Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoj, poraďte kde mám seštelovat ruční brzdu, potřeboval bych to trochhu dotáhnout a nevím kde jestli je to někde v tunelu u ručky nebo někde pod autem. Dik

Guest bostich
Odesláno

hmm dneska mě kvuli ručce vyhodili z technický...při zatáhnutí se mi (za jízdy!!!) zasekne jenom jedno kolo.druhý ne.Asi jim je to málo....

jinak je štelování nad koncovým tlumičem výfuku(10 ka klíček) a dá se seřídit ještě každý kolo zvlášť přímo na kole.(nevim jestli máš vzadu bubny nebo kotouče)

Odesláno

Pánové a dámy, nedávejte zde několik dotazů na stejné téma. Pak je celé fórum nepřehledné. Používejte tlačítko \"hledání\" .

Odkaz zde

[upravil dne 23.4.2009 kobr]

Odesláno
Původně zaslal: jjjirkaaa

Kdo brzdí,ten prohrává:D:D:D

Kdo nebrzdí, neprojde STK, kdo brzdí většinou žije. :-/ Mě brzdí vše jak má... Doufám. Na STK jdu příští týden, brzdy mám udělaný, uvidíme jak na válcích...
Odesláno

Nastavovacia matica je medzi zadnými kolami pd krycim plechom, ktory tepelne oddeluje mechanizmus brzdy od výfuku. Podla knihy by mala naplno zabrzdit medzi 10 a 11 zubom.

Odesláno
Původně zaslal: lubokpz

Nastavovacia matica je medzi zadnými kolami pd krycim plechom, ktory tepelne oddeluje mechanizmus brzdy od výfuku. Podla knihy by mala naplno zabrzdit medzi 10 a 11 zubom.

Špatná odpověď. Dobrá odpověď je mezi 6 a 7 zubem před úplným utažením páky ruční brzdy podle knihy Jak nato 406

Guest bostich
Odesláno

Kdo nebrzdí, neprojde STK, kdo brzdí většinou žije. :-/ Mě brzdí vše jak má... Doufám. Na STK jdu příští týden, brzdy mám udělaný, uvidíme jak na válcích...

:roll:nevim:nevim

[upravil dne 24.4.2009 bostich]

Odesláno

U mého vozu termín 27.4.2009 . Oprava ruční brzdy, oprava ulomených držáků mlhovek, oprava prasklého nárazníku. S čistým svědomím můžu zkusit, co mi řeknou na STK. Projdu nebo neprojdu:o

Odesláno

Možná je to mimo co teď napíšu, ale já ručku přitáhl přímo u ručky mezi sedačkami, připada mi to jednoduchší, než vzadu u nápravy povolovat rezavou matku, jak píšu, nemusí to být správně, ale brzdí to dobře.:myslim

Odesláno

406tka má dobře seřiditelnou ručku. Je to otáska času si stím jen dobře pohrát.Už jem to tady někde psal.

Bydlím na kopci, a když zatáhnu ručku a mám za sebou i naložený vozík tak se Pažout nehne ani o centimetr.

A dnes jsem kámošovi na 406coupe přitahoval ručku jen na lanovodech a brzdí taky dobře pokud nejsou sjeté, nebo spálené pakny tak nevidím v ničem problém.

[upravil dne 26.4.2009 ladosak]

Odesláno
Původně zaslal: kobr

Špatná odpověď. Dobrá odpověď je mezi 6 a 7 zubem před úplným utažením páky ruční brzdy podle knihy Jak nato 406

Sory, ale ja mám bubnové brzdy a tam je podľa Jak nato 406 medzi 10 a 11:D

Odesláno

Brzdí? Když brzdí, je dobře. A je už jedno, jestli na 3 zub nebo na 8. Protože já už mám po STK a bez ztráty desítky, Mám klid na dva roky:D:bacha

Odesláno

Brzdí? Když brzdí, je dobře. A je už jedno, jestli na 3 zub nebo na 8. Protože já už mám po STK a bez ztráty desítky, Mám klid na dva roky:D:bacha

a o to ide - gratulujem k stk:D

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Mám jeden dotaz. Mám odbržděnou ruční brzdu a zapnu kliček zapalování má svítit kontrolka ruční brzdy než nastartuju nebo ne podotýkám ručka povolena.Dík

P406 new

Odesláno

No to je pravě záhada,kterou si nepamatuji,když nastartuji tak kontrolka zhasne,ale kdyz zapnu kliček do polohy před startováním tak kontrolka svítí a ručka je povolená a ted si nemohu vzpomenout jestli je to ok.Když mam nastartováno a zatanu ručku svítí povolím nesvítí to je ok.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...