golias Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Hoj, poraďte kde mám seštelovat ruční brzdu, potřeboval bych to trochhu dotáhnout a nevím kde jestli je to někde v tunelu u ručky nebo někde pod autem. Dik Citovat
BoneDaddy Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Trochu by to mělo jít na samotných čelistech. Projdi si sekci servis, není to dlouho co se to tam řešilo. Citovat
Guest bostich Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 hmm dneska mě kvuli ručce vyhodili z technický...při zatáhnutí se mi (za jízdy!!!) zasekne jenom jedno kolo.druhý ne.Asi jim je to málo.... jinak je štelování nad koncovým tlumičem výfuku(10 ka klíček) a dá se seřídit ještě každý kolo zvlášť přímo na kole.(nevim jestli máš vzadu bubny nebo kotouče) Citovat
kobr Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Pánové a dámy, nedávejte zde několik dotazů na stejné téma. Pak je celé fórum nepřehledné. Používejte tlačítko \"hledání\" . Odkaz zde [upravil dne 23.4.2009 kobr] Citovat
kobr Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: obaf Nesteluj, na 406ke aj tak nebrzdi:) BRZDÍ Citovat
Edison Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: jjjirkaaa Kdo brzdí,ten prohrává:D:D Kdo nebrzdí, neprojde STK, kdo brzdí většinou žije. :-/ Mě brzdí vše jak má... Doufám. Na STK jdu příští týden, brzdy mám udělaný, uvidíme jak na válcích... Citovat
lubokpz Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Nastavovacia matica je medzi zadnými kolami pd krycim plechom, ktory tepelne oddeluje mechanizmus brzdy od výfuku. Podla knihy by mala naplno zabrzdit medzi 10 a 11 zubom. Citovat
kobr Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: lubokpz Nastavovacia matica je medzi zadnými kolami pd krycim plechom, ktory tepelne oddeluje mechanizmus brzdy od výfuku. Podla knihy by mala naplno zabrzdit medzi 10 a 11 zubom. Špatná odpověď. Dobrá odpověď je mezi 6 a 7 zubem před úplným utažením páky ruční brzdy podle knihy Jak nato 406 Citovat
Guest bostich Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Kdo nebrzdí, neprojde STK, kdo brzdí většinou žije. :-/ Mě brzdí vše jak má... Doufám. Na STK jdu příští týden, brzdy mám udělaný, uvidíme jak na válcích... :nevim:nevim [upravil dne 24.4.2009 bostich] Citovat
kobr Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 U mého vozu termín 27.4.2009 . Oprava ruční brzdy, oprava ulomených držáků mlhovek, oprava prasklého nárazníku. S čistým svědomím můžu zkusit, co mi řeknou na STK. Projdu nebo neprojdu:o Citovat
KUBBACHER Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Možná je to mimo co teď napíšu, ale já ručku přitáhl přímo u ručky mezi sedačkami, připada mi to jednoduchší, než vzadu u nápravy povolovat rezavou matku, jak píšu, nemusí to být správně, ale brzdí to dobře. Citovat
ladosak Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 406tka má dobře seřiditelnou ručku. Je to otáska času si stím jen dobře pohrát.Už jem to tady někde psal. Bydlím na kopci, a když zatáhnu ručku a mám za sebou i naložený vozík tak se Pažout nehne ani o centimetr. A dnes jsem kámošovi na 406coupe přitahoval ručku jen na lanovodech a brzdí taky dobře pokud nejsou sjeté, nebo spálené pakny tak nevidím v ničem problém. [upravil dne 26.4.2009 ladosak] Citovat
lubokpz Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Původně zaslal: kobr Původně zaslal: lubokpz Nastavovacia matica je medzi zadnými kolami pd krycim plechom, ktory tepelne oddeluje mechanizmus brzdy od výfuku. Podla knihy by mala naplno zabrzdit medzi 10 a 11 zubom. Špatná odpověď. Dobrá odpověď je mezi 6 a 7 zubem před úplným utažením páky ruční brzdy podle knihy Jak nato 406 Sory, ale ja mám bubnové brzdy a tam je podľa Jak nato 406 medzi 10 a 11:D Citovat
kobr Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Původně zaslal: lubokpz Původně zaslal: kobr Původně zaslal: lubokpz Nastavovacia matica je medzi zadnými kolami pd krycim plechom, ktory tepelne oddeluje mechanizmus brzdy od výfuku. Podla knihy by mala naplno zabrzdit medzi 10 a 11 zubom. Špatná odpověď. Dobrá odpověď je mezi 6 a 7 zubem před úplným utažením páky ruční brzdy podle knihy Jak nato 406 Sory, ale ja mám bubnové brzdy a tam je podľa Jak nato 406 medzi 10 a 11:D Brzdí? Když brzdí, je dobře. A je už jedno, jestli na 3 zub nebo na 8. Protože já už mám po STK a bez ztráty desítky, Mám klid na dva roky:D:bacha Citovat
lubokpz Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 Původně zaslal: kobr Původně zaslal: lubokpz Původně zaslal: kobr Původně zaslal: lubokpz Nastavovacia matica je medzi zadnými kolami pd krycim plechom, ktory tepelne oddeluje mechanizmus brzdy od výfuku. Podla knihy by mala naplno zabrzdit medzi 10 a 11 zubom. Špatná odpověď. Dobrá odpověď je mezi 6 a 7 zubem před úplným utažením páky ruční brzdy podle knihy Jak nato 406 Sory, ale ja mám bubnové brzdy a tam je podľa Jak nato 406 medzi 10 a 11:D Brzdí? Když brzdí, je dobře. A je už jedno, jestli na 3 zub nebo na 8. Protože já už mám po STK a bez ztráty desítky, Mám klid na dva roky:D:bacha a o to ide - gratulujem k stk:D Citovat
bobo7 Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Mám jeden dotaz. Mám odbržděnou ruční brzdu a zapnu kliček zapalování má svítit kontrolka ruční brzdy než nastartuju nebo ne podotýkám ručka povolena.Dík P406 new Citovat
ozzy56 Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 kontrolka má svítit jen když je ručka zatažená jestli ti svítí a ručka je odbržděná,podívej se na spínač pod pákou ručky Citovat
bobo7 Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 No to je pravě záhada,kterou si nepamatuji,když nastartuji tak kontrolka zhasne,ale kdyz zapnu kliček do polohy před startováním tak kontrolka svítí a ručka je povolená a ted si nemohu vzpomenout jestli je to ok.Když mam nastartováno a zatanu ručku svítí povolím nesvítí to je ok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.