Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rezavění auta

Recommended Posts

Odesláno

tie nosniky podlahy su stara znama vec, myslim si ze tie su urcite neni pozinkovane takze staci ze sa kamienkami od prednych kolies otlce povrchova vrstva tak to proste casom zhnije. Co sa tyka kastle tak j etaka trochu divna ma sice pozink co j echvalihodne a ked sa niekde odlupne lak napr od kamienku tak to nezacne hned hrdzaviet, ale kastla v niektorych miestach neviem ci pozink moc nema ale videl som na nete krasne auta kde bola liska len na spoji plechov v motorovom priestore pred vodicom-taka nevinna, majitel do toho pichol a postupne sa prepracoval na dieru cca 10x2cm - plechy su totiz vraj o nieco tensie ako je obvykle a ked chytia hrdzu na menej chranenom alebo nechranenom mieste kde sa este drzi voda tak to ide rychle dole vodou - zatial ma nic take nevydesilo na aute ale hrozim sa toho dna ked nieco take nejdem, u japoncov (inak technicky skvelych) ma mizerna antikorozna ochrana srala a tu som myslel ze budem kludne spavat kedze toto auto mam na hobby aplikacie a hodlam ho udrziavat v cukrikovom stave. U slusobnika na vozenie cementu by som to nejak neriesil, malo co koncepcne tak stare (1993) hrdzavie menej

Guest jutak82
Odesláno

Bohužel né moje. Dělal to můj známej. Celkem za hubičku. 300,-kč Už to mám i nastrojeno.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

O podbězích na 306, ale i na jiný typy Peugeotů je psáno v tomto příspěvku, kde odkaz i na konkrétný příspěvek od Chotemičáka, který si na 306 podběh z aci.cz objednával + popis montáže.

no ale na novy model 306 tam zadne podbehy niesu nepoznate niekto okram vrakoviska peugeotu kde by sa to dalo zohnat??lebo aj ja som tam už našiel začiatok korozie nusim to spravit chvala bohu su to len tri male dierky ked som do toho zavrtal šrobovakom takže vnutri to budem muset očistit a odstravit to čo je v haji a poriadne to namazat tym sajrajtom:bojim
Odesláno

Tak jsem dneska potkal na parkovišti novější 306ku (takovou tu krátkou, jak se tomu nadává... :D) a hned jsem si vzpoměl na tohle téma. Tak mi to nedalo a mrknul jsem se. Fakt tam ten podběh nebyl :bojim A přitom tam je místa dost, zajímalo by mě proč tam není :myslim

Odesláno

AnotherOne: nekoleduju, ted drzak navijece pasu drzi na pasovine, ktera tam furt drzela, jak mela....jen uhnil ten kus plechu, co byl pres nej...

Odesláno
Původně zaslal: meldal

AnotherOne: nekoleduju, ted drzak navijece pasu drzi na pasovine, ktera tam furt drzela, jak mela....jen uhnil ten kus plechu, co byl pres nej...

ok

Odesláno
Původně zaslal: virus

čo je lepšie ten sprej body 950 alebo ten nater v plechovici body930 ???

Spray je skor na dutiny, plechovica (to je jedno uz aka, ci na pistol alebo klasicka) je samozrejme na stetec (valec, striekanie:))...

Rozdiel medzi cislami 950 a 930 je ten, ze 930 sa neda prelakovat, 950 sa da prelakovat:papa...Dalej lje este BODY 900 a 910 myslim, ale tie mas tak na natretie dveri zvnutra kvoli hluku a otrasom, na spodok auta a dutiny nacap 930ku a mas pokooj,,,A body sa da kupit uplne v kazdej mototechne ci farby/laky, vyraba sa v sedej, bielej a ciernej farbe:roker...

[upravil dne 25.4.2009 Qcko]

Odesláno

zvonka ziaden naznak korozie, podbeh samozrejme nemam ale nastrek tym asfaltsajrajtom je asi dostatocny, zvnutra to bolo o cosi horsie, po tom cupliku z napinaca rovno pod lak, vyzral ten plech vcelku fajnovo, nastastie som to zachytil skor nez mi to tam vyzralo aj dieru:myslim

post-0-14109606454221_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...