Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno
Dotz Mugello black? Jakej máš rozměr? Vypadají pěkně, ještě ramena a tak dát do barvy aby to vyniklo a paráda :)

jaký ramena myslíš??:aut

Odesláno
pěkný pěkný, akorát škoda, že to opticky zvětší tu gumu... a nebo se mi to jen zda... přeci jen jsem zvyklej na profil 40

nezdá se ti, na starých kolech pneu úplně zanikly a kola se zdála větší.. tady bych řekl, že se ten efekt otočil..chystám se koupit nějakej přípravek co gumy více ztmaví a uvidíme.. ;)

Odesláno

Nevypadá to špatně, ale opticky to zmenšuje ... \"nalešti\" gumy a hod foto celého boku auta, mohlo by to být super :)

Odesláno

njn, všem se nezavděčím :D jinak seznam dosavadních plánovaných úprav/ oprav..

26.9. - Test tlumičů

30.9.-2.10. - výměna spojky (popřípadě nový podvozek, jestli test tlumíčů nedopadne dobře) =)

14.9. - repas zadní nápravy + snížení

Odesláno
.. kola se mi líbí, ale zatím na první pohled (položeny přes současná kola) mě přijdou malá... I když je to stejný rozměr jako mají současná kola, tak kvůli absenci stříbrných paprsků je opticky nezvětšuje ..

To neni kvuli absenci stribrnych paprsku ale proto ze paprsky nevedou az do kraje a jsou zaoblene mnohem driv \"dovnitr\".. takhle mensi se budou zdat i stribrna i jakakoli jina kola tohodle typu.. s tim nic neudelas krome vetsich rozmeru :nevim

Odesláno
Dotz Mugello black? Jakej máš rozměr? Vypadají pěkně, ještě ramena a tak dát do barvy aby to vyniklo a paráda :)

je to dark, ne black... ale to je detail.. 6,5x15 ET15

Odesláno

To neni kvuli absenci stribrnych paprsku ale proto ze paprsky nevedou az do kraje a jsou zaoblene mnohem driv \"dovnitr\".. takhle mensi se budou zdat i stribrna i jakakoli jina kola tohodle typu.. s tim nic neudelas krome vetsich rozmeru :nevim

no, to máš asi pravdu.... to už je teď fuk :D jsou na autě..

Odesláno
I negr může závidět :D Přední skla opravdu tmavší. Ještě umyj nebo nastříkej znovu na černo podběhy :D

jj budu muset.. asi příští týden... jinak podběhy stačí umýt, ale zejtra bude stejně chcát tak se spláchnou samy :D

Odesláno
I negr může závidět :D Přední skla opravdu tmavší. Ještě umyj nebo nastříkej znovu na černo podběhy :D

Tak přední skla už jsou tmavší :D zvolil jsem \"35\";)

Odesláno

Dnešní práce.. zadní brzdy jsem dělal už loni a zvolil jsem černou, když jsem nahodil černá kola, tak už chtělo udělat i přední a černá by už byla moc, tak jsem zvolil červenou...

brzdy jsem odrbal ocelovým kartáčem, odmastil a pak dal 2 vrstvy Hammeritu....zatím je hotová jen jedna strana, zítra mě čeká druhá...

horší kvalita fotky.. foceno mobilem..

+ těch novin si tam nevšímejte, ty už tam nejsou :D:D:D

post-21382-14109619609686_thumb.jpg

Odesláno

koukam maš tam toyo proxes jak ses s nima spokojenej ja je mam taky a nemužu si stežovat držej pekne nehučej nepiskaj do zataček každej mi řikal at je nekupuju že se rychle sjiždej ale jsme rad že jsme do nich šel

Odesláno

rychle se sjížděj na krajích to jo, ale jinak ty pneu jsou pecka. Perfektně drží jak na souši tak na vodě.. já jsem snima maximálně spokojenej a jiný pneu než toya ani nemám v plánu kupovat ;) a cenově jsou taky super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...