zabit Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 po zime jsem se rozhodl vymenit brzdove desticky na svem milackovi, po vcerejsim boji s prednimi kotouci(nesli dat dolu) jsem si rikal ze dnes udelam jeste zadek. i v zadu mam kotouce, sundal jsem desticky a ouha nejde mi zatlacit pistek takze se mi tam nove nevejdou. rucni brzdu jsem povolil takze ta by tomu branit nemela, pistek neni zarezlej(pod prachovkou je krasne strirnej a namazanej) nevi kde delam chybu ? [upravil dne 4.4.2009 zabit] Citovat
zabit Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 no kroutil jsem a tlacil ale bud nejsem rambo a nebo to tam neco drzi, pistek smerem ke kotouci jde uplne lehce, zpet taky dobre ale dostane se do urcite polohy a dal to uz nejde... jako kdyby pod nim neco bylo Citovat
AnotherOne Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Musíš krútiť v smere akoby si zatáčal skrutku vo vnútri piestika je závit, cez ktorý ho vytláča ručná brzda. Citovat
zabit Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 no kroutil jsem s tim na obe strany, zkusim zitra dneska uz cekam na moji \"zivou\" pritelkyni a auti uz je pekne uklizeny, diky za radu dam vedet jak to slo Citovat
Pája Rybišár Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 někdy stačí jen točit...když je brzda ok...je na to specialní připravek(ktery fungue jako lis a zaroven točí pistkem)......ja jsem to točil klíčem na vyměnu kotoučů na flexe......nebo pořádny sika-kleště, ale to pak bacha na manžetu...! Citovat
zabit Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 jj motal jsem sikovkama, manzeta neporusena, zatim Citovat
AnotherOne Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: zabit no kroutil jsem s tim na obe strany, zkusim zitra dneska uz cekam na moji \"zivou\" pritelkyni a auti uz je pekne uklizeny, diky za radu dam vedet jak to slo Točiť len na jednu stranu v smere pravotočivého závitu. Citovat
Midloch Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 A nemáš už nádržku na kapalinu plnou a zavíčkovanou? [upravil dne 3/4/09 Midloch] Citovat
zabit Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: Midloch A nemáš už nádržku na kapalinu plnou a zavíčkovanou? [upravil dne 3/4/09 Midloch] ee nemam vcera jsem ji kontroloval kdyz jsem daval novy predni Citovat
Marcel505 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Někdy je u zadku speciální způsob zatlačování, protože je tam jiné vymezování kvůli ručce. Třeba pootočit o nějakých pár stupňů, zatlačit, a pak otočit zpět. Nebo jsem už i viděl, že se s tím muselo točit po směru hodinových ručiček (ne u Peugeota). Tak si to radši někde zjisti, abys to nějakým násilným způsobem nezničil a pak nesháněl nový vnitřky. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: Marcel505 točit po směru hodinových ručiček (ne u Peugeota). Veď to je normálne. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 a přepiš si v nadpisu to ,,tremu\'\'--mnozí nebudou vědět,o co jde--dík Citovat
zabit Odesláno 4. duben 2009 Autor Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: ozzy1956 a přepiš si v nadpisu to ,,tremu\'\'--mnozí nebudou vědět,o co jde--dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.