Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak často používáš lékárničku? ...a taky to neznamená, že její obsah vyměníš za CD changer, protože to je lepší. Každá věc na autě má svojí funkci (komfortu nebo bezpečnosti) a pokud tu funkci znehodnotíš, nemusí tam ta věc být vůbec. Pokud se od žlutých mlhovek upustilo a nové svítí nezabarveně, mělo to svůj důvod. Tak asi není úplně v pořádku je přelepit barevnou fólií, že? Možná se to někomu líbí, ale po stránce funkčnosti to tu mlhovku znehodnocuje. To by mohl místo mlhovek namontovat trumpety a v mlze by mohl houkat jako zaoceánský parník, ne? :D:aut

zase na druhou stranu si musíš uvědomit že jsi v sekci TUNING ...............to co jsi zde napsal pak teda můžeš napsat o většině úprav....:papa

(tím netvrdím že se mi to líbí-když už taky bych dal ty folie v barvě auta,ale tro je jedno)

[upravil dne 25.4.2009 razor]

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Původně zaslal: Rejty

Původně zaslal: Kvasky

:D To je super, všichni výrobci světel se snaží o co nepřirozenější barvu světla, která nebude zkreslovat obrysy objektů a jejich barvu a pak někdo vezme barevnou fólii a nalepí si ji na světla (nebo dokonce tmavou fólii, aby světla svítila méně a hůř - jako Kvasky :aut) Fakt super nápad.

2 PnR na okna rozhodně tohle nepatří. Je to nejobyčejnější fólie pro výrobu reklamních polepů. Na okna můžeš nalepit jen fólie s homologací! (na světla nesmíš lepit nic - nebo jsem alespoň neviděl žádnou fólii s homologací pro nalepení na světla). Pokud máš zájem, mám na skladě černou fólii s takřka nulovou propustností světla. Klidně ti jí dám, aby sis jí nalepil přes celé přední okno :D

Destiny jak často svítíš předníma mlhovkama? Já minimálně:aut

Jak často používáš lékárničku? ...a taky to neznamená, že její obsah vyměníš za CD changer, protože to je lepší. Každá věc na autě má svojí funkci (komfortu nebo bezpečnosti) a pokud tu funkci znehodnotíš, nemusí tam ta věc být vůbec. Pokud se od žlutých mlhovek upustilo a nové svítí nezabarveně, mělo to svůj důvod. Tak asi není úplně v pořádku je přelepit barevnou fólií, že? Možná se to někomu líbí, ale po stránce funkčnosti to tu mlhovku znehodnocuje. To by mohl místo mlhovek namontovat trumpety a v mlze by mohl houkat jako zaoceánský parník, ne? :D:aut

Vo co ti jako ide?Se me vzdycky libi jak se najde nekdo chytry a zacne rikat ze to tak byt nema a ze to tam nepatri...né asi že nepatří,to vim taky.....mam auto pro radost..jezdim s nim minimalne už,tak je to snad moje vec co si nalepim na svetla:-P(ted dostanu odpoved ze neni,je mi to jasny!!!) A jestli mě chceš třeba jeste navic začít poucovat z vyhlasek silnicniho provozu,je to zbytečne.....:super

jinak Destiny :blablabla:super

Na tak pádný argument \"je to moje věc co si nalepím na světla\" se fakt nedá nic namítat. ...navíc když to prohlásí člen tuningclub-ul.com, má to rozhodně váhu :D

Omlouvám se, netušil jsem, že jsi taková kapacita :aut a poučovat tě z vyhlášek bych si rozhodně nedovolil. :cool:

Vyhlášky přece platí jen na nás, obyčejné chytré smrtelníky. Na fóliové tunery z vesnic do 2000 obyvatel se nevztahují :D

Omlouvam se za prudkou reakci,ale byl jsem vytočeny kdyz sem dovalil dom...ghe sis dal takou práci najit si mě?????To je mazec..ja bych se nasebe vysral:-D

A ta vesnice v ktere bydlim ma pres 2000 obyvatel:P

Ty folie tam nepatří,to je pravda..ale me se tam libi,myslim si že to k těm francouzům patří:)..je to proste na efekt,na nic jineho..zatim se to kazdemu libilo krom tebe:-D:cool:

Odesláno

Ta folie bude lákat policajty víc než kdyby tam byli žlutý žárovky.

Bude mít ta folie takový efekt při mlze jako kdyby tam byli žlutý žárovky?

Odesláno

Původně zaslal: Kvasky

:D To je super, všichni výrobci světel se snaží o co nepřirozenější barvu světla, která nebude zkreslovat obrysy objektů a jejich barvu a pak někdo vezme barevnou fólii a nalepí si ji na světla (nebo dokonce tmavou fólii, aby světla svítila méně a hůř - jako Kvasky :aut) Fakt super nápad.

2 PnR na okna rozhodně tohle nepatří. Je to nejobyčejnější fólie pro výrobu reklamních polepů. Na okna můžeš nalepit jen fólie s homologací! (na světla nesmíš lepit nic - nebo jsem alespoň neviděl žádnou fólii s homologací pro nalepení na světla). Pokud máš zájem, mám na skladě černou fólii s takřka nulovou propustností světla. Klidně ti jí dám, aby sis jí nalepil přes celé přední okno :D

Destiny jak často svítíš předníma mlhovkama? Já minimálně:aut

Vo co ti jako ide?Se me vzdycky libi jak se najde nekdo chytry a zacne rikat ze to tak byt nema a ze to tam nepatri...né asi že nepatří,to vim taky.....mam auto pro radost..jezdim s nim minimalne už,tak je to snad moje vec co si nalepim na svetla:-P(ted dostanu odpoved ze neni,je mi to jasny!!!) A jestli mě chceš třeba jeste navic začít poucovat z vyhlasek silnicniho provozu,je to zbytečne.....:super

jinak Destiny :blablabla:super

Na tak pádný argument \"je to moje věc co si nalepím na světla\" se fakt nedá nic namítat. ...navíc když to prohlásí člen tuningclub-ul.com, má to rozhodně váhu :D

Omlouvám se, netušil jsem, že jsi taková kapacita :aut a poučovat tě z vyhlášek bych si rozhodně nedovolil. :cool:

Vyhlášky přece platí jen na nás, obyčejné chytré smrtelníky. Na fóliové tunery z vesnic do 2000 obyvatel se nevztahují :D

Omlouvam se za prudkou reakci,ale byl jsem vytočeny kdyz sem dovalil dom...ghe sis dal takou práci najit si mě?????To je mazec..ja bych se nasebe vysral:-D

A ta vesnice v ktere bydlim ma pres 2000 obyvatel:P

Ty folie tam nepatří,to je pravda..ale me se tam libi,myslim si že to k těm francouzům patří:)..je to proste na efekt,na nic jineho..zatim se to kazdemu libilo krom tebe:-D:cool:

V poho, jen jsem tak popichoval :aut (Já Tě nijak nehledal, klikl jsem na Tvůj profil a máš tam odkaz na tuningové fórum a název vesnice kde bydlíš. ;) )

Odesláno

Původně zaslal: urdemala

jééé, kdes ji sehnal?

je to z nejakeho interneoveho motocykloveho shopu:)nazev nevim..sem asi nepomohl že:roker

nevadí, ale dík

Odesláno

Jak se dá očekávat, souhlasím s Destinim.

Opravdu jsou předpisy jen pro nás, blbce, kteří se nechtějí hádat s cajtama kvůli kokotinám (zrovna fólie mezi ně patří) a kteří se snaží nesnižovat užitnou hodnotu auta tuzerskými úpravami?

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Jak se dá očekávat, souhlasím s Destinim.

Opravdu jsou předpisy jen pro nás, blbce, kteří se nechtějí hádat s cajtama kvůli kokotinám (zrovna fólie mezi ně patří) a kteří se snaží nesnižovat užitnou hodnotu auta tuzerskými úpravami?

Tak sem tuzer..ty si zas medved:aut

tak třeba pro nektere z vas to kokotina je..pro me ne...me se to libi...pripomina mi to stare francouzske auta......proste sem si ji tam nalepil...ostatni je mi uz jedno...ja uz sem nic z myho auta davat nebudu..protože kdybych sem dal fotku,jak sem si vylestil pedály,tak se stjene najde nekdo kdo me bude zas poucovat o necem co je na tom spatne:roll

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Ta folie bude lákat policajty víc než kdyby tam byli žlutý žárovky.

Bude mít ta folie takový efekt při mlze jako kdyby tam byli žlutý žárovky?

Tak policajty to treba lakat bude..ale pri kontrole mi jikdo nic nerekl...je to asi tim ze zbytecne neprovokuju stylem jizdy.....nevim mlhovky zapinam upe sporadicky......zluty zarovky prijdou do hlavnich svetel az je sezenu.....

Odesláno

ja uz sem nic z myho auta davat nebudu..protože kdybych sem dal fotku,jak sem si vylestil pedály,tak se stjene najde nekdo kdo me bude zas poucovat o necem co je na tom spatne:roll

toto je forum kde kazdy muze napsat svuj nazor, musis to brat s nadhledem a s obcasnou kritikou se smirit..

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

ja uz sem nic z myho auta davat nebudu..protože kdybych sem dal fotku,jak sem si vylestil pedály,tak se stjene najde nekdo kdo me bude zas poucovat o necem co je na tom spatne:roll

toto je forum kde kazdy muze napsat svuj nazor, musis to brat s nadhledem a s obcasnou kritikou se smirit..

jako v klidu..kritika mne nevadi..napisu nelibi se mi to a to je konec ne......

Odesláno

Správnej francouzskej vůz měl přece vždy žlutý lampy .... (sice by mě asi folie nenapadla, spíše žárovky) .... je pravda, že to má svoji váhu na svítivost. Zas ale kolikrát za rok se člověk dostane do tak husté vánice nebo mlhy, aby nebyl vidět pomalu ani s mlhovkama a sám taky nic neviděl že....

Auto tím zprasené není, takže to není ani špatný tuning (ono to podle mě vlastně tuning není) a jako blbinka a doplněk vozu se mi to líbí.

Že by na Rejtyho čirých mlhovkách zavisely pomalu tisíce lidských životů, jak se nám snažil sdělit Destiny :D:D jó na to bych nesázel. Zvláště když to vlastně není tak hrozně dávno co se jezdilo \"ve žluté\"

Odesláno
Původně zaslal: Aspanu

Správnej francouzskej vůz měl přece vždy žlutý lampy .... (sice by mě asi folie nenapadla, spíše žárovky) .... je pravda, že to má svoji váhu na svítivost. Zas ale kolikrát za rok se člověk dostane do tak husté vánice nebo mlhy, aby nebyl vidět pomalu ani s mlhovkama a sám taky nic neviděl že....

Auto tím zprasené není, takže to není ani špatný tuning (ono to podle mě vlastně tuning není) a jako blbinka a doplněk vozu se mi to líbí.

Že by na Rejtyho čirých mlhovkách zavisely pomalu tisíce lidských životů, jak se nám snažil sdělit Destiny :D:D jó na to bych nesázel. Zvláště když to vlastně není tak hrozně dávno co se jezdilo \"ve žluté\"

asi tak nejak je to duvod proč sem si to tam dal...bohužel žlute svetla shanim rok a porad sem ensehnal...su asi špatný sháněč:-Dale což o to,ta folie svitivost moc nesnizila..jen trosicku...na tech čirych svetlech je to v pohode...horsi je to na svetlech,ktrere jeste sviti žarovkami H4..tam jde svitivost podstatne do háje......jo a dekuju že se libi,blbinka,ale proste francouzské auto bez zlutych svetel neni Francie:-D:roker

Odesláno
Původně zaslal: s1600

ja ted poridil zlute zarovky - Narva PT55,v popisu barva svetla zluta-v realu nic moc,byl jsem hodne zklamanej..ale v desti sviti paradne..

mózez to rposim vyfotit jak sviti?diky moc...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...