309GT Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Škoda auta,ale jak už tu bylo asi 100x psáno,život je přednější.Tak hodně zdaru při koupi nebo stavbě nového MI:D Citovat
Hanys55 Odesláno 15. duben 2009 Autor Odesláno 15. duben 2009 no nějakou chvíli teď budu muset chodit po svých a další auto bych už asi chtěl 406.....no ale ještě uvidím kdo ví jak dopadnu...... Citovat
P.avel Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 tak jestli byla rychlost nárazu 100-110km/h tak to auto vypadá hodně dobře... Citovat
punkac Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Ahoj, buď rád, že jsi to přežil, Mi byl skvělý vůz (též jsem ho vlastnil) v kolika jsi to do zábradlí našil? Počítám tak 80-90 km za hod. Pamatuj, že zdraví a život máš jen jedno, příště budeš opatrnější, Mějse fajn, nesmutni a pořiď dalšího pažoutka Ps: neumím moc chlacholit nebo gratulovat (neber to pls ve zlém) k něčemu, co mohl bejt dost velkej průser a smutek pro tvé blízké, ale ponaučení to je myslím velké Citovat
Medvěd Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Myslím si, že tohle nebyla rychlost nárazu 100 km/h ani omylem. Možná, že auto jelo to kilo před zatáčkou, pak ale určitě došlo k velice razantnímu snížení rychlosti (zatáčka, smyk + brždění těsně před nárazem ...) - nechci být soudce, ale podle mého to auto havarovalo v rychlosti pod 50 km/h (spíš se kloním tak ke 30 km/h), rána ve stovce by auto pomuchlala znatelně jinak. Citovat
Burisek Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 jj jsou to jen plechy a hlavní je že jsi celej..... a 406tku jen doporučuju..... ne nadarmo tomu říkali Francouskej Mercedes..... :D Citovat
Hanys55 Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 taky pravda v kliu ten náraz nebyl v kolika to bylo to nevím tachometr jsem zrovna nesledoval a brzdná dráha není, snažil jsem se to ještě vytočit zpátky...... jinak opět děkuji všem za podporu Citovat
Maverick Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Šlupka to musela bejt pořádná, ale pokud ten náraz šel na střed a není to nějak hnutý, tak by se to snad dalo ještě zachránit, ale fakt takhle z fotky těžko říct. Neviděl jsem druhej bok a pořádně ten předek a nevím co se pochroumalo pod kapotou:nevim Citovat
vix Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 ... na 405 s 108 kW to bude tak jako tak po opravě už nebezpečný. Něco jiného je, když na ni zeshora spadne lešení, než když se páníček v kilu projede potokem (osobně bych do tohoto opraveného (silného) auta nesedl - to bych raději jezdil Warťasem) Citovat
Hanys55 Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 tak pod kapotou je to mazec : motor potlačen do auta držák na převodovce na silenblok zlomený baterka taky natlačená dozadu no a boky s blatníkama stáhnuté do středu auta podle mě je přední náprava úplně pohlá.... no a elektrika co byla vepředu tak to taky nevím kde co zůstalo jinak praskla mi i palubka..... Citovat
Hanys55 Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 jo jinak motor by měl být ok až na proraženou vanu... Citovat
P.avel Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: Medvěd Myslím si, že tohle nebyla rychlost nárazu 100 km/h ani omylem. Možná, že auto jelo to kilo před zatáčkou, pak ale určitě došlo k velice razantnímu snížení rychlosti (zatáčka, smyk + brždění těsně před nárazem ...) - nechci být soudce, ale podle mého to auto havarovalo v rychlosti pod 50 km/h (spíš se kloním tak ke 30 km/h), rána ve stovce by auto pomuchlala znatelně jinak. no právě.. taky si myslim že tak 30-50km/hod, ve 110 by z toho auta zbylo o hodně míň... (teda pokud vůbec něco) Citovat
punkac Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 no teda to jsi měl pořádný štěstí a jak se říká z pr...e kliku!!! Příště možná trošku respektu.... Jinak jak píše Vix, taky bych do opravené rakety už nesedl, kor jestli je náprava hnutá Citovat
Hanys55 Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: vix ... na 405 s 108 kW to bude tak jako tak po opravě už nebezpečný. Něco jiného je, když na ni zeshora spadne lešení, než když se páníček v kilu projede potokem (osobně bych do tohoto opraveného (silného) auta nesedl - to bych raději jezdil Warťasem) no potokem sem se už naštěstí neprojel, to by dopadlo hůř je totiž dva metry pod úrovní cesty.... Citovat
Hanys55 Odesláno 16. duben 2009 Autor Odesláno 16. duben 2009 jako pořádně jsem to jeěště pod kapotou neviděl, moc se mi do toho jěště nechce... spravovat to určitě nebudu i tak zvenku je vidět že je to dost buřlé... [upravil dne 16/4/09 Hanys55] Citovat
Grave Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Dost mrzuté až k pláči, ale ještěže jsou ty auta takový bitelný, zaplaťpámbu, že si z toho vyvázl jen s modřinami, mohlo to dopadnou daleko hůř Hlavně, že můžeš chodit, hejbat se a že si v cajku! Jinak MIčka je skutečně škoda, o další exemplář méně... Já to se 405 jednou akorát narval do lampy asi v 10km/h na parkovišti a jednou jsem nedobrzdil do Audiny 80, kterou sjem tím zmuchlal celej zadek a já měl jen spadlou RZ a trochu zamáčklej nárazník Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.