Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Jezkovi.voci

Původně zaslal: Pe.Tr

Ježku jj , taky sem čuměl když ses objevil , dík za překvápko.:potlesk

Já rád překvapuju. Možná někdo luštil \"Voštík+1\" jako že přijede se slečnou... ;)

Jak znám Voštíka, určitě by se slečnou nepřijel - když tak s oblečnou, ale se slečnou, to teda ne, to by nedal.

[upravil dne 3/5/2009 Medvěd]

Odesláno

Za sraz patří organizátorům velké díky, jen škoda, že tak rychle uběhnul. Jinak nemám co bych vytkl.

Dále bych poděkoval tomu, kdo nad námi s Vixem držel ochrannou ruku, nebo možná že i dvě. Orientační soutěž jsem s Vixem absolvoval - a oba dva jsme to přežili bez úhony či psychické újmy. Teda, zatím se nedostavila. :aut

Jinak Vixi díky, bylo to fajn.

Dále bych poděkoval slečně Martině, za \"jízdu\" v Tepee a Žabimu za půjčení mapy.

A nemalé poděkování patří účastníkům nočních akcí, v pátek Otovi, Opronovi a neznámému muži v kostkované košili a v sobotu Kouďákovi, boltnovi, Lence a Popcornovi s přítelkyní.

Odesláno

Kluci (a holky které se taky spolupodílely), děkuju Vám moc za uspořádání tohohle skvělýho srazu, sice jsem byla celou dobu nachcípaná, ale i tak jsem si ho užila a prostě neměl chybu :super

Odesláno

Marceli, vlastne se i divím, žes to přežil. Vixovo couvání křovím bylo velmi zajímavé. Škoda že foto nebylo v pohotovosti :D

PS: nevyliskaly ti vetve?

Odesláno

Taktéž se přidám k poděkování za perfektní sraz... celkem v kolách necelých 1100Km ;) bylo parádně... už se těšíme na další... :papa

Odesláno
Původně zaslal: voštík

by člověk nevěřil, že se dá na kole podél Vltavy do Kralup zabloudit :)

Neříkám, že jsem bloudil :) Jinak jel jsem to bez mapy, jen podle cedulí, a je to pěkně značená, hezká cesta. Jo, a jak leckteří povídali, jak je to do Prahy tak 28km, víc ne, tak je to asi 60 :) ty cesty dost kličkujou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...