brade Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Dal jsem svému miláčkovi hodinku a půl a pořádně ho vypucoval - jenže jsem se posléze zděsil. Přední nárazník mám úplně, ale úplně plný ran od kamínků :-( nechápu jak se to mohlo stát. Nejezdím nějak extrémně prasácky. Máte s tím podobné problémy? Nechával jste si někdo dolakovávat odřeniny na autě? Přímo u Peugeotu nebo v nějaké autolakovně? Existují nějaké přípravky či speciální nástřiky, které alespoň z části eliminují takovýhle dopad? Citovat
AnotherOne Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Počul som o fólii, ktorá sa ako na sklá dá na nárazník a kapotu na zimu. Potom sa odlepí. S tými kamienkami sa zmier, nedá sa tomu vyhnúť. Prelakovávať budeš zbytočne. Citovat
brade Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Děje se ti to podobné? Mám na autě najeto teprve tři tisíce, známý co má 70 tisíc toho snad tolik jako já nemá. Není možné že se jedná o nějaký nekvalitní lak nebo něco? Co znamená přesně zakonzervování laku? Citovat
AnotherOne Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 407 má nárazník veľmi nízko a tak riziko strtu s kamienkami je vysoké. Mám to tiež dosť poďobané. To zakonzervovanie bude asi klasické voskovanie pred zimou. Ochráni to pred poveternostnými vplyvmi, ale nie kamienkom. Citovat
hnusoba Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Počul som o fólii, ktorá sa ako na sklá dá na nárazník a kapotu na zimu. Potom sa odlepí. S tými kamienkami sa zmier, nedá sa tomu vyhnúť. Prelakovávať budeš zbytočne. Ja som zas počul o transparentnej fólii, ktorá nie je len na zimu ale na celorčné používanie Citovat
AnotherOne Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: AnotherOne Počul som o fólii, ktorá sa ako na sklá dá na nárazník a kapotu na zimu. Potom sa odlepí. S tými kamienkami sa zmier, nedá sa tomu vyhnúť. Prelakovávať budeš zbytočne. Ja som zas počul o transparentnej fólii, ktorá nie je len na zimu ale na celorčné používanie Tak som to myslel aj ja, v zime to dá viac autu zabrať a chodiť v lete s poďobanou fóliu Citovat
jozefsv Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 su aj folie vo viacerych farbach.mozete si dat olepit cele auto.vyzera to super.nedavno si to davali taxiky v de nakolko museli mat povinne taxi auta kremovu farbu.aby to auto bolo potom predajnejsie tak to olepovali foliami a ked dokoncilo sluzbu tak to strhly dole.lak ako novy a auto hned malo hodnotu.pocul som o nalepovani transparentnych folii na predok auta,neviem kde to vsak robia. moj naraznik ma po zime tiez par chyb Citovat
brade Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: hnusoba Ja som zas počul o transparentnej fólii, ktorá nie je len na zimu ale na celorčné používanie Také jsem o ní právě něco slyšel, už o tom Googluju informace :-) Citovat
P607Olda Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Nárazník ochráníš před kamínky snadno - nelepit se na předchozí auto, ale dát si odstup. [upravil dne 14.3.2009 P607Olda] Citovat
denoo Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 lenze oproti iduce auta ta aj tak poriesia Citovat
AnotherOne Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Tie ani nie, ale keď nejaký kretén začne predbiehať Citovat
denoo Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 ze ani nie, ked ide daky nakladak, ja to rozhodne citim ako lietaju kamienky do auta Citovat
AnotherOne Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Za náklaďák sa nemusíš pchať, ale keď sa niekto rozhodne predbiehať tomu sa nevyhneš. Citovat
brade Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: P607Olda Nárazník ochráníš před kamínky snadno - nelepit se na předchozí auto, ale dát si odstup. To je mi jasné, ale nejsem si nějak úmyslně vědom toho že bych se extrémně lepil na auta - jezdím v celku klidným stylem. To bych tohle téma nezakládal :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.