Dave405 Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 Resim dilema, co udelat s palubkou a tapecirma ve svem aute, protoze se mi vubec nelibi. Chci sehnat cernou, nebo sedou. Kdybyste nekdo o necem vedel, nebo mate zkusenosti s vymenou, tak sem cokoli napiste. Budu vdecky za jakoukoli informaci! Diky vsem! Citovat
Ferry Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 vymenu palubky na 405 provadeli Hics a Oddie - tusim, ze ze stejneho duvodu jako ty - Hicsovi se nelibila ta barva. tady si o tom muzes precist vic a prohlidnout si i par obrazku z prubehu montaze at vis do ceho jdes Citovat
Ferry Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 tak koukam ze ty fotky uz nejsou k tomu tematu, Hics je prehral na servru jinejma Citovat
Dave405 Odesláno 6. červen 2004 Autor Odesláno 6. červen 2004 jo, to uz jsem cetl, ale ja tam nemam tolik elektriky co tam mel on. S oddiem jsem se uz o tom bavil, mozna by tam aji neco nasel, ale delat se mu to nechce, protoze pry nema cas a ja jsem z Karvine, takze by se to muselo udelat za jeden den, kdybych tam jel, takze je to naprd. Citovat
Dave405 Odesláno 12. červen 2004 Autor Odesláno 12. červen 2004 tak to vypada, ze vymena palubky se konat nebude. Obvolal jsem par vrakacu a neco by se i naslo za rozumne prachy, ale nikomu se to nechce delat a ja se ani nedivim. V origo peugeot servisu si rekli za praci 5.000kc, tak jsem hezky podekoval a zavesil. Jinak palubku muzu mit za litr a to bud komplet sedou, nebo takovou tu modro-sedou. Tak ted zas zacinam uvazovat, ze bych vymenil sedacky , pac je mam modre, interier hnedy a vubec se to k sobe nehodi. Otazkou je, jeslti se to vyplati..a jestli vubec nejake pekne nhede sezenu Citovat
oddie Odesláno 13. červen 2004 Odesláno 13. červen 2004 Na sedačky stačí potahy. Jinak té ceně za přehození palubky se vůbec nedivím, je odpovídající časové náročnosti. Pokud bych na to vůbec měl čas, pod 3tis bych to asi taky nedělal... Citovat
rimmer Odesláno 14. červen 2004 Odesláno 14. červen 2004 si to vymen sam, jedno odpoledne po praci sundas a druhe odpoledne po praci nahodis novou..nic na tom neni uz sem to delal, bal sem se toho strasne, ale jde to....je to drbacka..to jo, ale slozite to neni Citovat
Dave405 Odesláno 14. červen 2004 Autor Odesláno 14. červen 2004 tak uz fakt nevim, komu mam verit. Oddie to uz delal nekolikrat a rikal, ze je to docela zhul a nekdo to delal jednou a tvrdi, ze te to brnkacka, tak fakt nevim. jen tak jeste premyslim, oplati se mi zmena barvy za minimalne 3.000kc? proste jen jina barva, nic vic! :-) Citovat
Dave405 Odesláno 14. červen 2004 Autor Odesláno 14. červen 2004 ve ctvrtek asi pojedu s kamosem do polska, tak tam mrknu na ty potahy. ZILA tam koupul na 406 uplne fajne, presne tvarovane, takove tmave, sametove za tisicovku, tak tam treba taky neco bude i na 405...ikdyz pochybuju..ale vypadaji fakt dobre, neco jako ty origo tvarovane sedacky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.