biema Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Mam svetla ovladane motorčekom , ale potrebujem nastavit svetla každe zvlašt. Teda konkretne prave mi svieti moc vysoko a potrebujem ho znižiť. Kde najdem nejaku korekčnu skrutku na toto nastavenie? Dakujem. Citovat
Duffusss Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Na predných svetlách sú také biele plastové skrutky mali by bať na imbusový kľúč. Ale aj tak by som si to dal radšej nastaviť v servise aby si neoslňoval ostatných vodičov. Citovat
shark734 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: biema Mam svetla ovladane motorčekom , ale potrebujem nastavit svetla každe zvlašt. Teda konkretne prave mi svieti moc vysoko a potrebujem ho znižiť. Kde najdem nejaku korekčnu skrutku na toto nastavenie? Dakujem. Tak neviem o aky kus ti to svieti vyssie ale skus si vsimnut ine auta a zistis ze na kazdom svieti prave svetlo o trochu vyssie...ja si myslim ze je to kôli dopravnym znackam...Ja mam tiez 307 r.v.08/2001 a mam to tiez tak isto(na STK nebol ziadny problem)...ospravedlnujem sa ak nemam pravdu co sa tyka doprav.znac... Citovat
Martinsk Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: biema Mam svetla ovladane motorčekom , ale potrebujem nastavit svetla každe zvlašt. Teda konkretne prave mi svieti moc vysoko a potrebujem ho znižiť. Kde najdem nejaku korekčnu skrutku na toto nastavenie? Dakujem. Máš dobre založenú žiarovku vo svetle ?? Citovat
matulo Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Nazdar, nastaviť vysku svetla viem, su tam na to take male plastove skrutky na imbus ako vravi Deffusss, ale chcem sa spytat, ci sa daju svetlomety nastavit aj vodorovne, teda aby svietili viac dolava alebo doprava. Mozno sa mi to iba zda, ale prave svetlo mi svieti dost doprava, teda do jarku mimo cestu... Citovat
Gibon83 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 prave svetlo ma svietit viac dohora a doboku. Nie je to ani tak kvoli znackam ale hlavne kvoli chodcom na krajnici. Citovat
matulo Odesláno 8. listopad 2011 Odesláno 8. listopad 2011 dakujem uz som spokojnejsi ale aj tak mi nikto neodpovedal, ci sa da svetlomet nastavit aj vodorovne vpravo alebo vlavo..? Citovat
tercho Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 neviete mi poradiť,ako by som nastavil diaľkové svetlo na 307 cc facelit? Svetlo svieti príliš dohora. Citovat
hulkjo Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 Zdravim ja mam taky takovej zahadnej problem když jse postavim proti zdi tak levy světlo ma o něco viš bod než prave ae na silnici svij zhruba na stejnou vzdalenost čim to muže byt? Citovat
hulkjo Odesláno 21. duben 2012 Odesláno 21. duben 2012 a jak jse da zklopit dolu jen to jedno světlo Citovat
reeper Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Vyska se nastavuje sroubkem na imbus co je ze zhora na svetle mezi dalkovyma a potkavacima,spis teda nad dalkovyma. Jinak dostran je stelovani,kdyz oddelas ze zadu krytku na potkavacky,tak je v rohu k blinkru,bud na sroubovak nebo ted si nejsem jistej presne,ale myslim ze na 6 orisek.. [upravil dne 22/4/12 08:32 od reeper] Citovat
tercho Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Ale ja by som chcel vedieť nastavenie dialkových svetiel -svetla majú dve paraboly.Tlmené je uplne jasné- dva šroby.Ale ako nastavím dialkové? Máte s tým niekto skúsenosť? Citovat
reeper Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Ale ja by som chcel vedieť nastavenie dialkových svetiel -svetla majú dve paraboly.Tlmené je uplne jasné- dva šroby.Ale ako nastavím dialkové? Máte s tým niekto skúsenosť? Tlumeny a dalkovy jdou spolu. Jedine bys je musel nejak prihnout. Citovat
koblih69 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Nastavují se tlumená světla ... pokud je nějak úplně mimo dálkové tak máš podle mě jen špatně nasazenou žárovku. To se občas stane Citovat
tercho Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 tlmené sú xenony a tie sa naklánajú samostatne - alebo spolu s dialkovými?žiarovka dialkových je v samostatnej parabole.... Citovat
tercho Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 žiarovky sú nasadené dobre teraz som ich pozeral ... tlmené sú v poriadku,ale dialkové vietia jednak vysoko a ešte do kríža. Citovat
koblih69 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Do kříže? A nemáš náhodou jednu lampu z \"Angličáku\"? [upravil dne 22/4/12 14:14 od koblih69] Citovat
tercho Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Pokial viem,neboli menené svetlá...ale pri kontrole tlmených - tie sú ok sme zistili túto chybu.kamarát spomínal že po zhodení nárazníka sa dajú najskôr nastaviť dialkové ako celok a následne tlmené...šrobom Preto sa najskôr pýtam na skúsenosť iných. Citovat
aslv Odesláno 12. březen 2015 Odesláno 12. březen 2015 Caute,mam 307 r.v.2002 a mam problem a to ten ze predne stretavacie svetla svietie dole pred auto ale dialkove svietia perfektne.Bol som v servise na regloskope a tam povedal ze su nastavene dobre.Motorcek funguje aj na prevej aj na lavej strane dobre.Ziarovky PHILIPS +30%.Parabole su OK a skla su trochu zazltnute.Mate niekto nejaku radu PROSIM. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.