Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V jednom souboru to nikdo nikam nedá.... Neznám server, který povolí upload takového balíku.... Má to přes 4Gb... Snad jen torrent... Kdyby byl větší zájem. :)

Odesláno

jj sn funguje.... jak píše Slayer tak obrovský soubor najednou nikdo nikam nedá,leda se domluvit s vedením klubu a dát do sekce download nebo na nějaký ftp,nebo napsat někomu kdo to má ať to tomu druhému pošle už vypálené na dvd....

možná klubový ftp by byl možný,ale na to zeptejte zasvěcených

[upravil dne 16/3/09 Burisek]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Toto zaváňa warezom, buďte radi, že vám nezmazali vlákno a ešte by si to chcel do dowload sekcie :roll

no to máš asi pravdu,no..... tak nic...

Odesláno

Tak jsem to stáhl, rozbalil, nainstaloval, chvíli jsem hledal, jak se to spouští... A... chce to nějaký datum DAM... Nějak vůbec nevím, co to je... Cosi jsem tam zadal, ale nic to prostě nenačte..., jen wokno pro obrázek a nic...

[upravil dne 17.3.2009 Edison]

Odesláno

Já se v tom programu nějak nějakým menu prokousávám, ale ve finále mi to neukáže nic... Do serviceboxu jsem se nedostal ničím, co jsem tu zatím našel. Čísla na sloupku dveří jsem taky nějaká našel a něco to dělá, ale obrázky žádný. Asi to odinstaluju a smažu... Jinak můj VIN je asi už postarší. Můj účet na serviceboxu tím vyhnil a novej se mi nedaří založit... :-(

[upravil dne 17.3.2009 Edison]

Odesláno

Pokud to nezobrazuje schemata tak je problem s nainstalovanou javou nebo prohližečem.Ja jsem se trapil na notebooku HP dva dny než jsem to zprovoznil.

Tady jsem sehnal ještě návod na instalaci:

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/31751/Navod.rar_1.63MB.html

pokud klikneš dole v programu v hlavním okně na OUTILS tak se zobrazi okno kde můžeš zjistit pro dane auto kde hledat DAM !!!

Kdyby to nebylo funkční tak bych to sem ani nedával

[upravil dne 17/3/09 bobo7]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...