Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 Black Widow /// prodáno =(

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni...chtěl by jsem vám tady představit mojí 306 sedan, které během příštích měsíců projde několika změnama. Veškeré změny budu fotit a vkládat je sem.. budu rád když budete přispívat svýma názorama a nebo radama.

Takhle vypadala než jsem se do ní pustil:

post-0-14109606263234_thumb.jpg

[upravil dne 1/2/13 10:11 od GRiMx]

Odesláno

Auto je oraveno po spršce krup a přelakováno... Fotky dodám ve středu až namontuju i angel eyes=)

Osvětlení kufru. Koupil jsem extrasvítivou neonovou tyč. Zapojení bylo určeno do autozapalovače, to jsem odříznul a předělal. Tyč jsem zapojil do konektoru kde byla původně zapojená žárovka kufru, takže se neon rosvítí pouze když kufr otevřu a poté zase zhasne. Fotky dodám ve sředu večer =)

Odesláno

to Boulik: To já jsem se do toho pustil už před měsícem. nejhorší bylo vyndat tu ventilaci nalevo u řidiče.. stím jsem se pral aspoň hodinu ale vyplatilo se s výsledkem jsem spokojen :D

Odesláno

Tak mi včera dorazili nový věcičky Angel eyes, upravená maska a 3d loga 306 =) Ještě mám objednanej carbon volant a nějaký ty doplňky... celej víkend jsem v práci takže foto pošlu v pondělí.. snad už konečně :roll:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...