Přejít na obsah

aslv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

O uživateli aslv

  • Datum narození 27.5.1982

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Malacky
  • Stát
    Slovenská republika

aslv's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. aslv

    Predna naprava - pruziny

    Bol som v servise a odpoved ako som cakal, pokial sa to cele nerozoberie tak mi viac nepovedia lebo taketo auta sa v servisoch objavuju malo. Horne ulozenie je ako nove a vola ziadna lozisko tam drzi pevne. Pruziny som daval Monroe a aj loziska. Pruziny su osadene farebnou znackou dolu. V servise povedal ze take trhanie byva niekedy ked je zadrety tlmic ale to su povecine tlmice vytecene a nefunkcne. Moje tlmice su bez znamok vytecenia a aj ked ich skusal tak povedal ze su v pohode.
  2. aslv

    Predna naprava - pruziny

    To vazne nikto nevie kde je chyba? To budem zase musiet skocit na navstevu do servisu ale to uz viem odpoved (rozobrat a cele skontrolovat).
  3. aslv

    Predna naprava - pruziny

    To vazne nikto nevie kde je chyba? To budem zase musiet skocit na navstevu do servisu ale to uz viem odpoved (rozobrat a cele skontrolovat).
  4. aslv

    Predna naprava - pruziny

    Dakujem pekne za obrazok. Teraz som si potvrdil ze zlozene to je dobre, nebol som si isty ci medzi miskovu oporu a pruzinu nepatri ese to ulozenie na pruzinu ako je na tlmici.Tak teraz neviem kde je chyba.
  5. Caute,menil som manzelke sam na 1007cke predne pruziny a loziska po nahodeni na auto vsetko OK ale po cca 200km zacalo pri otacni volantom trhat pruzinou (brnivy zvuk) na oboch stranach.Zlozene to bolo presne podla toho ako som to rozobral,ulozenie dole na tlmic zapadnute ako ma a v karoserii hore to je tiez na pohlad osadene dobre lebo tam su na salke tie stuple ktore sa nedaju ani inac zatocit.Nemate niekto nejaku radu co to moze sposobovat.Ked ma niekto moznost dat obrazok ako to ma vyzerat original zlozene lebo to mozno niekto zle zlozil predomnou ked menil tlmice.Dakujem za pomoc.
  6. Dakujem MJSytic za ten odkaz je to strucne a jasne,uz len pozhanat vsetko potrebne a renovacia moze zacat.Neviete niekto original nazov pre koprivovy kotuc alebo foto nech viem co mam zhanat?Ten zaverecny vosk nemate nejaky overeny druh alebo znacku?
  7. aslv

    Nastavenie vyšky prednych svetiel

    Problem odstraneni boly vypadnute paraboly s pantou.Uz len dat spravne nastavit a ked bude cas tak prelestit sklá.Dakujem za pomoc a dufam ze tento prispevok niekomu pomoze ked bude v koncoch ako ja.
  8. Dakujem pekne za tipy bolo to v tych parabolach, su nasadene naspat a funguje aj to nastavovanie.Trochu som ta zdvihol ale zajtra to pojdem dat nastavit do servisu nech to je 100%.Este musim nejak vylestit tie svetla lebo sa mi to vobec nepaci tak ak mate nejake tipy budem vam vdacny.
  9. Tak som to teraz skusal nastavovat ale ked otacam imbusom tak svetla sa daju pohnut len dole.Akonahle ich chcem zdvihnut viac ako su tak to viac nejde,imbusom tocim ale vyska sa nemeni.Kolecko nastavene na 0.
  10. Oldo,prosim ta to 1,2% je to co je uvedene na svetlomete alebo je to priamo prepocet na tu vzdialenost od auta? Teraz som bol pozriet na moje auto a na svetlomete mam 1,0% tak teraz ako postupovat?
  11. Zatial vdaka skusim to s tou stenou ked dojde manzelka domou a dam vediet ako to doopadlo.
  12. aslv

    Nastavenie vyšky prednych svetiel

    Tie ziarovky skontrolujem ale budu asi dobre osadene lebo na aute jazdi manzelka a ta si ide dat ziarovku menit do servisu lebo to ma po ceste do prace.A to ze maju svietit dole to je jasne ale nie ked sedis vecer v aute a svetelny bod je asi 1meter pred kaputou s pohladu vodica.
  13. Kolecko je dane na stupen 0 a ked ho dam na 3 tak to svieti este viac dole.Zazltnute skla mam aj na druhom aute este viac a tam to svieti normalne.Neviem kedy to presne zacalo lebo auto pouziva manzelka a jezdi prevazne cez den.
  14. Caute,mam 307 r.v.2002 a mam problem a to ten ze predne stretavacie svetla svietie dole pred auto ale dialkove svietia perfektne.Bol som v servise na regloskope a tam povedal ze su nastavene dobre.Motorcek funguje aj na prevej aj na lavej strane dobre.Ziarovky PHILIPS +30%.Parabole su OK a skla su trochu zazltnute.Mate niekto nejaku radu PROSIM.
  15. aslv

    Peugeot 405 - nesvietia stretávačky

    Caute,mam 307 r.v.2002 a mam problem a to ten ze predne stretavacie svetla svietie dole pred auto ale dialkove svietia perfektne.Bol som v servise na regloskope a tam povedal ze su nastavene dobre.Motorcek funguje aj na prevej aj na lavej strane dobre.Ziarovky PHILIPS +30%.Parabole su OK a skla su trochu zazltnute.Mate niekto nejaku radu PROSIM.
×
×
  • Vytvořit...