Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: voštík

jj, aktualizace vzhledem k pocasi neprobiha online, ale jen obcasnou davkou. Nedivme se :) A doufejme, ze aspon jeden sud na nas zustane :)

Spacák to jistí...

Odesláno

ha, kdyz tu schreek je, tak chci taky obarvit na modro, modra mi jde k pleti - platba prijata 15.4. :) VS byl dle toho, co jsem vyplnila v tabulce :)

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

jj, aktualizace vzhledem k pocasi neprobiha online, ale jen obcasnou davkou. Nedivme se :) A doufejme, ze aspon jeden sud na nas zustane :)

Spacák to jistí...

Marceli v nouzi nejvyšší můžeš spát u mě ve srubu

ALE NE, ŽE MĚ S NĚJAKOU DOROSTENKOU BUDETE CHTÍT VYSTĚHOVAT ČI POSLAT DO KINA !!!

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Spacák to jistí...

Marceli v nouzi nejvyšší můžeš spát u mě ve srubu

ALE NE, ŽE MĚ S NĚJAKOU DOROSTENKOU BUDETE CHTÍT VYSTĚHOVAT ČI POSLAT DO KINA !!!

Kdo ví, jak to dopadne... A vůbec, furt se tu řeší, kdo s kým bude spát, a stejně to dopadá úplně jinak... Někdo spí na židli, někdo na baru...

Uvidíme, jak se to vyvrbí s tím zasedacím pořádkem.

Stát se může leccos... On je tam i pionýrský tábor? :D

P.S. A na co chceš jít do toho kina? Chceš to doprostřed nebo dozadu? (Popcorn Ti případně proplatím, ale jen když půjdeš na dvě představení).

Odesláno

prosim o rezervaci Unimo II pro dva platba na miste informovano o situaci s pe. tr.

dekuju

prijezd rano patek

sobota snidane 2x1+1x2

nedele snidane 2x1+1x2

počet třilidičky .

[upravil dne 29/4/09 Pe.Tr]

Odesláno

P.S. A na co chceš jít do toho kina? Chceš to doprostřed nebo dozadu? (Popcorn Ti případně proplatím, ale jen když půjdeš na dvě představení).

Popcorn jde na můj účet :D

[upravil dne 29/4/09 Popcorn Player]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...