Fx Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Zakládám nové téma, aby se to trochu zviditelnilo. Objevil jsem výrobce, který je schopen a ochoten vyrobit 100 párů, tak jdu sondovat zájem. Cenu ještě nevím, ale pokud mám správné info, měla by být do 2000 Kč za pár čirých krycích skel na původní světlomety. Čočkový bixenon je potom nutností... Citovat
OK406 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Tak to je příjemné zjištění. A kolik by stál čočkový bixenon ? Citovat
Fx Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Ten mám v nabídce za 6500 Kč, viz Edisonovo téma, tam je dost i k montáži apod... Jde ale i o to, aby se sehnalo dostatečné množství zájemců... Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 zni to slibně ale čím vyřešíš spravny lom světla?samotnou čočkou asi ne , jde o to že new model ma jinou parabolu .jinak pokud by to bylo ok tak jdu určo do toho. Citovat
Guest servisman Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 zní to zajímavě ,ale nemusím míti vše Citovat
Fx Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Pe.tr: Čočkový bixenon z mé nabídky má parabolu vlastní, původní parabola je pouze držákem čočky. Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: Fx Pe.tr: Čočkový bixenon z mé nabídky má parabolu vlastní, původní parabola je pouze držákem čočky. ok tím je to pro mne jasne , H7 co jsou v dalkach neřešim bo tam ja je nemam . Jdu do toho , ikdyž je me jasne že to nebude jentak rychle. Citovat
Edison Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Fx Pe.tr: Čočkový bixenon z mé nabídky má parabolu vlastní, původní parabola je pouze držákem čočky. ok tím je to pro mne jasne , H7 co jsou v dalkach neřešim bo tam ja je nemam . Jdu do toho , ikdyž je me jasne že to nebude jentak rychle. J8 je tam nechal... Ve svý podlstatě coby přídavný dálky... ;-) Citovat
Fx Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 Pe.tr: Ani nejsou třeba, je to bixenon. A je to lepší řešení než nechat tam žárovky v dálkových, protože tam bude to čiré krycí sklo... Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 J8 je tam nechal... Ve svý podlstatě coby přídavný dálky... ;-) no přídavné já mám dole v nárazníku:aut:D [upravil dne 14/3/09 Pe.Tr] Citovat
Edison Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr J8 je tam nechal... Ve svý podlstatě coby přídavný dálky... ;-) no přídavné já mám dole v nárazníku:aut:D [upravil dne 14/3/09 Pe.Tr] A hlavní... dálky? Leč u bixenonu netřeba nějak extrémě řešit, dálka je v nich, pokud zapojíš sklápítko clonky. Já mám obojí. Přijde mi to tak lepší. Subjektivně z provozu. [upravil dne 14.3.2009 Edison] Citovat
punkac Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Za \"dvojku\" bych do toho také šel... Citovat
Guest servisman Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: punkac Za \"dvojku\" bych do toho také šel... to jsou jen skla čirá + bixenony takže počítej 10 Citovat
Edison Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: punkac Za \"dvojku\" bych do toho také šel... A stokorunáčka za vtip poputuje... Citovat
punkac Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Pánové, pánové nejsem jouda, co neví, že je potřeba dokoupit bixenony jinak i cena 10000 je hezká (mě teda vyšlo míň <2000 Kč pár čirých plastů a 6500 Kč pár bixenonů od FXse = 8500 Kč>) Omladí to vzhled vozu, ale hlavně je více vidět a neoslňuji protijedoucí řidiče nechápu to s tou stokorunou, to jako, že jsem nějaká socka či co? Citovat
Edison Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: punkac Pánové, pánové nejsem jouda, co neví, že je potřeba dokoupit bixenony jinak i cena 10000 je hezká (mě teda vyšlo míň <2000 Kč pár čirých plastů a 6500 Kč pár bixenonů od FXse = 8500 Kč>) Omladí to vzhled vozu, ale hlavně je více vidět a neoslňuji protijedoucí řidiče nechápu to s tou stokorunou, to jako, že jsem nějaká socka či co? Tak to myšleno nebylo... S omlouvám... Starší jistě pamatují oblíbený pořad naší (slovenské) ČST Vtipnější vyháva... Já se totiž lekl, žes dvěma tickama myslel kompletní osazení skly i bixenony... ;-) Takže ještě jednou omluva... Citovat
punkac Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: Edison nechápu to s tou stokorunou, to jako, že jsem nějaká socka či co? Tak to myšleno nebylo... S omlouvám... Starší jistě pamatují oblíbený pořad naší (slovenské) ČST Vtipnější vyháva... Já se totiž lekl, žes dvěma tickama myslel kompletní osazení skly i bixenony... ;-) Takže ještě jednou omluva... V pohodě Jsem ročník 80 a z tehdejší televize si pamatuju jen Magion, Vegu a Studio kamarád, dále koťátka a pana Vajíčko a přemeta prkeného podlahu Citovat
Medvěd Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Vtipnější vyhrává - to byl náhodou pořad z kterýho by se různí dnešní Novotní, Mládkové, Suchoší či Genzerové mohli učit. Když už jsme u té televizní historie - vzpomene si někdo na soutěžní pořad \"Deset stupňů ke zlaté\" a jeho moderátora??? Citovat
Edison Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Vtipnější vyhrává - to byl náhodou pořad z kterýho by se různí dnešní Novotní, Mládkové, Suchoší či Genzerové mohli učit. Když už jsme u té televizní historie - vzpomene si někdo na soutěžní pořad \"Deset stupňů ke zlaté\" a jeho moderátora??? Jenže to byl pořad konstruovanej přecijen kapku jinak: Vtipy posílané televizními diváky. To, o čem mluvíš jsou pořady úpně odlišného charakteru a konstrukce. Jinak samo, že pamatuju Přému v X. A občas jsem se na to moc rád díval a sem tam se jeden i něco zajímavého dověděl... I soutěžící byli občas velmi obdivuhodní svými znalostmi. Otázky měly i věcnou a odbornou úroveň, oproti otázkám v dnešních kvízových pořadech. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.