ecc Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Zdravim, prosil by som o pomoc odbornikov a ludi, ktori sa ako tak vyznaju do aut. Mam Peugeot 607, rok vyroby 2002, motor 2.2 HDi, automat, klima..., auto ma najazdene 297 000 km, ma za sebou tri nehody. Prva nehoda bolo tuknutie vpravo, druha nehoda bolo tuknutie do obdocujuceho auta (prednou castou mojho auta) a posledna tretia nehoda bola nedobrzdenie a narazenie do zadnej casti nejakeho auta. Posledne dve nehody vyzera ako male nehody, proste rozbite svetlo, trosku rozbita maska a kapota. Odhad pri prehliadke havarijnej poistky bol nieco okolo 50 ci 60 tisic, nakoniec sa oprava vysplhala na 180 tisic korun. Moj problem spociva v prehrievani auta, teplota vody vybehne az do cervena a auto vypne. Prvykrat sa problem objavil na Donovaloch, ked sa auto vlieklo za autobusom, zrazu len pipanie a vyplo motor. Auto muselo stat cca. 30min, kym vychladlo a dalo sa ist dalej. Dalsi pripad pri jazde pod Strecnom cez leto ci jesen, ked boli kolony kvoli rozsirovaniu cesty a spevnovania terena, dlha kolona, cakanie, motor bezal, zrazu pipnutie a uz som aj stal. Dalsi pripad, ked som v lete v takmer 40 stupnovej horucave stal na krizovatke a cakal pri vypadovke na odbocku na zelenu, cakanie okolo dve az tri minuty, zrazu vybehla voda, stihol som nastastie prejst aspon na chodnik a tak nechat auto vychladnut. Dalsi pripad pri jazdne do kopca. Co je vsak horsie, problem sa prejavil aj teraz ked som stal v kolone pocas nehody na D1 v smere do Bratislavy, dokonca ked som cakal na parkovisku asi 10min so zapnutym autom. Z toho dedukujem, ze sa auto prehrieva pri zatazi do kopca, pripadne ked stojim. Zrejme je to sposobene pri stati tym, ze nefuka vzduch na prednu cast vozidla, ci nie? Napada niekoho riesenie tohto problemu, co by to mohlo byt, ze ci to je chladicom, nejaky termostat alebo co...? Mam taky pocit, ze pri poslednej nehode sa chladic nemenil, nakolko nebol ani poskodeny a nevosiel by sa uz do havarijnej poistky, pretoze potom by slo auto na odpis ci nieco take. Dakujem za kazdu vzacnu radu. [upravil dne 27/4/09 ecc] Citovat
Hauke Ivo Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Kdyz se to ma prehrat, sepnou vetraky? Pokud ne, tak zkontroluj spinaci relatka pro ventilator, mely by byt nekde na sahare. Citovat
ecc Odesláno 27. duben 2009 Autor Odesláno 27. duben 2009 Tie vetraky by malo byt pocut? Ci mam otvorit kapotu, nechat bezat motor, sledovat kedy vybehne teplota a pocuvat kedy sa zapnu vetraky? Prepac, neviem co je zahara ani spinacie relatka, ale to by som sa spytal potom suseda, on je automechanik, ze nech sa mi na to pozriet. Hlavne by som najskor potreboval zistit co a ako, nech mu viem povedat a neotravoval ho zbytocne. Citovat
jara1 Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Pokud neviš co je sahara a relatka tak to radši někomu dej at se nejdřiv podiva na relatka jestli spina sahara ale podle toho co pišeš to vypada že je to těsněni pod hlavou nebo praskla hlava. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Pravdepodobne ty nespina sahara. Laicky skusim vysvetlit. Pokial ides pomaly do kopca, stojis v kolone, alebo kludne aj na parkovisku, tak motor bezi, nafta v nom hori, ale nechladi sa, nakolko na prednu masku nie je napor vzduchu , tj nema co chladit. To iste plati v pomalej jazde v kolone, alebo ked ides v zavetri za autobusom. Vtedy ty ma zopnut sahara, tj taka velka vrtula, ktora sa nachadza este pred chladicom, blisie k prednemu narazniku. Ta sa zacne ako klasicky ventilator tocit, a nahana vzduch do chladica, ktory to nasledne uchladi Takze ty mas predpokladam v 607 ke klimatizaciu. Tak by si mal mat 2 sahary. 1 je pre klimu, jedna je na chladenie. Pokial sa teplota ohreje nad urcitu teplotu, ma zopnut a zacat chladit. Ked sa tak nedeje, mozno mas len za.rany konektor, alebo mas zle to cidlo ci relatko . Lahko zistis tak, ze nastartuj, povoz sa , zaoarkuj na parkovisko, otvor kapotu, a pozeraj dokial nezapipa a nevypne. Pokial sa sahara neroztoci, je to v tom. Inac dobre ty odvzdusnili chladiacu sustavu ? Citovat
21Grams Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Zopnutie sahary je pocut, aspon pri volnobehu alebo pohahovackach v kolone to rozozna aj laik, jednak zvuk samotnej sahary a napor vzduchu, ale aj na otackach volnobehu, pri zopnuti alternator zatazi motor a otacky trochu klesnu. Tiez by som to videl na nefunkcne sahary, mozno ju nevyskusali po buracke, daj to niekomu spravit, najlepsie reklamovat tam kde to opravovali, ak je to saharou dojde na to technik za par minut. Unahlene zavery typu hlava, tesnenie by som nerobil, netreba strasit:) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Pri hlave by bol uz olej vo vode, alebo naopak, alebo aj aj ... Napriklad ja ked mam zavrete okna, a mam uplne slabo pustene radio, uz saharu nepocujem. Pokial mam radio vypnute, tak ju pocujem celkom slabo. Myslim ze 607 ma vecsi komfort, a vecsie odhlucnenie, takze pri zavretych oknach ju pocut nemusi ... Citovat
21Grams Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: Lubk0 Pri hlave by bol uz olej vo vode, alebo naopak, alebo aj aj ... Napriklad ja ked mam zavrete okna, a mam uplne slabo pustene radio, uz saharu nepocujem. Pokial mam radio vypnute, tak ju pocujem celkom slabo. Myslim ze 607 ma vecsi komfort, a vecsie odhlucnenie, takze pri zavretych oknach ju pocut nemusi ... preto som napisal ze jeto poznat aj na otackach/zatazeni motora:) Citovat
ecc Odesláno 28. duben 2009 Autor Odesláno 28. duben 2009 Aha, takze uz viem co je ta sahara, dakujem za vysvetlenie. Myslim, ze tam by problem mohol byt, pretoze si spominam, ked som prvykrat dosiel na aute, tak auto hucalo, islo o ventilator vpredu, teda vrtulu. Bol to dost silny zvuk, ktory v aute nie je takmer vobec pocut, teraz som ten zvuk nepocul uz dlho, vlastne od tej nehody do odbocujuceho auta, islo najma o poskodenie pravej prednej casti vozidla a tam sa nachadza spominana sahara a chladic. Dnes som si zohnal cislo na jedneho chlapika, ktory opravuje a venuje sa chladicom & klimatizaciam, rano tam zavolam a dohodnem sa s nim. Este ma napada jedna vec a tou je klimatizacia. Niekedy ked bezi, tak na taku minutku zacne vydavat taky divny zvuk, nieco ako keby to chrcalo, suchalo ci skripalo, neviem presne opisat ten zvuk, po nejakej minute to prestane a objavi sa to napr. za 5 ci 10 minut. Moze to byt nejakym zlym mazanim vetrakov klimy alebo tam bude malo chladiacej jednotky? Kolko stoji priblizne plnenie klimatizacie? Zatial dakujem za rady, dost mi pomohli Citovat
marsalek Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Plneni klimatizace se plati od mnozstvi chladiva, ktere se muselo dodat. Mnozstvi chladiva si auto hlida samo a pokud by ho bylo malo, tak klima vubec nesepne - hrozilo by poskozeni kompresoru klimatizace. Takze pokud klima chladi, neni akutni duvod chladivo doplnovat. Ja jsem nedavno platil kolem 1000 Kc a to klima predtim jeste chladila, jen se mi jevilo, ze uz nechladi moc silne. Chrceni muze byt zpusobeno napr. zakopavanim vrtule sahary... Kaja Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 JJ... Keby bolo malo chladiva, klima nesepne... Inac na slovensku robia komplet plnenie klimy, aj s dezinfekciou, cca do 2000 SK ... Bez dezinfekcie menej... Ale ako bolo spomenute, zalezi aj od mnozstva kapaliny.... Je mozne, ze mas neco s oboma saharama, takze muze zadirat sahara urcena pro klimatizacii ... Treba aby ti to ten mechos riadne skonroloval. V pripade zlych sahar by som ich kupil niekde na vrakaci ... Nemaly by stat majland, ale odhadnut neviem presne.... Citovat
ecc Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 Takze som bol s autom dnes v jednom servise, hodili to na diagnostiku, vymazali nejake chyby..., skusali cez diagnostiku diagnostiku zapinat relatka, vsetko v pohode, bolo pocut cvakanie. Potom skusali poistky, vsetky boli v poriadku. Vysledny zaver je ten, ze tam moze byt chyba v nejakom obvode alebo nieco s ventilatorom, ale to sa im moc nezdalo, kedze su tam dva a nejde ani jeden. Vraj sa mi na to moze pozriet, ale bude to dlhsie trvat, pretoze treba zhodit nejake veci na kapote, otestoval by tie ventilacky, obvod..., ale ze to moze trvat aj par hodin a nakolko to s jeho diagnostikou neslo vsetko co chcel, tak ma radsej odporucil na Peugeot servis s tym, ze mu mam dat vediet kde bol problem a o co islo, pretoze by rad kontaktoval predajcu diagnostiky, ze mu to neslo. Citovat
Y2K Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Mozu to byt tie relatka ktore spinaju ventilatory alebo cidlo teploty. Kamos to ma teraz na alfe a tam to robia tie spinacie relatka. Citovat
Qcko Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 No ja som sa dlho babral s podobnym problemom a nakoniec to bolo iba prasknute tesnenie na viecku chladica....to samozrejme nedrzalo tlak a vodu pri vyssej teplote vytlacalo:bacha Citovat
ecc Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 Qcko: Az na to, ze mne tie dva ventilatory ani len nepusti. Citovat
P607Olda Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Cez diagnostiku možno zapnúť ventilátor naplno i na menšiu rýchlosť. To mali v servise okamžite vidieť cez mriežky. (Len si nepamatám, či na 607 je jeden alebo dva ventilátory.) Myslím, že to bude ten ventilátor (ventilátory). Na mojej 607 som mal vadné predradné odpory - je na nich tepelná poistka a tá bola pretavená. Ale vtedy ventilátory išli aspoň naplno. Na 406 bol vadný ventilátor - zhorená elektronika vnútri ventilátora. Riešili sme to výmenou ventilátora, z dovodu spoľahlivosti auta. Tie predradné odpory sú vpredu pred chladičom. Mal by si nájsť šikovného elektronika alebo servis, sám sa do toho asi nepustíš. Vodítkom Ti može byť to, že pri naštartovanom motore, po zapnutí klimy sa ventilátor má ihneď rozbehnúť na menšiu rýchlosť (i keď motor nie je zahriaty). Takto ho možeš testovať aj bez diagnostiky. Nájdite tie predradné odpory, vyberte ich a merajte na ich svorkách. Spína ich centrálny počítač. Neviem, kde sú výkonové spínacie prvky, to neporadím. [upravil dne 29.4.2009 P607Olda] [upravil dne 29.4.2009 P607Olda] Citovat
ecc Odesláno 29. duben 2009 Autor Odesláno 29. duben 2009 Diagnostika servisu Peugeot je jedna vec, druha vec je diagnostika v nejakej garazi v ktorej som bol. Kedze ku mne najblizsi servis ma chcel objednat az o dva tyzdne v stredu, nakolko maju uplne plno, rozhodol som sa navstivit jeden vacsi servis. Tam mi hned dokonca zena pri pulte povedala, ze to vyzera na termostat, ale nevylucuje ani chybu niekde v elektronike ci ventilatorov, ibaze sa jej nezda, ze by oba ventilatory prestali ist. V pondelok tam mam doobeda odniest auto, rozoberu to, skusia co a ako a popripade by objednali co bude treba s tym, aby som v utorok mohol odist. Dam vediet ako som potom dopadol. Citovat
ecc Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Tak som vcera odniesol auto do servisu a dnes som bol pre to. Chyba bola v tepelnom cidle ci termostate, ktore nezopinalo + chybna poistka v motore (nejaka 50mA ci co to bola zac). Boli sa povozit a potom nechali auto tristvrte hodinu stat a bezat, pekne sa to zaplo. Vraj to zapina na 87 stupnov. Zaroven som dal vymenit lavy gulovy cap, ktory bol vyklepany... Za vsetko (robota+suciastky) som platil 71 eur (cca 2100 korun), co je podla mna velmi dobra cena. Som rad, ze to uz ide ako ma, aj ked som dnes este zapnutie ventilatorov nepocul, ale to zrejme preto, ze som nikde dlho nestal a vonku je dost chladno. Cez vikend sa ma oteplit, tak uvidim, navyse mam ist na chatu ku ktorej vedie kopec, takze sa presvedcim ci to ide ako ma. Este by som rad dal dezinfikovat a naplnit klimu, ze do tych 50 eur by sa to malo zmestit. Citovat
P607Olda Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Tak to je dobre, že to nebolo nič horšie, a ešte je dobre, že sa našiel seriózny servis, že Ťa neogabali. Kedykoľvek si skús pozrieť (počúvaním to nezistíš), či po zapnutí klímy sa ventilátor rozbehne na menšiu rýchlosť. Nevylučujem, že túto závadu máš naďalej, ja som s tým jazdil dva roky ani som nevedel. Závada sa prejavuje tak, že klíma horšie chladí pri malej rýchlosti jazdy, a pri pomalej jazde ventilátor hučí naplno (lebo nezapal menšiu rýchlosť tak po ďalšom zvýšení teploty valí naplno). Je to častá typická závada tých predradných odporov. Rieši sa výmenou (1200 Kč za kus) alebo prespájkovaním (kus za pivo). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.