Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

jééé, kdes ji sehnal?

ja ji mam od kamarada......ale juknu se ti,odkud to koupil..vydrž 30 minut a reknu..zatim cusa

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

jééé, kdes ji sehnal?

ja ji mam od kamarada......ale juknu se ti,odkud to koupil..vydrž 30 minut a reknu..zatim cusa

Fakt dobrý... Zrovna jsem chtěl nalepit tmavou folii...

Odesláno

:D To je super, všichni výrobci světel se snaží o co nepřirozenější barvu světla, která nebude zkreslovat obrysy objektů a jejich barvu a pak někdo vezme barevnou fólii a nalepí si ji na světla (nebo dokonce tmavou fólii, aby světla svítila méně a hůř - jako Kvasky :aut) Fakt super nápad.

2 PnR na okna rozhodně tohle nepatří. Je to nejobyčejnější fólie pro výrobu reklamních polepů. Na okna můžeš nalepit jen fólie s homologací! (na světla nesmíš lepit nic - nebo jsem alespoň neviděl žádnou fólii s homologací pro nalepení na světla). Pokud máš zájem, mám na skladě černou fólii s takřka nulovou propustností světla. Klidně ti jí dám, aby sis jí nalepil přes celé přední okno :D

Odesláno
Původně zaslal: PnR

razor: teoreticky ich vies nacapit aj na okna?

nevím co znamená nacapit ale jestli myslíš nalepit,tak to neumím,říkal jsem jen že jich mám spoustu =)

Odesláno

destiny: je mi jasne ze treba homolo... preto to slovko \"teoreticky\" ved ked mas kamosa v nejakej takej zatmavovacej firme tak ti da atest na hocico.

Odesláno
Původně zaslal: PnR

destiny: je mi jasne ze treba homolo... preto to slovko \"teoreticky\" ved ked mas kamosa v nejakej takej zatmavovacej firme tak ti da atest na hocico.

atest rozhodně není všechno-ve chvíli když máš zatmavení více než 25%(na předku atuta),tak porušuješ zákon,a nepomůže ti ani atest,ani homologace....

u nás jsou na tohle debilní zákony....

jinak nechápu proč teda vepředu 25% a v zadu klidně 100% .......

Odesláno

@razor: no u nas vpredu vobec nie su povolene folie, ak dobre viem.. mozno sa mylim.. ak tak nech ma niekto kludne opravi..

a preco je v predu 25% a vzadu moze aj 100? no napada mi len jedno vysvetlenie a to ze cez predne skla pozeras do spetnych zrkadiel, a cez zadne velmi ani nie.. cize ked si das dozadu uplne tmave folie, tak ako keby si bezne sedel v nejakom tranzite.. ale ak si to das dopredu.. tak to uz je trochu horsie asi.., ale v podstate vzadu mas jedno co mas na oknach, ved mnoho firemnych zasobovacich aut, tam ma miesto skiel plasty.. cize tiez nic nevidia.. :))

Odesláno
Původně zaslal: destiny

:D To je super, všichni výrobci světel se snaží o co nepřirozenější barvu světla, která nebude zkreslovat obrysy objektů a jejich barvu a pak někdo vezme barevnou fólii a nalepí si ji na světla (nebo dokonce tmavou fólii, aby světla svítila méně a hůř - jako Kvasky :aut) Fakt super nápad.

2 PnR na okna rozhodně tohle nepatří. Je to nejobyčejnější fólie pro výrobu reklamních polepů. Na okna můžeš nalepit jen fólie s homologací! (na světla nesmíš lepit nic - nebo jsem alespoň neviděl žádnou fólii s homologací pro nalepení na světla). Pokud máš zájem, mám na skladě černou fólii s takřka nulovou propustností světla. Klidně ti jí dám, aby sis jí nalepil přes celé přední okno :D

Destiny jak často svítíš předníma mlhovkama? Já minimálně:aut

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Jak často používáš lékárničku? ...a taky to neznamená, že její obsah vyměníš za CD changer, protože to je lepší. Každá věc na autě má svojí funkci (komfortu nebo bezpečnosti) a pokud tu funkci znehodnotíš, nemusí tam ta věc být vůbec. Pokud se od žlutých mlhovek upustilo a nové svítí nezabarveně, mělo to svůj důvod. Tak asi není úplně v pořádku je přelepit barevnou fólií, že? Možná se to někomu líbí, ale po stránce funkčnosti to tu mlhovku znehodnocuje. To by mohl místo mlhovek namontovat trumpety a v mlze by mohl houkat jako zaoceánský parník, ne? :D:aut

Odesláno

Jak často používáš lékárničku? ...a taky to neznamená, že její obsah vyměníš za CD changer, protože to je lepší. Každá věc na autě má svojí funkci (komfortu nebo bezpečnosti) a pokud tu funkci znehodnotíš, nemusí tam ta věc být vůbec. Pokud se od žlutých mlhovek upustilo a nové svítí nezabarveně, mělo to svůj důvod. Tak asi není úplně v pořádku je přelepit barevnou fólií, že? Možná se to někomu líbí, ale po stránce funkčnosti to tu mlhovku znehodnocuje. To by mohl místo mlhovek namontovat trumpety a v mlze by mohl houkat jako zaoceánský parník, ne? :D:aut

Vo co ti jako ide?Se me vzdycky libi jak se najde nekdo chytry a zacne rikat ze to tak byt nema a ze to tam nepatri...né asi že nepatří,to vim taky.....mam auto pro radost..jezdim s nim minimalne už,tak je to snad moje vec co si nalepim na svetla:-P(ted dostanu odpoved ze neni,je mi to jasny!!!) A jestli mě chceš třeba jeste navic začít poucovat z vyhlasek silnicniho provozu,je to zbytečne.....:super

jinak Destiny :blablabla:super

Odesláno

jééé, kdes ji sehnal?

je to z nejakeho interneoveho motocykloveho shopu:)nazev nevim..sem asi nepomohl že:roker

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

Vo co ti jako ide?Se me vzdycky libi jak se najde nekdo chytry a zacne rikat ze to tak byt nema a ze to tam nepatri...né asi že nepatří,to vim taky.....mam auto pro radost..jezdim s nim minimalne už,tak je to snad moje vec co si nalepim na svetla:-P(ted dostanu odpoved ze neni,je mi to jasny!!!) A jestli mě chceš třeba jeste navic začít poucovat z vyhlasek silnicniho provozu,je to zbytečne.....:super

jinak Destiny :blablabla:super

Na tak pádný argument \"je to moje věc co si nalepím na světla\" se fakt nedá nic namítat. ...navíc když to prohlásí člen tuningclub-ul.com, má to rozhodně váhu :D

Omlouvám se, netušil jsem, že jsi taková kapacita :aut a poučovat tě z vyhlášek bych si rozhodně nedovolil. :cool:

Vyhlášky přece platí jen na nás, obyčejné chytré smrtelníky. Na fóliové tunery z vesnic do 2000 obyvatel se nevztahují :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...