Petra XSI Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Původně zaslal: aka Peto, ja zase tak moc proflakla nejsem Pro mě teda jo, první ženský co jsem tu registrovala jsi byla Ty a Netopka, jste jak velká voda:D
Honza309D Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 No jedu si ve čtvrtek do Poličky pro nějaké díly na autí, měl jsem v úmyslu Prahu vyřídit cestou tam, ale vzhledem k příležitosti se poprvé ukázat osobně to asi otočim a cestou zpět zavítám. Ale nic neslibuju, poslední dobou jsem naočkovaný z práce, že vše se každou minutou mění
Dariska Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Že by jsme dorazili na chvíli? Uvidíme podle situace. Práce už není, ale stejně tu musíme být do 7. Ale 16.4 konec a pak snad ještě na hory někam do Itálie a pak zase někam za teplem na relax.
John Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 Tak když zítra vše stačím jak mám v plánu,tak se taky zas ukážu a doufám,že svojím autem Jinak pokud bude zájem o slalom,tak už je na to i hezký počasí tak kužele beru s sebou Pokud někdo bude mít zájem
John Odesláno 2. duben 2009 Autor Odesláno 2. duben 2009 Tak chci jako vždy poděkovat všem,kteří dorazili..jako vždy vpohodě pokec a pěkná atmosféra... Jinak další pražský minisraz na Džbáně se bude konat 7.5.2009 ( čtvrtek) od 18.hodin.
Medvěd Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Dnes bylo na Džbáně i několik nových tváří, doufám, že se i jim mezi námi líbilo
Petra XSI Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Jsem ráda, že Bobo vše stihnul a mohli jsme po delší době taky dorazit a pokecat......... tak za měsíc na Mělníku Jinak hlásím všem co mýmu psovi dávali proscuito, kostičky, chrupavky a sušenky, že to jeho žaludek ustál a noc byla klidná
John Odesláno 3. duben 2009 Autor Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: Petra XSI Jinak hlásím všem co mýmu psovi dávali proscuito, kostičky, chrupavky a sušenky, že to jeho žaludek ustál a noc byla klidná Se mu nediv určitě spokojeně spal.. příjemná změna pro něj když pořád má jen granule REJP.
Pe.Tr Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 - tu svíčkovou jsem taky ustál ikdyž cesta domů mě utvrdila , že Rebikovo motto HOUPAT A KOCHAT není vždy na místě jinak taky díky za fajn pokec a ústeckým návštěvníkům zvlášt , že se k nám vydali na kukandu Takže na Mělníku se všemi :papa:papa
Ferry Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: Pe.Tr - tu svíčkovou jsem taky ustál ikdyž cesta domů mě utvrdila , že Rebikovo motto HOUPAT A KOCHAT není vždy na místě jinak taky díky za fajn pokec a ústeckým návštěvníkům zvlášt , že se k nám vydali na kukandu Takže na Mělníku se všemi :papa:papa tys mel svickovou ? vzdyt to vypadalo jako gulas a nebo sis dal jeste druhou veceri ? Jinak ja se cestou domu jeste zastavil v Hervis sportu na Chodove a vyhral tricko, takze taky uspesna cesta domu
Petra XSI Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: John Původně zaslal: Petra XSI Jinak hlásím všem co mýmu psovi dávali proscuito, kostičky, chrupavky a sušenky, že to jeho žaludek ustál a noc byla klidná Se mu nediv určitě spokojeně spal.. příjemná změna pro něj když pořád má jen granule REJP. No uznávám, že granule jsou trochu jednotvárná strava(ale podle toho co na nich píšou, tak by měl žít snad sto let, jak jsou zdravý).........ale na naší obranu, my mu kupujeme i konzervy, drůbeží srdíčka, žaludky a jinej hnus. A při nejhorším ho zase někdy vezmem na Džbán. Myslím totiž, že si to tam moc oblíbil:D Pe.tře jsem ráda, že vše dobře dopadlo:super
Jirkap Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Taky díky za sraz, zase po dlouhé době jsem viděl některé tváře osobně
agresssor Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Pe.Tr - tu svíčkovou jsem taky ustál ikdyž cesta domů mě utvrdila , že Rebikovo motto HOUPAT A KOCHAT není vždy na místě jinak taky díky za fajn pokec a ústeckým návštěvníkům zvlášt , že se k nám vydali na kukandu Takže na Mělníku se všemi :papa:papa tys mel svickovou ? vzdyt to vypadalo jako gulas a nebo sis dal jeste druhou veceri ? Jinak ja se cestou domu jeste zastavil v Hervis sportu na Chodove a vyhral tricko, takze taky uspesna cesta domu Petr toho mel
Recommended Posts