Gargamell Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Občas se mi stane, že mi to prostě netáhne. Jezdín každý den cca 140km a občas se mi stane, že necítím turbo. Minulý týden to mělo stávku než jsem vyjel z Prahy a už to zase frčí. Od té doby asi jednou. Nemá někdo zkušenosti s turbem, budu ho muset měnit, nebo je tam i prostor pro nějaké opravy atd.. ? Díky Citovat
Ferry Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 nepada spis to auto do nouzoveho rezimu ? kvuli EGR ventilu, spatnemu tlaku nafty apod? Citovat
Gargamell Odesláno 6. duben 2009 Autor Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Ferry nepada spis to auto do nouzoveho rezimu ? kvuli EGR ventilu, spatnemu tlaku nafty apod? A jak to poznám, ten nouzový režim? Citovat
Zdenda-406 Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Myslím že při nouzovém režimu by se ti měla rozsvítit kontrolka diagnostiky motoru. Citovat
LANO Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Kamarádovi turbo vynechávalo pouze občas, zejména při dlouhých cestách. Zastavil, vypnul motor, 5 min počkal, a pokračoval zase s turbem. vydržel to takhle rok. Stále hledal, drahá diagnostika chybu neukazovala. Jedna z cest při hledání problému ho zavedla ke Katu. Byl úplně rozsypaný a samozřejmě ucpával výfukové cesty, čidla daly echo turbu a to nejelo. Natvrdo ho odmontoval a vymlátil z něho všechno co v něm bylo. A teď poslouchej. Tah auta jaký do té doby nezažil, a spotřeba šla o celý litr a půl dolů. Co ty na to? Citovat
MatrixChose Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: LANO Kamarádovi turbo vynechávalo pouze občas, zejména při dlouhých cestách. Zastavil, vypnul motor, 5 min počkal, a pokračoval zase s turbem. vydržel to takhle rok. Stále hledal, drahá diagnostika chybu neukazovala. Jedna z cest při hledání problému ho zavedla ke Katu. Byl úplně rozsypaný a samozřejmě ucpával výfukové cesty, čidla daly echo turbu a to nejelo. Natvrdo ho odmontoval a vymlátil z něho všechno co v něm bylo. A teď poslouchej. Tah auta jaký do té doby nezažil, a spotřeba šla o celý litr a půl dolů. Co ty na to? A emise? Co ty na to? Citovat
rkarlos72 Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 Co ten kamarád měl za typ auta?Rok výroby? Citovat
mmmb Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Nevím jetli zakládat další téma , tak to píšu tu. Jel jsem cca50km a při přidání plynu mi to jako když kucklo a přestalo jít turbo a vyhodilo to oranžovou ikonku motoru, turbo ani nešustilo ani netáhlo jen do 2000otáček, tak jem dojel ke známým. za den jsem jel zpátky, jel jsem do 2000ot a jednou jsem to přetočil na 2500 a najednou se turbo rozjelo a kontrolka zhasla. Nevíte co s tím je? můžu s tím dále jezdit??? Citovat
kuboSE Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 gargamel ---) no skusil by som by som pozret vahu vzduchu ci neni zadrbana bordelom a vycistit ja som mal presne tento problem a bola to vaha a na moje pocudovanie stacilo len vycistit tak skus a daj vediet.(inac da sa to dobre vycistit cistiacim sprejom na brzdy). Citovat
f3Rd@ Odesláno 18. září 2009 Odesláno 18. září 2009 u me byl problem v hadickach co vedou k EGR a k tomu druhymu ventilu -doporucuju vymenit! Citovat
mmmb Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Původně zaslal: kuboSE gargamel ---) no skusil by som by som pozret vahu vzduchu ci neni zadrbana bordelom a vycistit ja som mal presne tento problem a bola to vaha a na moje pocudovanie stacilo len vycistit tak skus a daj vediet.(inac da sa to dobre vycistit cistiacim sprejom na brzdy). Ahoj, tak jesm vyčistil váhu vzduchu. Byla celkem černá a mastná, nechápu kde se to bere když tam je vzduchový filtr. ovšem změna nenastala žádná stále má pauzu v 2000-2300ot a teprve pak začíná táhnout. Tak mě čeká další krok - vyčíštění vysokotlakého čidla DRV (pokud se nepletu). na hadičky jsem sedíval, ale nevypadaly zle. nebo by jste doporučili pokračovat tím podtlak spínačem co vypadá jako ten na ERG? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.