel ozve a já ho budu moci nějak vrátit.

Jinak super sraz, jiřetínxký guláš mě naštval, protože jsem pul hodiny jezdil po neratovicich a hledal hospodu :D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

A ještě jedna věc - Fallko605 sdi před spanilkou pujcoval od nekoho hadr na vyleštění auta, pak ho měl PetaV a pak já, ale nepodařilo se mi ho vrátit. Nemohl jsem najít majitele, tak budu rád, když se majitel ozve a já ho budu moci nějak vrátit.

Jinak super sraz, jiřetínxký guláš mě naštval, protože jsem pul hodiny jezdil po neratovicich a hledal hospodu :D

Noooooo což mi připomíná, víš kvůli komu Fallko potřeboval přeleštit auto:D......Bobo totiž když vystupoval z auta tak otevřel dveře víc než si mohl dovolit a odneslo to zrovna Fallkovo autí :roll

Jinak gulášek nás taky dostal a přiznám se, že jsem si i zanadávala......ale Vertexovi to naštěstí včas zapálilo.

Odesláno

Kluci (a holky které se taky spolupodílely), děkuju Vám moc za uspořádání tohohle skvělýho srazu, sice jsem byla celou dobu nachcípaná, ale i tak jsem si ho užila a prostě neměl chybu :super

Joo tak ty jsi to na mě prskla někde, a já proč mě bolí v krku od neděle:myslim:D

[upravil dne 4/5/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

Taky se přikláním k poděkování:DSraz byl super až na již mnohokrát zmiňovanou brzkou sobotní zavírku hospody:nevimTo si majitel špatně pošéfoval:roll

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Kluci (a holky které se taky spolupodílely), děkuju Vám moc za uspořádání tohohle skvělýho srazu, sice jsem byla celou dobu nachcípaná, ale i tak jsem si ho užila a prostě neměl chybu :super

Joo tak ty jsi to na mě prskla někde, a já proč mě bolí v krku od neděle:myslim:D

Nooooo je to možný:mad:, ikdyž adeptů by se našlo víc, já vím ještě o Neonovi a Ace:P

Odesláno
Původně zaslal: voštík

už mě taky bolí v krku.... :bacha, tak šup - kdo se přizná že za to může?

Sakra, kluci to je mi vážně líto........:(:mad:........mě na krk pomohl Neo Angin.

Odesláno
Původně zaslal: voštík

coze :o Neon a gin???? Dobrá kombinace :D

:super:D:D:D, tak teď si měl dostal..........ale když o tom tak přemýšlím, není to až tak blbej nápad, třeba bude Neon pro a společného ginu se dočkáš;)

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Nooooo je to možný:mad:, ikdyž adeptů by se našlo víc, já vím ještě o Neonovi a Ace:P

taky se přidávam že mi dvakrát není nejlíp ale asi sem nastyd v sobotu u toho stánku tak se valím na gauči a potím se BEZ SLIVOVICKY CI ZELENE nemam nejak ani pomyšlení:D:D

Odesláno

Taky se přidáváme s děkovačkou. Sraz byl výbornej! Díky všem, co se na něm jakkoli podíleli. Kemp příjemně překvapil a na orienťáku jsme projeli cesty o kterých jsme neměli ani tušení, že existujou:D Jen jedno jsme si opravdu neužili a to naši oblíbenou cestu na sraz a domů:D Tak třeba zase někdy NA MĚLNÍKU ahoj!!!

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

taky se přidávam že mi dvakrát není nejlíp ale asi sem nastyd v sobotu u toho stánku tak se valím na gauči a potím se BEZ SLIVOVICKY CI ZELENE nemam nejak ani pomyšlení:D:D

Džáno - pokud mi chceš vážně tvrdit, že existuje sraz, po kterém Ty nebo zástupci blanenské sekce nemáte smíšené pocity spojené s Vašimi hlavami či zažíváním, máte můj neskonalý obdiv.

Já, když jsem byl ještě mladý a nevybouřený kolikrát také hodně prolil hrdlem, ale Vám jsem nesahal ani po kotníky.

[upravil dne 4/5/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: dzana.m

Džáno - pokud mi chceš vážně tvrdit, že existuje sraz, po kterém Ty nebo zástupci blanenské sekce nemáte smíšené pocity spojené s Vašimi hlavami či zažíváním, máte můj neskonalý obdiv.

Já, když jsem byl ještě mladý a nevybouřený kolikrát také hodně prolil hrdlem, ale Vám jsem nesahal ani po kotníky.

[upravil dne 4/5/2009 Medvěd]

medo tentokrát nemam bolení hlavy a stím spojene veci zpožití krapítek více alkoholu opravdu bolí me vkrčku:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...