Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zistil som ze mam troska seknutu pneumatiku.

Je tam \"zasek\" asi 1,5cm a asi 0,5cm do hlbky, je to tak sikmejsie trocha.

Je to na protektore kolies, teda v najhrubsom mieste pneu, zboku.

Myslite ze to mam hned vymenit ci mozem ako tak jazdit?

[upravil dne 23.4.2009 Y2K]

Odesláno

Vzhledem k tomu, že píšeš, že se jedná o protektor, tak bych takový zásek řešil výmenou. Já osobně bych si protektory na auto nedala když, tak maximálně zimní, kdy se nedosahuje takových rychllostí. Už jsem viděl nejeden oloupanej protektor. Navíc, když vidím ceny protektorů a jejich výdrž, tak se to ani nevyplatí. To je už lepší mít v okolí solidního prodejce jemně jetých pneu a koupit toto. Já na léto koupil Good Year GT2 se vzorkem 7mm za 500kč kus. Taky se ale taky musí vybírat aby nebyla guma zteřelá, nebo naražená.

Odesláno

Pockat pockat....asi sa nerozumieme...neviem ci protektorom myslime to iste.

Ja som protektorom myslel ten vystupok na pneu ktory vystupuje nad uroven disku teda chrani disk aby sa neoskrel o obrubnik.

Pneu mam nejake Maxxis ci co.

Ked budem menit planujem Goodyear Eagle F1 (alebo daco podobne)

Odesláno

ak je to na tom leme co chrani disk pred oskretim a nemas poskodeny kord (spravil by sa asi pukel), tak to nevadi.. este by som to riesil tak, ez ked to je na prednom kolese, tak hodit do zadu a kaslal na to...

Odesláno

A naschval su tieto vpredu lebo 2 mali lepsi dezen tak sli dopredu, toto som si na nich nevsimol.

Tak zrejme ich prehodim teda.

Odesláno

Na tvojom nieste by som zasiel do prveho pneuservisu a zistil od domorodeho pracovnika, ze co... Ale ak nie je poskodeny kord tak je to ok.

:xvul ja mam vzdy po par jazdach Brnom po elektrickovych kolajach narezany novy dezen na gumach :bacha.....

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

:xvul ja mam vzdy po par jazdach Brnom po elektrickovych kolajach narezany novy dezen na gumach :bacha.....

To bude tím, že po kolejích se nemá jezdit, tam můžu v pracovní době jezdit já, teda vlastně když jedu mimo, tak to už je zle :D Je pravda, že někde to jinak nejde a navíc jsou na mnoha místech koleje tak zapadlý do panelů, že i nízkopodlažní šalinou beru spodkem :bacha

Odesláno

Tam kde sa da inak sa im s radostou vyhybam, ale mam snad milion prikladov kde to nejde, a nehovoriac o tom ked su na ceste odstavene auta a musis ich obchadzat po kolajach.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...