Honza Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Zdar Hics, hele měl bych seriozni zajem o dvě clony s TV cos postavil. Co ty na to? Řekni si cenu. A muže to bejt i neočalouněné. Citovat
oddie Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 To jako stereo? Pro řidiče i spolujezdce? Citovat
Hics Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Chlapy neblázněte! :-)))) Dyk si rozflákáte xicht a kárku...:-))) S cenou se nějak domluvíme, ale počitejte, že to nebude za 14 dní.... Sem celkem busy... Citovat
Marlin Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 jaky clony TV??? prisel sem zas o neco? Citovat
Hics Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Tak trochu Sou tam už pospřeházený nějaký obrázky, ale v zásadě se z toho dá něco vyčíst...:D:D Citovat
Luger Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Hicsi, kdyby ses rozhodl zavést velkovýrobu, tak by rozhodně zájem byl Páč když jsem viděl tvé úpravy a pak to video z Plzně... odhodil jsem v dál veškeré skryté nejasnosti okolo Tvé zručnosti Citovat
Gotrek Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Neprorokoval jsem Ti Hicsi, abys počítal s manufakturou? Už je to tady... Citovat
Honza Odesláno 2. červen 2004 Autor Odesláno 2. červen 2004 2Hics. Ja je fakt chci Strašně strašně moc. Mysliš že by to bylo realne tak do měsíce ??? A co cena ?? Citovat
Hics Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 do mesice snad jo. Cena je asi takova, ze 5 litrů stoji display s elektronikou, tak litránek matroš na novou clonu (MFD) + práce a k tomu 1500 pro me za stravenej cas, jezdeni a dalsi makacku s ovládaním a nejakej ten matros (kabely atd). Pokud vyhovuje -O.K. Citovat
Marlin Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 jeeeeeee :D tak to je peky, ja ci taky jednu ale nevim do jakyho auta, estli do 106-ky nebo 206-ky Citovat
Honza Odesláno 2. červen 2004 Autor Odesláno 2. červen 2004 To zní lákavě. Mužes mě dat mail. Chtel bych před tím jěště nějakou konzultaci. Citovat
Hics Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 mail mam v profilu :D:D tomnikles@volny.cz - a ne že mi budou chodit nějaký prasárny....:D:D Citovat
Rebik Odesláno 5. červen 2004 Odesláno 5. červen 2004 No jestli chceš jenom 1500 za nápad, práci a originální znalosti, tak ses asi zbláznil - vždy? ti za ty samý peníze nějakej špíňák vyčistí interiér.... Citovat
Lucky Odesláno 6. červen 2004 Odesláno 6. červen 2004 2 hRebik: Rozdil bude asi v tom, ze Toma to nezivi a rad se v tom rejpe. Neni to proste podnikatel jako ty, kterej za kazdy hnuti prstu chce vystrachat nejaky chechtaky. Tot vse! Jinak si myslim, ze Tom ma napadu nieurekom a v podstate nikdo odsud se na nej jen tak nehrabe. A jeste k tomu ho to bavi. Ja bych to taky nedelal za 10t jen za praci. (kdybych to umel a rad to delal) Sorry hRebiku, ale ty se tvaris jako zlatokop (podnikatel - jako ze jsi) - nic proti - jen muj nazor Citovat
Rebik Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 Problém je v tom, že já už Toma trochu znám - spousta výbornej nápadů, kamarádům ve všem pomůže, slíbí nemožné a potom na tom prodělá a nemá z toho ani na naftu. To není zlatokopectví ale sebeúcta, proč by měl někoho dotovat????? Citovat
destiny Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 Ono to taky tak trochu záleží na serióznosti odběratelů, ne? Když vidí, že na tom prodělal, tak by měli pak sáhnout do kapsi a né si říct \"jeho chyba\" Citovat
Marlin Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 mel by si rict, aby na tom urcite neco malo videl, aspon treba na pulku nadrze Citovat
Guest marsal Odesláno 7. červen 2004 Odesláno 7. červen 2004 Pro netrpelive http://www.zlatydul.cz/obchod/product_info.php?cPath=22_40&products_id=297 Citovat
Honza Odesláno 9. červen 2004 Autor Odesláno 9. červen 2004 Hics: Hele co máš na to všechno připojený? Resp. co k tomu budu ještě potřebovat aby to fungovalo. Mě ani tak nejde o TV přijímač, jako spíš o kameru do zadu. Taky se mi dostala do ruky nabídka z Rakouska. Monitor cca16x12cm a DVD za 9000,- Je to nove, v sadě, ale nevím co je to za výrobce a co na to pujde ještě zřipojit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.