Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera som začal s prípravou LED svetiel na denné svietenie do záslepiek na hmlovky v nárazníku.

Nie je to ešte celkom hotové /treba skrátiť trubku +nástrek/ale dúfam ,že to na aute nebude vyzerať zle.Skúsim hodiť foto.

[upravil dne 24.3.2009 Joe1]

Odesláno
Původně zaslal: Joe1

Včera som začal s prípravou LED svetiel na denné svietenie do záslepiek na hmlovky v nárazníku.

Nie je to ešte celkom hotové /treba skrátiť trubku +nástrek/ale dúfam ,že to na aute nebude vyzerať zle.Skúsim hodiť foto.

[upravil dne 24.3.2009 Joe1]

pěkné, pěkné ...já řeším, kam je dát, když mám mlhovky (model 2000, kulaté mlhovky + čirá optika)

Nevyřešil jste to už někdo?

Odesláno

Je to novodur priemeru 75mm/hrúbka steny 2 mm ,takže svetlá sú tam \"nachlp\" a lepil som to najskôr sekundovým lepidlom VA 100 a dneska so to podlepil laminovacou súpravou.

Odesláno

No tak to si aj ja pockam :D

AKurat som to chcel riesit

Len som zvedavy, ako sa bude policajtom vysvetlovat, ze su to neni hmlovky, ale denne svetla... :(

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

No tak to si aj ja pockam :D

AKurat som to chcel riesit

Len som zvedavy, ako sa bude policajtom vysvetlovat, ze su to neni hmlovky, ale denne svetla... :(

Nemám sa čoho obávať ,svietidlá majú homologizáciu ,mám od toho papier a čo sa týka montáže sú montované podľa už schváleného predpisu/viď. http://www.testek.sk/index.php?go=public / a auto nebolo vybavené prednými hmlovkami.Ináč kúpil som ich za 80€.

Odesláno

Je to nadherne, vyzera to ako original doplnok:super

...a neviem ako si moze niekto pomylit hmlovku s DRL, ked to je uplne ine svetlo, ale zas fizli su sprosti, no:D:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...