Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ta spotřeba taky nic moc.Já chip nemám a jezdím do 7l a to zrovna autí nešetřím.Když už vyjedu tak je co z 90% cesta po dálnici při rychlosti do 140.Opravdu bych asi na nic nečekal a jel jim to vyreklamovat....

Odesláno

No ja zrovna lahku nohu nemam a jazdim vacsinou mesto, okresky, preto ta spotreba nad 7 litrov. Ale ked som siel do Talianska (cca2600 km tam a spat vacsinou po dialnici) a podla predpisov mal som spotrebu pod 6 litrov a to sme boli v aute piati plne nabaleni. Tato stranka chipu je dobra, i vykon a krutak sa mi pacia, ale stale opravovat opakujuce sa zavady ide do penazi a nervov:nevim.

Odesláno

Taky mam chip v autě, a nic nepozoruji, a to ho fakt nešetřím, dle GPS jde až do 219km/h, běžně jezdím dálnice 150-170km/h a zatím drží.

Odesláno

Tak já problém tedym nemám......mě auti jede pěkně....a turbo se chová normálně.....ohledně chipu je vše napsané v mém podpisu a těm co mají 407 chipnutou vřele doporučuji zajet na brzdu.....

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

od chipu me znamy servisak odrazoval...dela to jen problemy atd...a ohledne spotreby,mam 2 litr HDI a kdyz jezdim podle predpisu tak jezdim do 5 l / 100 km :P

Tak tohle ti něvěřím...:roker Tohle není TDi a auto těžký...

Odesláno

no ja sa pripajam, ja tiez jazdim do 5l , ked idem setrnejsie, za 880km prejdutych som mal priemernu spotrebu 4,9/100km , teraz jazdim skoro stale mesto, jednotka dvojka trojka vacsinou zararadena, a palubak mi ukazuje za 600km prejdenych 5,7 / 100km, mozem aj odfotit ak neverite, ja som spotrebou prijemne prekvapeny u tohto dvojlitra. Zeby tym znizenym vykonom na 93kw sa upravila troska aj spotreba neviem, ale naozaj sa da jazdit do 5 l / 100km,

Odesláno

Jak to děláte, že máte tak nízkou spotřebu:myslim? Já se po 6 litrů nedostanu ani kdybych se pokrájel. Asi mám moc těžkou nohu, začnu držet dietu.

Odesláno

Já mám průměr 6,8 podle PP. Jezdím 1/3 Praha a 2/3 mimo, ale někdy jsou to zácpy okolo Prahy na jih. Jezdím normálně. Když to jde šlápnu na to, ale snažím se přibližně dodržovat rychlostní limity. Když jsem zkoušel jet na spotřebu mimo město tak jsem docílil asi 5,5 l/100, ale už to byl vopruz.

Odesláno

No tak se divte ale mě palubák píše cca od 7,6 do 8,4 l podle nohy....ale pod 7 ....to bych to auto musel tlačit......i D1 na tempomat 130 km/h 7,4......

[upravil dne 9-6-09 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: denoo

no to je vela, ked som siel na tempomate 140 km/h po dialnici spotreba bola presne 5,5 - 5,6 l/100km.

[upravil dne 9.6.2009 denoo]

To já,když jedu po dálnici 140km/h na tempomat,tak mi to ukazuje z kopce spotřebu pod 2 litry.:P

Ale vážně,pokud jedu po rovině a jsou optimální podmínky,tak mi ukazuje palubák 5,8.Velkej vliv má členitost terénu a taky,jestli jedeš s větrem v zádech,nebo proti.

Za sebe můžu říct,že na tempomat mi to bere víc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...