sarbi Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Mám P 307 1.6 Hdi 80 Kw r.v. 2006 a na pravých zadních dveřích jsem měl promáčklinu asi 5mm hlubokou a 10 cm dlouhou v urovni plastový lišty a ještě pár drobných dulků. Našel jsem si na netu firmu www.scspraha.cz a chtěl jsem poradit co se s tím dá dělat,jelikož v servisu mi řekli ,že nevědí jestli to půjde vyrovnat ,protože v těch místech může být výztuha dveří.Volal jsem v pátek odpoledne a chtěl si domluvit termín prohlídky.K mýmu překvapení mi pán řek ,že jeho kolega bude vyjímečně v sobotu v 11 v dílně a abych se tan zastavil a dohodl se ním.K ještě většímu překvapení došlo ,když se na to podíval a řek ,že to bude trvat asi tak 4 hodiny a stát 4,5 tis. a může to udělat hned.Tak jsem souhlasil a šel se projít do Flory. Za 1.5 hod volal ,že je to hotový .Po promáčklinách ani stopy a nikdo by nepoznal ,že dveře byli prokáčklé ,prostě super.Firmu můžu jenom doporučit,žádný výmluvy,žádný kyselý ksichty ,že ho otravuju v sobotu a ještě mi doporučil firmu na opravu škrábanců.Takže 100% spokojenost přesunuto - dodržuj pravidla fóra! 3. Své dotazy pište do příslušných sekcí, nepokládejte stejný dotaz ve více sekcích. Pokud se chcete zeptat na něco zcela jiného, založte nové téma. Béďa [upravil dne 29/3/2009 Béďa] Citovat
Dave_k Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: alternativ A neni to trochu drahe? No když vezmeš v potaz, kdyby to nešlo vymáčknout normálně a museli to nějak vytahovat, kytovat a pak ještě lak, a doba minimálně týden než to všechno zařídíš tak 4500,- je v pohodě. Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Taky bych chtěl vědět o nějaké podobné firmě v okolí. Citovat
P607Olda Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 http://www.scspraha.cz Prohlídni si videa, hlavně to druhé Citovat
alternativ Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Ja myslim, ze cena byla za tu metodu smart fix. Ale dyt je to jedno, hlavne ze je spokojenost. Moje auto by taky sneslo nejake vyrovnanicko... Citovat
sarbi Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 Přesně tak, než být týden bez auta a jet dvakrát cca 30 km brát si na to volno ,tak radči zaplatím a jsem v klidu. A hlavně to vůbec není poznat kdy to bylo promáčklý.Prý choděj na nějaký školení ,takže to asi nejsou nějací domácí kutilové. Citovat
sarbi Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 něco jo ,tak se je pokusím sem dám ,i když nezaručuju uspěch:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.