Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se prosím zeptat, zda-li se u startéru Bosch 001 108 130 se uhlíky kupují zvlášť a nebo se musí koupit i s věncem:

(při nastartování je slyšet cca 2s jakoby ve startéru něco ,,vyselo\" či ,drhlo\". Jinak startuje dobře.)

[upravil dne 29/3/09 OK406]

post-0-14109605569115_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

pozice 7

00005825C5 DRŽ STÍRÁTEK 980,75 CZK 1 167,09 CZK 1 167,09 CZK

[upravil dne 28/3/09 honza406]

post-0-14109605569347_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

V ELITU

134658

Popis: Držák uhlíku startéru

Dodavatel: HC 636,00 CZK (756,84 CZK )

Guest servisman
Odesláno

nevím kolik dáš za reps ale v autokelly jej koupíš za nový za něco přes 2 litry.tykže pak stačí přemýšlet ,kopíš uhlíky a pod nakonec to bude v něčem jiném ,bude to stát majland a pak zjistíš že budeš na ceně nového.

Guest servisman
Odesláno

ale jak jsem koukal tak OK406 má ty uhlíky na takovém kolečku jsou 4 ks a nejsou ani naletované ale přibodovaný takže nevím jak bych bodoval uhlíky

OK406 nemáš lepší foto jen toho kolečka s uhlíky ??

má tam něco takové

[upravil dne 30/3/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: honza406

ale jak jsem koukal tak OK406 má ty uhlíky na takovém kolečku jsou 4 ks a nejsou ani naletované ale přibodovaný takže nevím jak bych bodoval uhlíky

OK406 nemáš lepší foto jen toho kolečka s uhlíky ??

má tam něco takové

[upravil dne 30/3/09 Ferry]

dle tohoto http://www.woodauto.com/Component.aspx?Ref=SBR5636 vypadaj uhliky takto

Guest servisman
Odesláno

Ferry je mi to jasný,alejak je tam přidělat ? já to to u Oldy nějak nezkoumal,myslel jsem že to je s tou celo základnou,protože to není pájený ale bodnutý.až budu u něj tak na to mrkneme ,jinak jsem na uhlíky koukal i na ten svůj startér asi by chtěly taky .Škoda že v ELITU není sleva

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

jednoduchy , zajdi do kelly a rekni ze chces toto a ze vis ze to maj v elitu ....

A oni Ti to do druhého dne od Domanského seženou :D:D:D

Guest servisman
Odesláno

jednoduchy , zajdi do kelly a rekni ze chces toto a ze vis ze to maj v elitu ....

ptal jsem se v autokelly a ti mi řekli že to nevedou :papa

Guest servisman
Odesláno

tak dnes jsem si koupil v ELITU na svůj startér VALEO D6RA661 jednak uhlíky a držák uhlíků ,protože už občas startér trochu začíná míti svoje mouchy.Cena 462 Kč je solidní oproti ceně v Peugeotu 1308 Kč

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

A oni Ti to do druhého dne od Domanského seženou :D:D:D

To je pravda a nebo žert?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...