Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chlapy neblázněte! :-)))) Dyk si rozflákáte xicht a kárku...:-)))

S cenou se nějak domluvíme, ale počitejte, že to nebude za 14 dní....:(

Sem celkem busy...

Odesláno

Hicsi, kdyby ses rozhodl zavést velkovýrobu, tak by rozhodně zájem byl :P Páč když jsem viděl tvé úpravy a pak to video z Plzně... odhodil jsem v dál veškeré skryté nejasnosti okolo Tvé zručnosti :)

Odesláno

do mesice snad jo. Cena je asi takova, ze 5 litrů stoji display s elektronikou, tak litránek matroš na novou clonu (MFD) + práce a k tomu 1500 pro me za stravenej cas, jezdeni a dalsi makacku s ovládaním a nejakej ten matros (kabely atd). Pokud vyhovuje -O.K.

Odesláno

No jestli chceš jenom 1500 za nápad, práci a originální znalosti, tak ses asi zbláznil - vždy? ti za ty samý peníze nějakej špíňák vyčistí interiér....

Odesláno

2 hRebik: Rozdil bude asi v tom, ze Toma to nezivi a rad se v tom rejpe. Neni to proste podnikatel jako ty, kterej za kazdy hnuti prstu chce vystrachat nejaky chechtaky. Tot vse!

Jinak si myslim, ze Tom ma napadu nieurekom a v podstate nikdo odsud se na nej jen tak nehrabe. A jeste k tomu ho to bavi. Ja bych to taky nedelal za 10t jen za praci. (kdybych to umel a rad to delal)

Sorry hRebiku, ale ty se tvaris jako zlatokop (podnikatel - jako ze jsi) - nic proti - jen muj nazor

Odesláno

Problém je v tom, že já už Toma trochu znám - spousta výbornej nápadů, kamarádům ve všem pomůže, slíbí nemožné a potom na tom prodělá a nemá z toho ani na naftu. To není zlatokopectví ale sebeúcta, proč by měl někoho dotovat?????

Odesláno

Hics: Hele co máš na to všechno připojený? Resp. co k tomu budu ještě potřebovat aby to fungovalo. Mě ani tak nejde o TV přijímač, jako spíš o kameru do zadu. Taky se mi dostala do ruky nabídka z Rakouska. Monitor cca16x12cm a DVD za 9000,- Je to nove, v sadě, ale nevím co je to za výrobce a co na to pujde ještě zřipojit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...