Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se dneska projel s novou 407. Jel jsem v 2.2 benzín a v 2.0 HDI. Obojí opravdu dost dobré. Kdybych si to kupoval, tak to bude opravdu těžké rozhodování.

Jinak jsem se podíval i do 407 SW. Taky docela dost dobrý. Samostatně se otvírá okono (jako u 206SW). Kufr je dost slušný a ta panoramatická střecha - no jedna báseň.

P.S.: hledám sponzora který mi toto auto koupí

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já jsem ty testovací jízdy na zámku v Dobříši u Peugeotu vyhrál. Bylo to super, posadili mi do auta krásnou hostesku a jeli jsme asi 50 km okruh jak mezi vesnicema tak i po dálnici. Holky byly super, neprotestovaly ani když jsem měl na dálnici na tacháči 190 km/h. Měl jsem možnost vyskoušet si 4 auta, nejvíc se mi líbil dvoulitrový diesel s šestistupňovou převodovkou. Špatnej nebyl ani ten třílitrovej šestiválec, škoda že ho dodávaj jen s automatem (taky šestistupňovým). Benzínovej dvoulitr byl jenom s pětistupňovou převodovkou a připadal mi dost línej, živej byl až tak od 4000 otáček, to ten diesel jel krásně od spoda. Benzínová dvadvojka s šestistuňovou převodovkou byla v pohodě... Zkrátka byl to fakt příjemně strávenej den. Jo, jeden debil jim tam jedno auto napasoval někomu do zahrady mezi slepice, prej bude na odpis...

:papa

Odesláno

tak to by ho mohli odepsat ke me do garaze :D jestli to bylo jen plotem mezi slepice tak to nemuze byt tolik zrizeny ne ;) I kdyby byla skoda 100 000 za tu 407 to stoji :D :D :D

• O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak už nikomu nezávidím. Včera jsem se v Plzni zamiloval. Láska na první pohled. U Carefouru byla promoakce Peugeotu a hádejte co tam měli..... 206SW, nový Partner, 607, 307CC, 407 a .....chvíle napětí.... 407SW 2.0HDI! A pučovali ji! A zkuste uhádnout kdo si ji pučil? Chvilku jsem uvažoval jako pan ŘÁHA, ale asi mi chyběla jeho drzost. Nechcete někdo 406ku za 700k? :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

vcera jsem dostal takovou vanocni naladu a rekl jsem si, ze si neco koupim

Dnes jsem se objednal na predvadecku 407 2.0 HDi 110kW Dynamic kterou nabizeji i k prodeji!!!

Dost vazne o ni uvazuju!:cool::papa

Odesláno

tak jsem se taky projel, ale narozdil od ostatnich me 407 tolik nenadchla!

jizdni vlastnosti jsou sice dobry, ale od 2.0HDi 140PS jsem ocekaval trosku vic

a vzhled? - 406 je proste 406

Navic mi ted prisla pod ruku 406 2.2HDi Sport Pact :o a vty jsem se citil daleko lip! Moje uvazovani o upgradu moji kary smeruje spise k teto dracici!!!!!!:D:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Paradise: Na odpis je ten debil, nebo ta 407? :D

Kveton: 140hp, te nenadchlo.... Neni to treba tim, ze v techto autech (Pežotech) třeba chybí ten pocit zrychlení a rychlosti, jakej známe třeba z Hondy CRX nebo z Favorita? (rozuměj, jedeš 60 a připadá ti to jako 100). V 406tce jedeš 130 a připadá ti to jako 80?

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Mel jsem P407 \"2.0 HDI pack Dynamic\" zapujcenou na cely vikend a najel jsem s ni bezmala 1000 km.

Moje hodnoceni :

Jizdni vlastnosti :super

Rizeni :super

Razeni ;)

Akusticka pohoda :super

Misto ve predu :super

Misto vzadu :grr

Velikost kufru :grr

Design :super

Zaver : Beruuuuuuuuuuu :super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Taky jsem se dnes projel na předváděčce v Peugeotu 407 Pack Executive 2.0HDI.

Všechno super, akorát podvozek je tvrdý, motorově v pohodě, ale interiér hlavně v zadu mi přišel docela lacině udělaný :(

Cena je taky docela slušná po slevě 650 tis, ale stejně na to nedosáhnu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...