Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

Peto, ja zase tak moc proflakla nejsem :)

Pro mě teda jo, první ženský co jsem tu registrovala jsi byla Ty a Netopka, jste jak velká voda:D

Odesláno

No jedu si ve čtvrtek do Poličky pro nějaké díly na autí, měl jsem v úmyslu Prahu vyřídit cestou tam, ale vzhledem k příležitosti se poprvé ukázat osobně to asi otočim a cestou zpět zavítám. Ale nic neslibuju, poslední dobou jsem naočkovaný z práce, že vše se každou minutou mění

Odesláno

Že by jsme dorazili na chvíli? Uvidíme podle situace.

Práce už není, ale stejně tu musíme být do 7.

Ale 16.4 konec a pak snad ještě na hory někam

do Itálie a pak zase někam za teplem na relax.

Odesláno

Tak když zítra vše stačím jak mám v plánu,tak se taky zas ukážu a doufám,že svojím autem :)

Jinak pokud bude zájem o slalom,tak už je na to i hezký počasí tak kužele beru s sebou :) Pokud někdo bude mít zájem :)

Odesláno

Tak chci jako vždy poděkovat všem,kteří dorazili..jako vždy vpohodě pokec a pěkná atmosféra...

Jinak další pražský minisraz na Džbáně se bude konat 7.5.2009 ( čtvrtek) od 18.hodin.

Odesláno

Jsem ráda, že Bobo vše stihnul a mohli jsme po delší době taky dorazit a pokecat......... tak za měsíc na Mělníku :papa

Jinak hlásím všem co mýmu psovi dávali proscuito, kostičky, chrupavky a sušenky, že to jeho žaludek ustál a noc byla klidná:roker

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Jinak hlásím všem co mýmu psovi dávali proscuito, kostičky, chrupavky a sušenky, že to jeho žaludek ustál a noc byla klidná:roker

Se mu nediv určitě spokojeně spal.. příjemná změna pro něj když pořád má jen granule :D REJP.

Odesláno

- tu svíčkovou jsem taky ustál ikdyž cesta domů mě utvrdila , že Rebikovo motto HOUPAT A KOCHAT není vždy na místě :D

jinak taky díky za fajn pokec a ústeckým návštěvníkům zvlášt , že se k nám vydali na kukandu :papa

Takže na Mělníku se všemi :papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

- tu svíčkovou jsem taky ustál ikdyž cesta domů mě utvrdila , že Rebikovo motto HOUPAT A KOCHAT není vždy na místě :D

jinak taky díky za fajn pokec a ústeckým návštěvníkům zvlášt , že se k nám vydali na kukandu :papa

tys mel svickovou ? vzdyt to vypadalo jako gulas :) a nebo sis dal jeste druhou veceri :D ?

Jinak ja se cestou domu jeste zastavil v Hervis sportu na Chodove a vyhral tricko, takze taky uspesna cesta domu :)

Odesláno
Původně zaslal: John

Původně zaslal: Petra XSI

Se mu nediv určitě spokojeně spal.. příjemná změna pro něj když pořád má jen granule :D REJP.

No uznávám, že granule jsou trochu jednotvárná strava(ale podle toho co na nich píšou, tak by měl žít snad sto let, jak jsou zdravý:D).........ale na naší obranu, my mu kupujeme i konzervy, drůbeží srdíčka, žaludky a jinej hnus. A při nejhorším ho zase někdy vezmem na Džbán. Myslím totiž, že si to tam moc oblíbil:D

Pe.tře jsem ráda, že vše dobře dopadlo:super

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Pe.Tr

tys mel svickovou ? vzdyt to vypadalo jako gulas :) a nebo sis dal jeste druhou veceri :D ?

Jinak ja se cestou domu jeste zastavil v Hervis sportu na Chodove a vyhral tricko, takze taky uspesna cesta domu :)

Petr toho mel :D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...