Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jel jsem rychle a v zatáčce na štěrku mi ustřelila prdel, takže jsem to narval do zábradlí mezi cestou a potokem....

Auto pro mě na odpis i když by to určitě nějaké šikula dal ještě dohromady.

Jel jsem sám a přežil jsem to bez úhony když nepočítám modřiny.....

No jo no kdybych nebyl blbej....

post-0-14109605953052_thumb.jpg

Odesláno

Myslím si, že auto je vážně na odpis - tohle už nemá smysl lepit.

Každopádně je to drahá zkušenost, ale buď rád, že to odnesly \"jen\" ty plechy, zdravíčko máš jen jedno

Odesláno

jj přesně, hlavně že sem celej, ale škoda ho....

jestli půjde na díly se ještě nevím, musím ho zkusit nějak odhlásit, pak se uvidí jestli díly nebo vrakáč....

Odesláno

Hele,když by to mělo jít na vrakáč tak se pokus ponechat si ty hliníky.. Mě osobně se moc líbíjou a bylo by jich škoda,pač to co v dnešní době vyrábíjou je děs... Tak hlavně,že si to přežil ve zdraví...

Rozhodně pak dej vědět jak si se rozhod s těma kolečkama.. Kdyby,tak se můžem domluvit..

Tak čao...

[upravil dne 14/4/09 KoudaK]

Odesláno

Být to felda tak to nejsou jen modřiny. Buď rád, žes byl tak oplechovanej, některý auta jsou jedna velká deformační zóna, začíná předním nárazníkem a končí koulí závěsu.... :o

Odesláno

Škoda autí, ale hlavně, že se ti nic vážného nestalo. Zdraví je přednější než auto. Drž se.

[upravil dne 14/4/09 elton]

Odesláno

No jak píšeš v podpisu - Peugeot 405 Mi16 108kW - pár mušek ještě má ale jede jak střela to je vono, no ;) Gratuluju k přežití, drahocenná zkušenost...

Odesláno

no mám za sebou už dvě nehody, ta první byla v klidu stačilo na filetě kopnout zpátky nárazník, ale toto už bylo horší a myslím že by už to stačilo.....

jo no v kilu to dopadlo opravdu ještě hodně dobře, jsem rád že to je jak to je.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...