Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

po zime jsem se rozhodl vymenit brzdove desticky na svem milackovi, po vcerejsim boji s prednimi kotouci(nesli dat dolu) jsem si rikal ze dnes udelam jeste zadek. i v zadu mam kotouce, sundal jsem desticky a ouha nejde mi zatlacit pistek takze se mi tam nove nevejdou. rucni brzdu jsem povolil takze ta by tomu branit nemela, pistek neni zarezlej(pod prachovkou je krasne strirnej a namazanej)

nevi kde delam chybu ? :myslim

[upravil dne 4.4.2009 zabit]

Odesláno

no kroutil jsem a tlacil ale bud nejsem rambo a nebo to tam neco drzi, pistek smerem ke kotouci jde uplne lehce, zpet taky dobre ale dostane se do urcite polohy a dal to uz nejde... jako kdyby pod nim neco bylo :myslim

Odesláno

no kroutil jsem s tim na obe strany, zkusim zitra dneska uz cekam na moji \"zivou\" pritelkyni a auti uz je pekne uklizeny, diky za radu dam vedet jak to slo

Odesláno

někdy stačí jen točit...když je brzda ok...je na to specialní připravek(ktery fungue jako lis a zaroven točí pistkem)......ja jsem to točil klíčem na vyměnu kotoučů na flexe......nebo pořádny sika-kleště, ale to pak bacha na manžetu...!:mrk:)

Odesláno
Původně zaslal: zabit

no kroutil jsem s tim na obe strany, zkusim zitra dneska uz cekam na moji \"zivou\" pritelkyni a auti uz je pekne uklizeny, diky za radu dam vedet jak to slo

Točiť len na jednu stranu v smere pravotočivého závitu.

Odesláno
Původně zaslal: Midloch

A nemáš už nádržku na kapalinu plnou a zavíčkovanou?

[upravil dne 3/4/09 Midloch]

ee nemam vcera jsem ji kontroloval kdyz jsem daval novy predni

Odesláno

Někdy je u zadku speciální způsob zatlačování, protože je tam jiné vymezování kvůli ručce.

Třeba pootočit o nějakých pár stupňů, zatlačit, a pak otočit zpět. Nebo jsem už i viděl, že se s tím muselo točit po směru hodinových ručiček (ne u Peugeota).

Tak si to radši někde zjisti, abys to nějakým násilným způsobem nezničil a pak nesháněl nový vnitřky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...