rider... Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Tak jsem zkoumal jak to udelat, ,,rozrezal a prodlouzil\'\' jsem co slo a bud to bylo kratky,nebo se to tam neveslo. Poradte mi nekdo, jak jste to vykoumali, skvely nebo mozna i nejlepsi by byli treba i fotky. Dikes:papa Citovat
Petano Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 a nechces si udelat vetsi masirku a to tak ze sterace ala 407? tzn. roztiraji se jakoby \"dostran\"? animace __ / \\ | | (doufam ze to je poznat) by bylo lepsi ne? Jeden sterac ma tedka kazdej blb a jeste to vozi zastaveny v pulce okna takze to jeste vypada hur a navic to zavazi ve vyhledu. Citovat
rider... Odesláno 14. červen 2004 Autor Odesláno 14. červen 2004 Bomba animace. To by bylo jeste vic piplaniho nez s tim centralem u kteryho asi zustanu;) a chci ho dat na stranu,uprostred se mi nelibi. Citovat
zoby Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 a co takhle to vzít z fiata, citroena, olcita???????? Citovat
strangers Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Zkus se podívat na můj stěrač mám i u svého nastavení nějaké fotky připadně ti je mohu poslat na email , ale udělal jsem to tak že pravý jsem zrušil uplně a zaslepil a u levého jsem upravil to uchycení a ted mě to setře 1pravo - 1 levo - 2 pravo a pak to stojí uprostřed mám dojem nebo to udělá obě str. 2x , sorry už si to nepamatuji ale je to práce na 1 odpoledne zhruba . Citovat
Lucky Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Pokud mas svarecku, tak je to prace tak na 2-3 hodiny. Jinak doporucuju sehnat alespon jedno uchyceni sterace vcetne osicky a pripravit si to predem. Ten excentr zkratit na 48mm (mozna by bylo lepsi 49mm, ale bude to mit nepatrne mensi rozsah, nicmene se vyhnes pripadnym kolizim tahla s tim excentrem) Paradni navod najdes na 205GTi v sekci Technics a pak hledej Single Viper nalevo v menu Polohu sterace pak nastavujes na ose motorku. Citovat
Petr605 Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 To strangers: Tvoje auto je fakt \"strange\".:D:D:D Citovat
rider... Odesláno 14. červen 2004 Autor Odesláno 14. červen 2004 Vykoukal jsem tam správně,že by to mělo mít 6,5cm na dýlku celý-ne osově. Stačí tu blbost zkrátit,trochu obrousit a je hotovo. Tak já s tim šašim takovou dobu a zrovna tohle jsem nezkusil. Jak jednoduché a prosté Teď zabrousim úplně jinak - jak dáváš ten odkaz jakoby pod slovo Citovat
Petr605 Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Zdrojový text odkazu \"pod slovo\" v tomto případě vypadá takto: 205GTi Citovat
vix Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 Proc kazdej ma jenom jeden ? Tohle je prece lepsi... Citovat
Lucky Odesláno 15. červen 2004 Odesláno 15. červen 2004 Rider: ono to musi bejt prave mereno osove. Diky tomu, ze nemusi byt vzdy ten cep presne na stredu. Jinak ti doporucuju poridit jeste nove pouzdra nebo to tahlo, na kterem nejsou ty pouzdra vyvchozeny - pak to dela bordel. BTW: 65mm je to stred-stred na origos excentru, jestli se nepletu Citovat
rider... Odesláno 15. červen 2004 Autor Odesláno 15. červen 2004 Tak ja to změřim osově. Jinak ty pouzdra a tahla mam i náhradní, mam ještě jedno auto na díly a tam jsou. Otestuju který je nejlepší Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.