Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...tak si dnes ráno jedu v šest hodin do práce a v lese u Popovic mi z lesního pangejtu přímo před auto naskákalo 7 prasat... junioři téměř ve velikosti dospěláků.

Bylo to zřejmě nejrychlejší brždění v mém životě, naštěstí jsem nejela víc než padesát, přesně nevím...rukou jsem šmátla po klaksonu a viděla, jak hlavní část tlupy běží před kapotou. Zastavení bylo tak prudké, že mi kabelka zahučela před sedadlo spolujezdce a fakt jsem netušila, jestli jsem jedno to prase nelízla.

Poslední dvě se lekla klaksonu a vyrazila ve směru jízdy, jinak bych měla pravděpodobně i zrušený bok.

Prostě, dneska nade mnou stál pánbůh a já mu za to děkuju.

Auto vypadá celé, ale uvidím až po myčce, protože i když bylo o víkendu umyté (a krásně čisté), aktuálně vypadá, jako bych projela obřím h*****, hnědé blátivé cákance až na střechu...

Takže... dávejte na sebe pozor. Ať se Vám prasata na silnici vyhýbají (i ta za volantem).

Odesláno

No jo, jaro na krku, všude bude spousta zvířátek. A taky kloboučníci vytáhnou svoje naleštěný stodvacítky z garáže :)

Rádi slyšíme (čteme), že při tobě ten nahoře stál, snad si to ubrzdila a bude to opravdu beze škod :papa

Odesláno

No a příště si pamatuj, že auto se leští hadrem a leštěnkou, kančí srst je na lak moc tvrdá, mohla by ho poškrábat ;)

No hlavně, že jste to všichni přežily ve zdraví.

Odesláno

Jaké z toho plyne ponaučení?

Nikdy nevíš, kde na tebe číhá svině!

Tak ať se Ti i dál daří se jim vyhýbat. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

...tak si dnes ráno jedu v šest hodin do práce a v lese u Popovic mi z lesního pangejtu přímo před auto naskákalo 7 prasat... junioři téměř ve velikosti dospěláků.

Bylo to zřejmě nejrychlejší brždění v mém životě, naštěstí jsem nejela víc než padesát, přesně nevím...rukou jsem šmátla po klaksonu a viděla, jak hlavní část tlupy běží před kapotou. Zastavení bylo tak prudké, že mi kabelka zahučela před sedadlo spolujezdce a fakt jsem netušila, jestli jsem jedno to prase nelízla.

Poslední dvě se lekla klaksonu a vyrazila ve směru jízdy, jinak bych měla pravděpodobně i zrušený bok.

Prostě, dneska nade mnou stál pánbůh a já mu za to děkuju.

Auto vypadá celé, ale uvidím až po myčce, protože i když bylo o víkendu umyté (a krásně čisté), aktuálně vypadá, jako bych projela obřím h*****, hnědé blátivé cákance až na střechu...

Takže... dávejte na sebe pozor. Ať se Vám prasata na silnici vyhýbají (i ta za volantem).

Na tohle jsem si taky delší dobu zvykal, bydlíme cca rok a půl kousek od Kralup a cestou z Prahy, kor takhle na večer přebíhá přes pole a samozřejmě přes cestu vše, od bažantů, přes zajíce, srnky a prasata. Ze začátku jsem se divil, že tam všichni jezdí cca 50 - 60 km/h, ale potom, co nesčetněkrát zvířátka vyzkoušela moje reflexi, jezdím taky tak:papa Hlavně že se Ti nic nestalo a pro příště víš, co čekat:super A autí dáš určitě do kupy, má být hezky, takže si samo říká o vyleštění:D:D:D

[upravil dne 6/4/09 Supersonic]

Odesláno

Pe.Tr: jo jo, to vím...i proto jezdím v rámci možností co nejopatrněji (tj. na zadní sedačce aspoň tři plata vajec a na hlavě ne čepici, ale lyžařskou helmu :D)

MirasCC: jj, jedu hned odpo na myčku... jsem zvědavá, to bahno kryje celkem dobře (možná ho tam pak zase naplácám, až uvidím, co je s čumákem)

Driver: a já myslela, že rejžákem je to nejlepší, jako nejpreciznější, ne jo? :P:P

Kurtíku, sviňouši jsou opravdu všude, jsem \"furt ve střehu\" :)

Medvěde, na to nepotřebuju prasata, abych zjistila, jestli mi auto brzdí ... :D docela se starám, aby auto bylo v cajku ... tohle jako test brzd opravdu nedoporučuju!

Supersonic: no já to taky znám, bydlela jsem dřív tam, co Dundee, tj. na Mělnicku...večer byla silnice domů jak magistrála pro lesní zvěř, hlavně srnky a zajíci... takže člověk už je celkem v obraze, na co může natrefit. Už jsem zažila i na horách vysokou, jelena jsem do té doby viděla jen v zoo - a potkat se s ním v autě a nevybrat to, to bych opravdu nerada. Ale prase je prase. Prostě dneska se stal zázrak!

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

A taky kloboučníci vytáhnou svoje naleštěný stodvacítky z garáže :)

Ne ve stodvacítkách, dneska v naleštěných fabkách:papa

Odesláno
Původně zaslal: elton

Původně zaslal: MirasCC

A taky kloboučníci vytáhnou svoje naleštěný stodvacítky z garáže :)

Ne ve stodvacítkách, dneska v naleštěných fabkách:papa

No počkej, já dneska vytahuju svou tisícovku z garáže a klobouček teda nemám :D:D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: elton

Tak rychle sežeň, ať je to s plnou parádou:D

No to ale ještě potřebuju oblek ze šedesátejch let :D

A co třeba někde v sekáči nebo v antikvariátu, nějaký určitě bude:aut

Odesláno

Tak to máš štěstí... Kamoš nabral s Fiatem 127 v rychlosti 70 km/h bachyni a celéj předek musel měnit.. Ale jinak byla dobrá...:D

Odesláno

Tak už je jasné, kde jezdíš. Jsi tedy královna polňaček?

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Tak už je jasné, kde jezdíš. Jsi tedy královna polňaček?

No tak to se musím Lenky zastat, jako Marlin by autu nikdy neubližovala :D :D Její 406 se má asi nejlíp z okolí a ostatní autíčka, když jsou kolem ní, jen smutně koulej reflektory :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...