Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:D:D:D:D:D:D:D no já zatím ještě s ubytkem nevím, ale v sudu bych skončila nerada :D:D:D:D:D:D

Vix se určitě neurazí... ten bude spát v křápole za plotem... a to ještě neví, že ze starý známosti to bude mít za plotem jen za 100,- Kč :D:D:D:D:D:D

Já jsem sám v LUXu č.28, můžeš být u mě předsedkyně... :super

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

Dariska: V chatách bez příslušenství a v sudech topení bohužel není, povlečení je v ceně, ale v případě nepříznivého počasí bych určitě doporučil vzít s sebou i spacáky :super

V pohodě, my se nějak zahřejem. :-)

Odesláno

a zasuvka tam je? Kvuli nabijcce... a notebooku

[upravil dne 27/3/2009 Scratch]

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Původně zaslal: kujon106

Nechtěla by mě nějaká slečna jako spolubydlícího do sudu? Vixe beru jako poslední možnost, přecijen by to vypadalo asi kapku divně (bez urážky) :D :D

:D:D:D:D:D:D:D no já zatím ještě s ubytkem nevím, ale v sudu bych skončila nerada :D:D:D:D:D:D

Vix se určitě neurazí... ten bude spát v křápole za plotem... a to ještě neví, že ze starý známosti to bude mít za plotem jen za 100,- Kč :D:D:D:D:D:D

Jestli je to ofiko sdělení klubu/pořadatelů, rád se mu přizpůsobím - konečně nějaká alternativa :P

Jinak Netopko, budeš mít asi spoustu nabídek ;)

Dále, aby bylo jasno, problém s ubytkem jsem vyřešil, (takže KajVet může bydlet v klidu s Kujonem, když Netopka dle univerzální holčičí odpovědi (stejně jako maturantka) - neví :D:aut )

Ještě zajímalo, kdo je na srazu pokladníkem, resp. podle Neonovy tabulky bych měl platit různou částku, i když to myslím jednoznačně. (holt francouzská nedokonalost, byť tabulka hraje všemi barvami)

A dále mě zajímá poplatek za vjezd a pohyb vozu po place.

Odesláno
Původně zaslal: vix

Původně zaslal: Netopýrka

Původně zaslal: kujon106

Nechtěla by mě nějaká slečna jako spolubydlícího do sudu? Vixe beru jako poslední možnost, přecijen by to vypadalo asi kapku divně (bez urážky) :D :D

Jestli je to ofiko sdělení klubu/pořadatelů, rád se mu přizpůsobím - konečně nějaká alternativa :P

Jinak Netopko, budeš mít asi spoustu nabídek ;)

Dále, aby bylo jasno, problém s ubytkem jsem vyřešil, (takže KajVet může bydlet v klidu s Kujonem, když Netopka dle univerzální holčičí odpovědi (stejně jako maturantka) - neví :D:aut )

Ještě zajímalo, kdo je na srazu pokladníkem, resp. podle Neonovy tabulky bych měl platit různou částku, i když to myslím jednoznačně. (holt francouzská nedokonalost, byť tabulka hraje všemi barvami)

Taky je alternativa nespat vůbec :D

Odesláno

Není, pokud nebudeš spát v kempu, je to Tvá věc... :roll

Tabulka je jasně daná, pokud do ní zadáš co chceš, řekně Ti kolik Tě to bude stát, chybu hledej jinde... :papa

Vjezd na plac není zpoplatněn, jenom pokud se budeš chtít zúčastnit pouze orientáku zaplatíš 100,- Kč

Odesláno
Původně zaslal: Mirrae24

Tý jo, 10 km od baráku, že bych se na vás zajel podívat :bacha:D:D:D

Jestli ten tvůj wergl bude v tu dobu jezdit, tak klidně můžeš ;)

Odesláno
Původně zaslal: vix

Původně zaslal: Mirrae24

Tý jo, 10 km od baráku, že bych se na vás zajel podívat :bacha:D:D:D

Jestli ten tvůj wergl bude v tu dobu jezdit, tak klidně můžeš ;)

ještě tak 8 000 kč a přežije snad i Chorvatsko :super

Odesláno

Protože mám za sebou organizování několika různých akcí, nehodlám tu jako Vix hledat mušky a plně akceptuju vyhlášené podmínky, tudíž ve čtvrtek budu podle tabulky platit 2000,- Kč (v ceně jsou 3 noci ve srubu á 260,- Kč, 6x snídaně á 70,- Kč (Medvěd rád a hodně jí) a měření výkonu 800,- Kč). Opušťák předběžně přislíben, těším se na Vás, bando.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...