Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj pezotaci, potreboval bych poradit. Jsem naprostej laik na elktroniku v aute a chtel si do tlamy zabudovat zname světlo z knight ridera

viz.: http://uni.autodoplnky.cz/autostyle-bezici-svetlo-knight-rider-cervene-dal-s23737203

Vubec nevim jak na to. Popripade, nasel by se nejaky dobrovolnik z prahy nebo okoli, kdo by byl ochotny mi s timto pomoci?

Za kazdou cennou radu predem dekuji...:super

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

:xvul kolik ti je :D ?

[upravil dne 30/4/09 Ferry]

O tom to neni kolik mi je, ale holt se mi to libi. Ja treba zase nemuzu nahrazky bavorackych svetel ala angel eyes, nebo ted v posledni dobe audi, atp. Holt kazdy jsme nejeky. :D

Odesláno

tak evidentne to staci pripojit dvema draty (cerny - kostra, cerveny +12V) na baterku a funguje to, akorat ty krouceny kabely od toho ovladani nekudy protahovat, navic kdyz maj na konci konektor, to bude opruz

Odesláno

chlapci, knight rider a michael night, to je kultovy serial. Ja ked som bol este harant tak som sa v tom serialy vydel.:D proti gustu ziaden dišputát. Ja by som si to nedal, ale ked sa to niekomu lubi preco nie?

Odesláno
Původně zaslal: antal

Ja by som si to nedal ale je to tvoja vec.Ale prečo su tam dva neony?Mne to pripadá ako neonky pod palubovku.

to je mi jasne ze hodne lidi by si to nedalo na auto, ano ja pripoustim ze je to kyc, holt sem mi to libi...:mad:

Odesláno

Viz profil.

Hlavně aby to bylo věrohodné, oni ty náhražky vypadají většinou spíš jako světelné body než okénka, jak to měl právě Knight Rider...

Odesláno

Jako víte co, to je každýho věc - nemám moc rád tyhlety výpady - myslím si je to máslo, ale nechám si to pro sebe, kořeň chce pomoct, né nějaký hlášky o tom kolik mu je...

Já Ti v tomhle neporadím, taky je to pro mě z technickýho hlediska velká neznámá jak to tam nacpat - škoda že teď nemůžu najít odkaz - viděl sem web kde to kořeň montoval i za rozumný peníze a měl to vlastní výroby a byl schopnej to upravit podle Tvých představ...

P.S. nevím jestli to někdy bude, ale až budu mít opravený všechno na autě, a budou finance na zkrášlování - tak si to taky udělám... Viz. foto :)

post-0-14109606681821_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Jako víte co, to je každýho věc - nemám moc rád tyhlety výpady - myslím si je to máslo, ale nechám si to pro sebe, kořeň chce pomoct, né nějaký hlášky o tom kolik mu je...

Já Ti v tomhle neporadím, taky je to pro mě z technickýho hlediska velká neznámá jak to tam nacpat - škoda že teď nemůžu najít odkaz - viděl sem web kde to kořeň montoval i za rozumný peníze a měl to vlastní výroby a byl schopnej to upravit podle Tvých představ...

P.S. nevím jestli to někdy bude, ale až budu mít opravený všechno na autě, a budou finance na zkrášlování - tak si to taky udělám... Viz. foto :)

sak v dalsim prispevku jsem poradil

Odesláno

ale jo v pohodě... mě šlo o těch xxx let :) jinak se přikláním k myšlence, že tohle zrovna http://uni.autodoplnky.cz/autostyle-bezici-svetlo-knight-rider-cervene-dal-s23737203 nebude pravý ořechový a asi budeš zklamanej, ale těžko říct... Myslím, že alfa-omega sou pohasínající světýlka ať už je to řešený jakýmkoli zdrojem světla...

Jestli Ti de o originální efekt, potřebuješ trošku vymakanější verzi... Detailní video

P.S. viděl sem to na ebay opravdu v tomhle provedení... Musíš hledat, není to jednoduchý sehnat...

[upravil dne 4/5/09 budvar]

Odesláno

To BUDVAR: :potlesk

ano to je presne o tom, clovek se zepta, a lidi ho hned zacnou odsuzovat atp. Ale kdyz nekdo resi chromovy listicky, koncovky vyfuku, neony, hudbu, kridla, spojlery, folie na okna, cire lampy atp. je to ve finale pokud to neni profi, to sam co resim ja. Ano odkazy ala youtube, mam zkouknuty. Problem je ze v CR to nejak nejde sehnat. Ano spousta lidi si to postavi doma na kolene. Jelikoz mam nejake zaklady ze skoly ono neni problem udelat si tistak, osazet ho ledkama atp. Jde mi taky o zaruku a kvalitu. A ne aby kdyz to tam namontuju, jsem to usel za tejden sundat a opravovat. Libilo by se mi to v barve auta to znamena oranzova, a nejlepsi by to bylo reseno neco jako ledneon, ale cert se v tom vyznam. A kdyz se zeptam o radu kazdy resi vek kterej v tom vubec nehraje roli. :myslim

Odesláno

Řekl bych, že to nikdo ve skutečnosti nemá takže budeš první a od toho se odvíjí i rady a nikdo ti neporadí.. Když sem byl v Praze na minisrazu někdo tam měl neon na podvozku, pokud si to dělal sám myslím, že by ti hodně poradil s lecčím - princip zůstává stejnej... Držím palce... :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...