Medvěd Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Jak už jsem tu před časem psal, kamarádce jsem sehnal 406 break, new model - bohužel jí v autě chybí changer. Changer se mi podařil koupit (originál, který do face-liftu patří), bohužel ale netuším, zda všechny nové modely měly standartně konektor, kam se changer zapojuje nebo zda musíme vyměnit i celý svazek - v tom případě bych changer zase vrátil, protože taková práce asi nemá smysl. Chtěl bych kámošce dát changer jako dárek, takže nemůžu fyzicky zkontrolovat, zda konektor má či nikoli - myslíte si tedy, že konektor byl ve 406kách break po roce 2000 standartně??? Citovat
Dave_k Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Myslím, že ne. Musíš si to okouknout. Měl by tam být na levý straně vzadu pod tapecem takovej modrej 26ti pinovej konektor. A ještě stejně potřebuješ držák na ten měnič. Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Taky si myslím, že tam kabel nataženej nebude Citovat
Medvěd Odesláno 7. duben 2009 Autor Odesláno 7. duben 2009 Nikdy neříkej nikdy aneb vím minimálně o jedné 406ce, kde majitel při montáži changeru zjistil, že se na něj směje konektor, který pasoval do changeru a ten pak bez problémů začal hrát (teda bez problémů ... - možná ho musel odblokovat v řídící jednotce, ale to bych fakt kecal) Citovat
Harlley Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Nevím podle jakého klíče to dělaj ale v některých kabel byl,já ho tam ale nemam.Myslím že je to ale předpotopní záležítist a je lepší dát tam ten bazmek co se napojí místo měniče a čte mp3. Citovat
Dave_k Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 ... - možná ho musel odblokovat v řídící jednotce, ale to bych fakt kecal) JJ pokud má BSI tak je potřeba ten měnič povolit. Jinak ten origo kabel stojí 644,- což je na peugeot podezřele málo. [upravil dne 8/4/09 Dave_k] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.