dzana.m Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Tak nevym ale tohle humus co nato říkate lidi chudák holčička ten co jí to udelal tak bych mu udelal to sámí:grr Citovat
zpozdilek Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 udelat mu to same co jemu, je to hrozny co se tady děje Citovat
kajvet Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 cikány nemusím,ale tohle je sviňárna... Citovat
Pllaša Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 jj přesně tak!vratit mu to!ale podle me si myslim že to snad ani nemusel byt rasistycky utok ale utok romu proti sobě. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Pro nas Slovaky by se siklo i vysvetleni Citovat
Pllaša Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 pro Slovaky: http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/na-dum-letaly-zapalne-lahve-dite-a-dva-dospeli-jsou-zraneni.html myslim ze tady to bude vysvetleny lip! Citovat
marko306 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 ja mam male deti 4r a 2r, keby mojim niekto nieco takto spravy tak by som bol schopny vrazdit a bolo by mi jedno ci pojdem do basi. Je mi to luto aj ked su to cigani. Deti za nic väcsinou nemozu. Dorazit tych chrapunov co to spravili:bacha Citovat
Medvěd Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Pokud se tu bude moct náckovská pakáž svobodně pohybovat a pořádat si pod státním dohledem manifestace, nic jiného bohužel čekat nemůžem. To je totiž největší hrdinství - hodit do spícího baráku zápalnou láhev, koukat se na to, jak se někomu celoživotní dílo mění v popel (já barák nemám, bydlím u rodičů a mít vztah a úctu k nějakému cizímu majetku fakt nehodlám - až tatík chcípne, stejně mi všechno spadne do klína, tak o co go???) a že při tom budou těžce popálení lidé, kteří krom jiné barvy pleti možná nikomu nic neudělali a odnese to i jejich dvouletej capart, kterej na světě ještě určitě nestihl nikomu nic špatnýho udělat??? Když se kácí les, musí lítat třísky - my jsme Ti jediní, kteří mají právo v téhle zemi udělat pořádek - komu se to nelíbí, může táhnout kam je mu libo (ale nedej bože, abych byl někde přistiženej sám bez řvoucí tlupy za mnou, to bych se totiž strachy po ..., kdybych byl konfrontován s kýmkoli, komu jsem v tlupě nějak ukazoval, jak umíme vládnout. To, co se stalo během weekendu jak v Ústí, tak u Opavy, je vítězství nácků nad normálními lidmi - STYDÍM SE ZA TO, ŽE NAŠI ZÁKONODÁRCI UMOŽNILI VZNIK TAKOVÝCH ZÁKONŮ, DÍKY KTERÝM TIHLE HAJZLOVÉ MŮŽOU BEZTRESTNĚ CHODIT PO ULICÍCH A DEMONSTROVAT. Citovat
dzana.m Odesláno 20. duben 2009 Autor Odesláno 20. duben 2009 tak nejak ty deti zato nemužou jak tohle muže nekdo udelat kdyby si to viřidily ručo za hospodou jak to bejvalo tak by bylo líp a ne takhle :grr:bojim Citovat
Kurt Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: Medvěd To, co se stalo během weekendu jak v Ústí, tak u Opavy, je vítězství nácků nad normálními lidmi Skoro to vypadá, že už víš, kdo ten barák zapálil. To jsi o dost napřed před vyšetřovateli. Citovat
309GT Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Medvěd To, co se stalo během weekendu jak v Ústí, tak u Opavy, je vítězství nácků nad normálními lidmi Skoro to vypadá, že už víš, kdo ten barák zapálil. To jsi o dost napřed před vyšetřovateli. Přesně tak,vůbec bych se nedivil že to byla nějaká jiná cikánská rodina a vyřizovali si účty,je to normální jev....poslední dobou dost častej! Citovat
Medvěd Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Medvěd To, co se stalo během weekendu jak v Ústí, tak u Opavy, je vítězství nácků nad normálními lidmi Skoro to vypadá, že už víš, kdo ten barák zapálil. To jsi o dost napřed před vyšetřovateli. Přesně tak,vůbec bych se nedivil že to byla nějaká jiná cikánská rodina a vyřizovali si účty,je to normální jev....poslední dobou dost častej! Já bych zase klidně byl ochoten podepsat, že tu flašku tam fakt hodili hajlující náckové (ale je fakt, že důkazy k tomu nemám) Citovat
Ravel Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Asi lichvářům došla trpělivost. Ale nikdo by neměl hasit svoje dítě. Citovat
309GT Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Podepsat a usvědčit je rozdíl,pravda jak to bylo vyjde časem najevo,už jen kvůli medializaci co se na to uvalila,ale zas na druhou stranu bych byl já osobně ochotnej podepsat že to byli cikáni...ale myslím že se to dozvíme...o to se nebojim,já jsem nikoho neviděl,nikomu jsem láhev nezapalovat tudíž nemůžu vědět jak to bylo:myslim PS: když by to byli ty \"HAJLUJÍCÍ\" náckové,tak by je asi někdo slyšel hajlovat a bylo by jasný hned kdo to byl:D Citovat
Burisek Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 no jelikož taky cigány fakt nemám rád,tak si myslím že tohle je fakt humus !!!! Když jsem byl malej cca 3 roky opařil jsem se vřelou vodou ! Následky v podobě nevzhledné jizvy mám dodneška a vím jak je to nepříjemný se někde slíknout..... Ta žabka si to sice pamatovat nebude,ale následky bude mít na těle hodně dlouho,protože pochybuju že si rodiče budou moct dovolit drahou ale zase kvalitní plastickou operaci...... Citovat
genzer Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 nove info http://www.novinky.cz/krimi/166881-vypaleny-dum-ve-vitkove-zdedilo-par-dni-pred-utokem-sest-nemcu.html [upravil dne 21/4/09 genzer] Citovat
Kurt Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Další informace k případu - z bezproblémové rodiny, o které se psalo po útoku, zdá se má minimálně jeden problém se zákonem - od poloviny loňského prosince je mezi hledanými osobami. Nyní byl eskortován do vězeňské nemocnice. http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=635265 Citovat
kobr Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Ať se to stalo jakkoliv, je mi jasné, že dívenka bude nadávat bílým prašivých gadžů a je přesvědčená o tom, že být cikánem znamená být jím navždy, ne kvůli barvě kůže, ale přístupem ke vzdělání. Citovat
tbarth Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: Kurt Další informace k případu - z bezproblémové rodiny, o které se psalo po útoku, zdá se má minimálně jeden problém se zákonem - od poloviny loňského prosince je mezi hledanými osobami. Nyní byl eskortován do vězeňské nemocnice. http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=635265 Za chvilku vyplave na povrch, ze dum obyvali neopravnene, a vodu, se kterou chteli hasit jim zastavili kvuli neplaceni. Nicmene s utokem jako takovym nesouhlasim. Citovat
Kurt Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Ano, to jsem zde ještě nenapsal - považoval jsem to za jaksi samozřejmé. Odmítám jakýkoliv útok na bezbrannou oběť, tím spíše, pokud je jí dítě. Ten, kdo to udělal, by měl viset za pytel a já pevně věřím, že bude vypátrán a adekvátně potrestán. Nicméně mi poněkud vadí, jak je pisálkům od začátku více, než jasné, kdo to udělal a všechna media v tomto smyslu informují. Něco mi na celé věci nesedí a proto se rozhodně nechystám vykřikovat nic proti jakékoliv skupině - ne do té doby, než se prokáže, že s útokem má opravdu něco společného. Nehodlám se snížit na úroveň takových skupin, jako je jakési \"Hnutí romského odporu\", které velmi brzy po útoku přispěchalo s prohlášením: \"Hnutí romského odporu vyzývá Romy k ostražitosti před teroristickými útoky Čechů\". Rozhodně nebudu po jejich vzoru jakoukoliv skupinu označovat jako teroristy, zloděje, flákače, apod. Nejsem totiž rasista. A nejsem ani terorista, přestože to o mě někdo píše. edit: Odkaz na článek, ze kterého jsem citoval: http://www.lidovky.cz/romska-hnuti-pozor-na-terorismus-cechu-fc0-/ln_domov.asp?c=A090419_170817_ln_domov_mpr [upravil dne 21.4.2009 Kurt] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.