kajvet Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 :D:D:D:D:D:D no já zatím ještě s ubytkem nevím, ale v sudu bych skončila nerada :D:D:D:D:D Vix se určitě neurazí... ten bude spát v křápole za plotem... a to ještě neví, že ze starý známosti to bude mít za plotem jen za 100,- Kč :D:D:D:D:D Já jsem sám v LUXu č.28, můžeš být u mě předsedkyně... Citovat
Dariska Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Původně zaslal: Schreek Dariska: V chatách bez příslušenství a v sudech topení bohužel není, povlečení je v ceně, ale v případě nepříznivého počasí bych určitě doporučil vzít s sebou i spacáky V pohodě, my se nějak zahřejem. :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 a zasuvka tam je? Kvuli nabijcce... a notebooku [upravil dne 27/3/2009 Scratch] Citovat
Petav Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Prosil bych třeba 10 - 4lůžko s příslušenstvím. Ještě nevím, jestli budeme tři, nebo čtyři. Dík a jdu se přihlásit Citovat
vix Odesláno 27. březen 2009 Odesláno 27. březen 2009 Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: kujon106 Nechtěla by mě nějaká slečna jako spolubydlícího do sudu? Vixe beru jako poslední možnost, přecijen by to vypadalo asi kapku divně (bez urážky) :D :D:D:D:D:D:D no já zatím ještě s ubytkem nevím, ale v sudu bych skončila nerada :D:D:D:D:D Vix se určitě neurazí... ten bude spát v křápole za plotem... a to ještě neví, že ze starý známosti to bude mít za plotem jen za 100,- Kč :D:D:D:D:D Jestli je to ofiko sdělení klubu/pořadatelů, rád se mu přizpůsobím - konečně nějaká alternativa Jinak Netopko, budeš mít asi spoustu nabídek Dále, aby bylo jasno, problém s ubytkem jsem vyřešil, (takže KajVet může bydlet v klidu s Kujonem, když Netopka dle univerzální holčičí odpovědi (stejně jako maturantka) - neví :aut ) Ještě zajímalo, kdo je na srazu pokladníkem, resp. podle Neonovy tabulky bych měl platit různou částku, i když to myslím jednoznačně. (holt francouzská nedokonalost, byť tabulka hraje všemi barvami) A dále mě zajímá poplatek za vjezd a pohyb vozu po place. Citovat
jarajarda Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 Původně zaslal: vix Původně zaslal: Netopýrka Původně zaslal: kujon106 Nechtěla by mě nějaká slečna jako spolubydlícího do sudu? Vixe beru jako poslední možnost, přecijen by to vypadalo asi kapku divně (bez urážky) :D :D:D:D:D:D:D no já zatím ještě s ubytkem nevím, ale v sudu bych skončila nerada :D:D:D:D:D Vix se určitě neurazí... ten bude spát v křápole za plotem... a to ještě neví, že ze starý známosti to bude mít za plotem jen za 100,- Kč :D:D:D:D:D Jestli je to ofiko sdělení klubu/pořadatelů, rád se mu přizpůsobím - konečně nějaká alternativa Jinak Netopko, budeš mít asi spoustu nabídek Dále, aby bylo jasno, problém s ubytkem jsem vyřešil, (takže KajVet může bydlet v klidu s Kujonem, když Netopka dle univerzální holčičí odpovědi (stejně jako maturantka) - neví :aut ) Ještě zajímalo, kdo je na srazu pokladníkem, resp. podle Neonovy tabulky bych měl platit různou částku, i když to myslím jednoznačně. (holt francouzská nedokonalost, byť tabulka hraje všemi barvami) A dále mě zajímá poplatek za vjezd a pohyb vozu po place. Taky je alternativa nespat vůbec Citovat
kajvet Odesláno 28. březen 2009 Odesláno 28. březen 2009 mě se zamlouvá více Netopýrka než Kujon nic proti Kujone:D Citovat
Schreek Odesláno 29. březen 2009 Autor Odesláno 29. březen 2009 Jestli je to ofiko sdělení klubu/pořadatelů, rád se mu přizpůsobím - konečně nějaká alternativa Není, pokud nebudeš spát v kempu, je to Tvá věc... Ještě zajímalo, kdo je na srazu pokladníkem, resp. podle Neonovy tabulky bych měl platit různou částku, i když to myslím jednoznačně. (holt francouzská nedokonalost, byť tabulka hraje všemi barvami) Tabulka je jasně daná, pokud do ní zadáš co chceš, řekně Ti kolik Tě to bude stát, chybu hledej jinde... A dále mě zajímá poplatek za vjezd a pohyb vozu po place. Vjezd na plac není zpoplatněn, jenom pokud se budeš chtít zúčastnit pouze orientáku zaplatíš 100,- Kč Citovat
Mirrae24 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Tý jo, 10 km od baráku, že bych se na vás zajel podívat :D:D Citovat
vix Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: Mirrae24 Tý jo, 10 km od baráku, že bych se na vás zajel podívat :D:D Jestli ten tvůj wergl bude v tu dobu jezdit, tak klidně můžeš Citovat
Mirrae24 Odesláno 29. březen 2009 Odesláno 29. březen 2009 Původně zaslal: vix Původně zaslal: Mirrae24 Tý jo, 10 km od baráku, že bych se na vás zajel podívat :D:D Jestli ten tvůj wergl bude v tu dobu jezdit, tak klidně můžeš ještě tak 8 000 kč a přežije snad i Chorvatsko Citovat
Medvěd Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Protože mám za sebou organizování několika různých akcí, nehodlám tu jako Vix hledat mušky a plně akceptuju vyhlášené podmínky, tudíž ve čtvrtek budu podle tabulky platit 2000,- Kč (v ceně jsou 3 noci ve srubu á 260,- Kč, 6x snídaně á 70,- Kč (Medvěd rád a hodně jí) a měření výkonu 800,- Kč). Opušťák předběžně přislíben, těším se na Vás, bando. Citovat
Bohunka Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Přihlášeno, zaplaceno, prosím o dvoulůžkový pokoj v UNIMO I. třeba č. 67. Díky Bohunka a Šipka (ID 4172) Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 pan Bauer ID 10807 +1 , prosí Unimo I. pokoj č. 75 na noc z Pá na So. Citovat
permonik7 Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Přihlášeno, zaplaceno;) Těšíme se:papa Citovat
Schreek Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 permonik7: Nikde Tě nevidím Kam ses hlásil? Citovat
Přema Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Permonice:papa:papa:papa je žena a patří k Escaperovi chata č.33 tak asi proto....... Citovat
Schreek Odesláno 5. duben 2009 Autor Odesláno 5. duben 2009 Přema: Díky za upřesnění, takový přehled ještě nemám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.