Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam svetla ovladane motorčekom , ale potrebujem nastavit svetla každe zvlašt. Teda konkretne prave mi svieti moc vysoko a potrebujem ho znižiť. Kde najdem nejaku korekčnu skrutku na toto nastavenie? Dakujem.

Odesláno

Na predných svetlách sú také biele plastové skrutky mali by bať na imbusový kľúč. Ale aj tak by som si to dal radšej nastaviť v servise aby si neoslňoval ostatných vodičov. :)

Odesláno
Původně zaslal: biema

Mam svetla ovladane motorčekom , ale potrebujem nastavit svetla každe zvlašt. Teda konkretne prave mi svieti moc vysoko a potrebujem ho znižiť. Kde najdem nejaku korekčnu skrutku na toto nastavenie? Dakujem.

Tak neviem o aky kus ti to svieti vyssie ale skus si vsimnut ine auta a zistis ze na kazdom svieti prave svetlo o trochu vyssie...ja si myslim ze je to kôli dopravnym znackam...Ja mam tiez 307 r.v.08/2001 a mam to tiez tak isto(na STK nebol ziadny problem)...ospravedlnujem sa ak nemam pravdu co sa tyka doprav.znac...

Odesláno
Původně zaslal: biema

Máš dobre založenú žiarovku vo svetle ??

• O 2 roky později...
Odesláno

Nazdar, nastaviť vysku svetla viem, su tam na to take male plastove skrutky na imbus ako vravi Deffusss, ale chcem sa spytat, ci sa daju svetlomety nastavit aj vodorovne, teda aby svietili viac dolava alebo doprava.

Mozno sa mi to iba zda, ale prave svetlo mi svieti dost doprava, teda do jarku mimo cestu...

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Zdravim ja mam taky takovej zahadnej problem když jse postavim proti zdi tak levy světlo ma o něco viš bod než prave ae na silnici svij zhruba na stejnou vzdalenost čim to muže byt?

Odesláno

Vyska se nastavuje sroubkem na imbus co je ze zhora na svetle mezi dalkovyma a potkavacima,spis teda nad dalkovyma. Jinak dostran je stelovani,kdyz oddelas ze zadu krytku na potkavacky,tak je v rohu k blinkru,bud na sroubovak nebo ted si nejsem jistej presne,ale myslim ze na 6 orisek..

[upravil dne 22/4/12 08:32 od reeper]

Odesláno

Ale ja by som chcel vedieť nastavenie dialkových svetiel -svetla majú dve paraboly.Tlmené je uplne jasné- dva šroby.Ale ako nastavím dialkové?

Máte s tým niekto skúsenosť?

Odesláno
Ale ja by som chcel vedieť nastavenie dialkových svetiel -svetla majú dve paraboly.Tlmené je uplne jasné- dva šroby.Ale ako nastavím dialkové?

Máte s tým niekto skúsenosť?

Tlumeny a dalkovy jdou spolu. Jedine bys je musel nejak prihnout.

Odesláno

Pokial viem,neboli menené svetlá...ale pri kontrole tlmených - tie sú ok sme zistili túto chybu.kamarát spomínal že po zhodení nárazníka sa dajú najskôr nastaviť dialkové ako celok a následne tlmené...šrobom Preto sa najskôr pýtam na skúsenosť iných.

• O 2 roky později...
Odesláno

Caute,mam 307 r.v.2002 a mam problem a to ten ze predne stretavacie svetla svietie dole pred auto ale dialkove svietia perfektne.Bol som v servise na regloskope a tam povedal ze su nastavene dobre.Motorcek funguje aj na prevej aj na lavej strane dobre.Ziarovky PHILIPS +30%.Parabole su OK a skla su trochu zazltnute.Mate niekto nejaku radu PROSIM.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...