Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no nějakou chvíli teď budu muset chodit po svých a další auto bych už asi chtěl 406.....no ale ještě uvidím kdo ví jak dopadnu......;)

Odesláno

Ahoj, buď rád, že jsi to přežil, Mi byl skvělý vůz (též jsem ho vlastnil) v kolika jsi to do zábradlí našil? Počítám tak 80-90 km za hod. Pamatuj, že zdraví a život máš jen jedno, příště budeš opatrnější, Mějse fajn, nesmutni a pořiď dalšího pažoutka :papa

Ps: neumím moc chlacholit nebo gratulovat (neber to pls ve zlém) k něčemu, co mohl bejt dost velkej průser a smutek pro tvé blízké, ale ponaučení to je myslím velké

Odesláno

Myslím si, že tohle nebyla rychlost nárazu 100 km/h ani omylem. Možná, že auto jelo to kilo před zatáčkou, pak ale určitě došlo k velice razantnímu snížení rychlosti (zatáčka, smyk + brždění těsně před nárazem ...) - nechci být soudce, ale podle mého to auto havarovalo v rychlosti pod 50 km/h (spíš se kloním tak ke 30 km/h), rána ve stovce by auto pomuchlala znatelně jinak.

Odesláno

taky pravda v kliu ten náraz nebyl v kolika to bylo to nevím tachometr jsem zrovna nesledoval :aut a brzdná dráha není, snažil jsem se to ještě vytočit zpátky......

jinak opět děkuji všem za podporu ;)

Odesláno

Šlupka to musela bejt pořádná, ale pokud ten náraz šel na střed a není to nějak hnutý, tak by se to snad dalo ještě zachránit, ale fakt takhle z fotky těžko říct. Neviděl jsem druhej bok a pořádně ten předek a nevím co se pochroumalo pod kapotou:nevim

Odesláno

... na 405 s 108 kW to bude tak jako tak po opravě už nebezpečný.

Něco jiného je, když na ni zeshora spadne lešení, než když se páníček v kilu projede potokem :nevim

(osobně bych do tohoto opraveného (silného) auta nesedl - to bych raději jezdil Warťasem)

Odesláno

tak pod kapotou je to mazec :

motor potlačen do auta

držák na převodovce na silenblok zlomený

baterka taky natlačená dozadu

no a boky s blatníkama stáhnuté do středu auta

podle mě je přední náprava úplně pohlá....

no a elektrika co byla vepředu tak to taky nevím kde co zůstalo

jinak praskla mi i palubka.....

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Myslím si, že tohle nebyla rychlost nárazu 100 km/h ani omylem. Možná, že auto jelo to kilo před zatáčkou, pak ale určitě došlo k velice razantnímu snížení rychlosti (zatáčka, smyk + brždění těsně před nárazem ...) - nechci být soudce, ale podle mého to auto havarovalo v rychlosti pod 50 km/h (spíš se kloním tak ke 30 km/h), rána ve stovce by auto pomuchlala znatelně jinak.

no právě.. taky si myslim že tak 30-50km/hod, ve 110 by z toho auta zbylo o hodně míň... (teda pokud vůbec něco)

Odesláno

no teda to jsi měl pořádný štěstí a jak se říká z pr...e kliku!!!

Příště možná trošku respektu.... Jinak jak píše Vix, taky bych do opravené rakety už nesedl, kor jestli je náprava hnutá

:cool::papa

Odesláno
Původně zaslal: vix

... na 405 s 108 kW to bude tak jako tak po opravě už nebezpečný.

Něco jiného je, když na ni zeshora spadne lešení, než když se páníček v kilu projede potokem :nevim

(osobně bych do tohoto opraveného (silného) auta nesedl - to bych raději jezdil Warťasem)

no potokem sem se už naštěstí neprojel, to by dopadlo hůř je totiž dva metry pod úrovní cesty....:o

Odesláno

jako pořádně jsem to jeěště pod kapotou neviděl, moc se mi do toho jěště nechce...:mad:

spravovat to určitě nebudu i tak zvenku je vidět že je to dost buřlé...

[upravil dne 16/4/09 Hanys55]

Odesláno

Dost mrzuté až k pláči, ale ještěže jsou ty auta takový bitelný, zaplaťpámbu, že si z toho vyvázl jen s modřinami, mohlo to dopadnou daleko hůř :( Hlavně, že můžeš chodit, hejbat se a že si v cajku!

Jinak MIčka je skutečně škoda, o další exemplář méně... :nevim

Já to se 405 jednou akorát narval do lampy asi v 10km/h na parkovišti a jednou jsem nedobrzdil do Audiny 80, kterou sjem tím zmuchlal celej zadek a já měl jen spadlou RZ a trochu zamáčklej nárazník :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...