ray.paja Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda-li jste někdo někdy narazili na podobný problém. Po zapnutí zapalování se na ukazateli km ukáže nachvilku značka klíče a objeví se počet km zbývajících do dalšího servisu. Nyní my sice klíč nahcvilku svítí tak jako dřív, ale km to neukazuje. Jinak do servisu mi zbývá ještě asi tak 20 tis. km takže tím to nebude. Díky. Citovat
Velickin Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 A kolik km ti to ukazovalo, než je to přestalo zobrazovat? Jestli ti zbývá \"asi tak\" 20 tis. km, tak to jsi zrovna po výměně oleje, ne? Tos to popsal nějak divně. Žádné km to neukazuje, právě když máš překonaný limit 20 tkm do další výměny. Možná ti po výměně oleje nevynulovali počítadlo... [upravil dne 18.3.09 Velickin] Citovat
hloze-ja Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Kdyz je to benzin, tak interval je 30 tis. km. Poradit neumim. Jen pokud by od minule vymeny ubehly 2 roky, tak se vynuluje a hlasi servis (nebo se ujelo 30(20) tis. km - co nastane driv). To by ale mel klic blikat nebo svitit porad i pri jizde. Me se ted stalo, ze mi zbyvalo do vymeny cca 14 tis. a najednou to spadlo z niceho nic na cca 3 tis. km do vymeny. Netusim proc, ale stejne jsem chtel pomalu menit olej apod.. Citovat
zavovi Odesláno 26. březen 2015 Odesláno 26. březen 2015 Zdravím, mám podobný problém. Nedávno mi měnili olej a rozvody a od té doby mám vynulované počítadlo na servisování. Mám benzínový motor, takže tam bylo okolo 30 tis. A najel jsem asi 300 km, ale počítadlo odečetlo asi 700 km. Je to normální? Kde může být chyba? Díky Citovat
ferinko2 Odesláno 26. březen 2015 Odesláno 26. březen 2015 V počítadle sa nastavujú km a čas do výmeny - 2roky.Ak jazdíš málo,tak si to prepočíta km k času a vykazuje ti to ako keby si najazdil 700km takým tempom ako jazdíš.Keby si nejazdil napr celý rok,tak to prepočíta,že máš odjazdené na oleji 15 000 km. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.