aka Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Peto: nerodim, nestavim a kolo stejne odpociva a spinka....kde je chyba? Citovat
Escaper Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Priznam se, nechtelo se mi to vsechno cist. Je to tak 3 roky co jsem taky resil tenhle problem. Mel jsem taky vybraneho stratose a nastesti jsem se v jednom brnenskem cyklo-obchodu mohl svezt. Svezeni to bylo krasne. A pak jsem sednul na Meridu ve stejne cenove relaci. Mela trosku nizsi vybavu, ale hlavne kdyz se ty dve kola postavily vedle sebe, tak bylo poznat v cem je hlavni rozdil. Merida mela minimalne 2x silnejsi ram a po svezeni bylo rozhodnuto. Bylo krasne citit jak je pevnejsi a nekrouti se. Ja jsem taky \"normalni chlap\" takze pridavam svou zkusenost. Citovat
Medvěd Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 Tak po dni, kdy jsem nebyl u PC všem děkuji za odpovědi - ani jse jich tolik na autofóru nečekal. Specifikace užití kola - opravdu plánujeme spíš běžné výlety (okresky, maximálně polňačky - les, kořeny a jiný \"adroš\" mě nějak nebere) - proto právě volíme treková kola. Na Meridu se podívám, dík za typ. [upravil dne 24/3/2009 Medvěd] Citovat
Marlin Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: Escaper Priznam se, nechtelo se mi to vsechno cist. Je to tak 3 roky co jsem taky resil tenhle problem. Mel jsem taky vybraneho stratose a nastesti jsem se v jednom brnenskem cyklo-obchodu mohl svezt. Svezeni to bylo krasne. A pak jsem sednul na Meridu ve stejne cenove relaci. Mela trosku nizsi vybavu, ale hlavne kdyz se ty dve kola postavily vedle sebe, tak bylo poznat v cem je hlavni rozdil. Merida mela minimalne 2x silnejsi ram a po svezeni bylo rozhodnuto. Bylo krasne citit jak je pevnejsi a nekrouti se. Ja jsem taky \"normalni chlap\" takze pridavam svou zkusenost. to bylo tak pred dvema lety ne? Citovat
permonik7 Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Escaper Priznam se, nechtelo se mi to vsechno cist. Je to tak 3 roky co jsem taky resil tenhle problem. Mel jsem taky vybraneho stratose a nastesti jsem se v jednom brnenskem cyklo-obchodu mohl svezt. Svezeni to bylo krasne. A pak jsem sednul na Meridu ve stejne cenove relaci. Mela trosku nizsi vybavu, ale hlavne kdyz se ty dve kola postavily vedle sebe, tak bylo poznat v cem je hlavni rozdil. Merida mela minimalne 2x silnejsi ram a po svezeni bylo rozhodnuto. Bylo krasne citit jak je pevnejsi a nekrouti se. Ja jsem taky \"normalni chlap\" takze pridavam svou zkusenost. to bylo tak pred dvema lety ne? :xvulVe druhé větě píše, že je to 3roky. Citovat
Marlin Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: permonik7 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Escaper Priznam se, nechtelo se mi to vsechno cist. Je to tak 3 roky co jsem taky resil tenhle problem. Mel jsem taky vybraneho stratose a nastesti jsem se v jednom brnenskem cyklo-obchodu mohl svezt. Svezeni to bylo krasne. A pak jsem sednul na Meridu ve stejne cenove relaci. Mela trosku nizsi vybavu, ale hlavne kdyz se ty dve kola postavily vedle sebe, tak bylo poznat v cem je hlavni rozdil. Merida mela minimalne 2x silnejsi ram a po svezeni bylo rozhodnuto. Bylo krasne citit jak je pevnejsi a nekrouti se. Ja jsem taky \"normalni chlap\" takze pridavam svou zkusenost. to bylo tak pred dvema lety ne? :xvulVe druhé větě píše, že je to 3roky. .... kdy na tom kole naposledy jel.... [upravil dne 24/3/09 Marlin] Citovat
Escaper Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 .... kdy na tom kole naposledy jel.... [upravil dne 24/3/09 Marlin] neofftopicuj tady, ja na nem pravidelne jezdim, naposledy to bylo nekdy v listopadu, pak se uz moc nedalo EDIT: a kdy jsi jel naposledy ty? Pocitam cestu minimalne 10Km [upravil dne 24-3-2009 Escaper] Citovat
Marlin Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 ja netvrdim ze na kole jezdim Ani ho nemam. Ale spise mi u tebe v posledni dobe nesedi ze by jsi na kole jezdil. Citovat
Escaper Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: Marlin ja netvrdim ze na kole jezdim Ani ho nemam. Ale spise mi u tebe v posledni dobe nesedi ze by jsi na kole jezdil. Dyt jsi me videl naposledy na sebetove, tak v jake posledni dobe? A mohl by jsi vedet ze na kole jezdim. Citovat
Marlin Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 jo, ze sem te na kole nikdy nevidel posledni doba je treba dva roky, ze Citovat
Escaper Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Prece nebudu jezdit na sraz Peugeot Clubu na kole :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 24. březen 2009 Autor Odesláno 24. březen 2009 Kluci - mohli byste si to nechat do jiného vlákna??? Vaše dohadování mi je úplně volné (myslím, že většinu dalších to zajímá úplně stejně) a můj dotaz se ve Vašich zlehka ztrácí. Prosím Vás o promazání zbytečných odstavečků - začal bych od Marlina ve 22:51 Děkuji Citovat
permonik7 Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 K tématu, já si koupila Superior a jsem naprosto spokojená. Jak už zde padlo, chce to fakt vyzkoušet a projet se, pak uvidíš nejlíp:papa Citovat
Marlin Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: Escaper Prece nebudu jezdit na sraz Peugeot Clubu na kole :D:D a proc ne? ja v tom nic spatneho nevidim. Citovat
permonik7 Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Méďo, buď tady nebo TADY se mrkni na velikosti rámů. Je fajn, když víš, jak velké kolo sháníš Přeji šťastný výběr:papa Citovat
Escaper Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Ted by bylo dobry koupit lonsky model, konkretne z te meridy toto http://www.merida-bike.cz/prodej/crossway-tfs-300-v-08 Vybava je mozna trosku jakoze horsi, ale kdyz bude potreba, prehazovacku nebo brzdy vymenis, ale ram se meni spatne. [upravil dne 24-3-2009 Escaper] Citovat
P.avel Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 fakt doporučuju Kellys... i mezi těma levnějšíma dobře vybereš http://www.kellys-bicycles.com/index.php?module=catalog&thumb=yes&cPath=1_225_229 Citovat
pkr Odesláno 25. březen 2009 Odesláno 25. březen 2009 Původně zaslal: P.avel fakt doporučuju Kellys... i mezi těma levnějšíma dobře vybereš http://www.kellys-bicycles.com/index.php?module=catalog&thumb=yes&cPath=1_225_229 Kellys můžu taky jen doporučit,z vlastní zkušenosti. dámské: http://www.fajnsport.cz/detail/damske-17/crossove-kolo-kellys-omega-red-08/ pánské: http://www.fajnsport.cz/detail/panske-17/crossove-kolo-kellys-axis-grey-08/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.