Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,mám 307 combi,2.0hdi 79kw,pri nastartovaní nebo pri zastavení mi vletí do kabiny hrozný zápach jako s výfuku,mužete poradit,setkal se stim někdo,dík za radu:(

Odesláno

Pani, ja by som mal tiez jednu otazku ohladne zapachu. A to ako a cim odstranim zapach v aute po psovy ? Zapach je citit v batozinovom priestore kde zrejme predchadzajuca majitelka vozila svojho psika. Potreboval by som ten zapach dostat z calunenia na podlahe. Chcem to vyskusat vytepovat, ale obavam sa ze to pomoze len na chvilku. Mate nejake napady ? :myslim

Odesláno

Tak třeba zkusit vyčistit komplet celé auto. Tady u nás (na severu) je jedna firma (určitě jich tu je vícero), která za 1.550Kč vyčístí celý interiér vozidla.... Předchozí majitel mého vozidla v autě kouřil jednu cigaretu za druhou, to byl smrad, hnus. Dal jsem to do té firmy a teď je to CAJK :roll

Odesláno

no hej, rozmyslal som aj nad tym. Ale to beriem ako poslednu moznost. Chcem to skusit dostat prec nejakym pripravokom na odstranovanie pachu. Nepoznate nieco ?

Odesláno

já když sem koupil auto tak sem si půjčil od kamaráda vodní vysavač, tam dáš teplou vodu a nějakej dezinfekční přípravek(mají různé vůně) a tím sem vysál všechny sedačky a čalounění a od tý doby auto krásně voní

Odesláno
Původně zaslal: mařa

ahoj,nevím,ja klimu nepouštím a je to opravdu jako s vyfuku.

Tak to bude asi ten problém. ;)

Aji když ji nechceš používat, měla by se aspoň jednou za týden/14 dní na chvilu pustit. Jinak to v ní začne hnít.

• O 2 týdny později...
Guest PedroGame
Odesláno

davam za pravdu.., jazdim prevazne v meste kde klimu skoro vobec nepouzivam, ale ked meram dlhsiu vzdialenost a nechcem dostat prievan do ksichtu z otvorenych okien zapnem ju.., ale potom si vzdy uzijem zo dve minutky dost blizsie nespecifikovatelny zapach.., takze raz tyzden sa ju oplati zapnut..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...