Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Čirá světla 406 Phase I - pokrok

Recommended Posts

Odesláno

Zakládám nové téma, aby se to trochu zviditelnilo. Objevil jsem výrobce, který je schopen a ochoten vyrobit 100 párů, tak jdu sondovat zájem. Cenu ještě nevím, ale pokud mám správné info, měla by být do 2000 Kč za pár čirých krycích skel na původní světlomety. Čočkový bixenon je potom nutností...

Odesláno

Ten mám v nabídce za 6500 Kč, viz Edisonovo téma, tam je dost i k montáži apod... Jde ale i o to, aby se sehnalo dostatečné množství zájemců...

Odesláno

zni to slibně ale čím vyřešíš spravny lom světla?samotnou čočkou asi ne , jde o to že new model ma jinou parabolu .jinak pokud by to bylo ok tak jdu určo do toho.

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Pe.tr: Čočkový bixenon z mé nabídky má parabolu vlastní, původní parabola je pouze držákem čočky.

ok

tím je to pro mne jasne , H7 co jsou v dalkach neřešim bo tam ja je nemam :D . Jdu do toho , ikdyž je me jasne že to nebude jentak rychle.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Fx

Pe.tr: Čočkový bixenon z mé nabídky má parabolu vlastní, původní parabola je pouze držákem čočky.

ok

tím je to pro mne jasne , H7 co jsou v dalkach neřešim bo tam ja je nemam :D . Jdu do toho , ikdyž je me jasne že to nebude jentak rychle.

J8 je tam nechal... Ve svý podlstatě coby přídavný dálky... ;-)
Odesláno

Pe.tr: Ani nejsou třeba, je to bixenon. A je to lepší řešení než nechat tam žárovky v dálkových, protože tam bude to čiré krycí sklo...

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

J8 je tam nechal... Ve svý podlstatě coby přídavný dálky... ;-)

no přídavné já mám dole v nárazníku:aut:D

[upravil dne 14/3/09 Pe.Tr]

A hlavní... dálky? Leč u bixenonu netřeba nějak extrémě řešit, dálka je v nich, pokud zapojíš sklápítko clonky. Já mám obojí. Přijde mi to tak lepší. Subjektivně z provozu.

[upravil dne 14.3.2009 Edison]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: punkac

Za \"dvojku\" bych do toho také šel...:papa

to jsou jen skla čirá + bixenony takže počítej 10 ;)

Odesláno

Pánové, pánové nejsem jouda, co neví, že je potřeba dokoupit bixenony :roker

jinak i cena 10000 je hezká (mě teda vyšlo míň <2000 Kč pár čirých plastů a 6500 Kč pár bixenonů od FXse = 8500 Kč>)

Omladí to vzhled vozu, ale hlavně je více vidět a neoslňuji protijedoucí řidiče

nechápu to s tou stokorunou, to jako, že jsem nějaká socka či co? :bacha:D

Odesláno
Původně zaslal: punkac

Pánové, pánové nejsem jouda, co neví, že je potřeba dokoupit bixenony :roker

jinak i cena 10000 je hezká (mě teda vyšlo míň <2000 Kč pár čirých plastů a 6500 Kč pár bixenonů od FXse = 8500 Kč>)

Omladí to vzhled vozu, ale hlavně je více vidět a neoslňuji protijedoucí řidiče

Tak to myšleno nebylo... S omlouvám... Starší jistě pamatují oblíbený pořad naší (slovenské) ČST Vtipnější vyháva...

Já se totiž lekl, žes dvěma tickama myslel kompletní osazení skly i bixenony... ;-) Takže ještě jednou omluva...

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Tak to myšleno nebylo... S omlouvám... Starší jistě pamatují oblíbený pořad naší (slovenské) ČST Vtipnější vyháva...

Já se totiž lekl, žes dvěma tickama myslel kompletní osazení skly i bixenony... ;-) Takže ještě jednou omluva...

V pohodě :)

Jsem ročník 80 a z tehdejší televize si pamatuju jen Magion, Vegu a Studio kamarád, dále koťátka a pana Vajíčko a přemeta prkeného podlahu

Odesláno

Vtipnější vyhrává - to byl náhodou pořad z kterýho by se různí dnešní Novotní, Mládkové, Suchoší či Genzerové mohli učit.

Když už jsme u té televizní historie - vzpomene si někdo na soutěžní pořad \"Deset stupňů ke zlaté\" a jeho moderátora???

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Vtipnější vyhrává - to byl náhodou pořad z kterýho by se různí dnešní Novotní, Mládkové, Suchoší či Genzerové mohli učit.

Když už jsme u té televizní historie - vzpomene si někdo na soutěžní pořad \"Deset stupňů ke zlaté\" a jeho moderátora???

Jenže to byl pořad konstruovanej přecijen kapku jinak: Vtipy posílané televizními diváky. To, o čem mluvíš jsou pořady úpně odlišného charakteru a konstrukce. Jinak samo, že pamatuju Přému v X. A občas jsem se na to moc rád díval a sem tam se jeden i něco zajímavého dověděl... I soutěžící byli občas velmi obdivuhodní svými znalostmi. Otázky měly i věcnou a odbornou úroveň, oproti otázkám v dnešních kvízových pořadech.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...