dreamer Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Nazdar borci, Vopred sa ospravedlnujem ked sa uz tato tema tuto niekedy riesila ale mam taky problem ze ked natankujem palivo /1.4 HDi/ doplna tak niekedy mi indikator stavu paliva ukaze len 3/4 tinovu polohu.Pritom je nadrz plna. Stava sa to nepravidelne.niekedy je vsetko ok inokedy zase nie.Nemal uz niekto taky problem ?Vopred dik za radu. Citovat
Gitarista001 Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Ja zas niekedy tankujem doplna a ukazuje mi prazdnu nadrz. Cestou domov mi vsak ukazovatel stupa az kym nedosiahne maximum. Mohlo by to robit stale nielen po natankovani Citovat
Schreek Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 V první řad bych asi zkusil prohodit si s někým budíky, je to nejjednoušší a občas se stává že ty budíky prostě zloběj. Dál bych vyndal plovák z nadrže (pod zadními sedačkami), vyzkoušel jeho volný pohyb a pročistil kontakty. V poslední řadě bych asi hledal závadu někde po cestě, tzn. zkontrolovat kabely... Citovat
hnusoba Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 A ja by som si zas dal prehrať soft BSI Citovat
dreamer Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 No s tym prehranim softwaru mi radili aj v servise. Mam tomu teda chapat tak ze je to nejaky novsi upgrade alebo co ??? Pomoze to vobec ? Nedodzubu to este horsie nez to bolo ??? Citovat
AnotherOne Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 Keď to vraví hnusoba tak tomu ver, ide zrejme o opravu chyby v programe. Citovat
hnusoba Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 Původně zaslal: AnotherOne Keď to vraví hnusoba tak tomu ver, ide zrejme o opravu chyby v programe. Zas nepreháňaj, aj ja sa niekedy mýlim a aj tu sa mi to stalo Ale u tohto som si viac menej na 100% istý Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.