mařa Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 ahoj,mám 307 combi,2.0hdi 79kw,pri nastartovaní nebo pri zastavení mi vletí do kabiny hrozný zápach jako s výfuku,mužete poradit,setkal se stim někdo,dík za radu:( Citovat
mařa Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 ahoj,nevím,ja klimu nepouštím a je to opravdu jako s vyfuku. Citovat
P607Olda Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Tak máš díru ve výfuku, někde vepředu. Klekni, poslechni pod autem, případně pomocník zacpe vzadu výfuk. [upravil dne 29.3.2009 P607Olda] Citovat
Dakula475 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Někde se to tu řešilo a mám pocit, že to dělá netěsný vstřik. Zkus mrknout ještě před tím lehnutím pod auto na motor, přesněji pod plastový kryt kde jsou vstřiky. Citovat
mařa Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 tak výfuk je OK a vstřiky jsem taky kontroloval a vše OK,tak už nevým:bacha Citovat
mares Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Vystříkej klimatizaci dezinfekcí a bude pohoda. Citovat
mařa Odesláno 31. březen 2009 Autor Odesláno 31. březen 2009 ahoj,závada odstraněna.Chybějící kryt pilového filtru od motoru:super Citovat
siskin Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Pani, ja by som mal tiez jednu otazku ohladne zapachu. A to ako a cim odstranim zapach v aute po psovy ? Zapach je citit v batozinovom priestore kde zrejme predchadzajuca majitelka vozila svojho psika. Potreboval by som ten zapach dostat z calunenia na podlahe. Chcem to vyskusat vytepovat, ale obavam sa ze to pomoze len na chvilku. Mate nejake napady ? Citovat
Icemodel Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Tak třeba zkusit vyčistit komplet celé auto. Tady u nás (na severu) je jedna firma (určitě jich tu je vícero), která za 1.550Kč vyčístí celý interiér vozidla.... Předchozí majitel mého vozidla v autě kouřil jednu cigaretu za druhou, to byl smrad, hnus. Dal jsem to do té firmy a teď je to CAJK Citovat
siskin Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 no hej, rozmyslal som aj nad tym. Ale to beriem ako poslednu moznost. Chcem to skusit dostat prec nejakym pripravokom na odstranovanie pachu. Nepoznate nieco ? Citovat
georgegg Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 já když sem koupil auto tak sem si půjčil od kamaráda vodní vysavač, tam dáš teplou vodu a nějakej dezinfekční přípravek(mají různé vůně) a tím sem vysál všechny sedačky a čalounění a od tý doby auto krásně voní Citovat
Ferin007 Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: mařa ahoj,nevím,ja klimu nepouštím a je to opravdu jako s vyfuku. Tak to bude asi ten problém. Aji když ji nechceš používat, měla by se aspoň jednou za týden/14 dní na chvilu pustit. Jinak to v ní začne hnít. Citovat
destiny Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Ještě taky na zápach v autě doporučuji vynechat z jídelníčku luštěniny a jogurty Citovat
Guest PedroGame Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 davam za pravdu.., jazdim prevazne v meste kde klimu skoro vobec nepouzivam, ale ked meram dlhsiu vzdialenost a nechcem dostat prievan do ksichtu z otvorenych okien zapnem ju.., ale potom si vzdy uzijem zo dve minutky dost blizsie nespecifikovatelny zapach.., takze raz tyzden sa ju oplati zapnut.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.