Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hledal jsem hledal ale nejak mi to nejde. Mozna nemuzu trefit ten spravny oficialni nazev. Nema nekdo katalog abych vedel co hledat?

Vrakace jsem zkousel spis namatkove, ale taky bezuspesne.

Guest servisman
Odesláno

00008329NZ ZP ZRCÁTKO DĚT 517,75 CZK 616,12 CZK 616,12 CZK

pozice č.4

[upravil dne 22/4/09 honza406]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Honzo406 diky, problem je v tom, ze Fiat to nema vedene ani jako nahradni dil - alespon to memu garazmistrovi ve fiatackym servisu tvrdili i kdyz jsem to v jinych Ulyssech videl. Zjevne nebude problem sehnat to u Peugeotu nebo Citroenu, ovsem problem by mohl nastat pokud na zrcatko ten muj Ulyssak nema pripravu. Nevedel bys nahodou o te priprave neco? Predpokladam, ze to budou ctyri predvrtane diry ve strope pod tapecirunkem kam se jen zarazi plastove cepy co drzi to zrcatko... Ale pokud tam nebudou takl bych si nerad rozvrtal pul stropu :(

• O 3 týdny později...
Odesláno

:xvulVzhledem k tomu jak se dneska za jízdy dokázal vyvlíknout ze zapnutýho pásu bych takové zrcátko fakt ocenil:xvul

[upravil dne 31/5/2009 Medvěd]

Odesláno

Kuci v autodoplnkach se prodavaji podobna interierova zrcatka, take na klobu, ty by presne poslouzili tomuto ucelu, pokud primo k tomuto ucelu dokonce nejsou i primo vyrobena. Sice nebudou zaklapeci do stropu, ale ucel splni :super

Odesláno

Ja to videl nekde myslim v Tescu, jak maji ten regal s autodoplnkama.

Na pumpach, skoro na vsech, v tech koutkach s autodoplnkama to take mivaji :)

PS: Stava to kolem myslim 6ti petek;)

[upravil dne 31/5/09 Shemik]

Odesláno

Ja vim, ze mysli origo, ale to bud nesezene, nebo bude drahy, nebo mu do jineho auta moc nesedne, tak jsem poradil tohle jako alternativu. Pokud by covek nehonil paradu, ale hlavne ten ucel na decka, tak to taky pomuze a je to za par supu :super

Odesláno

Opravdu jsem myslel ten original a jestli plati ta cena, co psal honza406 22/4/09 v 11:18 tak dve stovky navrch mi zas tak strasny neprijdou.

Ale chtel jsem vedet, jak je to s tema dirama pro srouby, jestli ve strope jsou nebo ne. Ale asi jsem jedinej, kdo tenhle problem resi, takze vezmu jehlu a zkusim je skrz polstrovani najit. Jeste ze nemam strop v kuzi ;)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Byl by nějakej odkaz?

NA 406 to tu je už vyřešené :P

ještě mi jedno zrcátko zbylo

a ještě jedna fotka i s prarkovacím asistentem

[upravil dne 1.6.2009 mmmb]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...