majty Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Nevite kde by se dali sehnat na zadni kolesa ? nebo to si je budete kupovat jen do predu a dozadu jiny ? to mi prijde blby Citovat
jarajarda Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: majty Nevite kde by se dali sehnat na zadni kolesa ? nebo to si je budete kupovat jen do predu a dozadu jiny ? to mi prijde blby Dopředu tyhle a dozadu normální od ATE, neviděl jsem je i na zadek.. Ale nejsou na ně nějaký speciální desky, nebo jo? Dal bych normální co mají od ATE. Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: majty Nevite kde by se dali sehnat na zadni kolesa ? nebo to si je budete kupovat jen do predu a dozadu jiny ? to mi prijde blby Dopředu tyhle a dozadu normální od ATE, neviděl jsem je i na zadek.. Ale nejsou na ně nějaký speciální desky, nebo jo? Dal bych normální co mají od ATE. majty: mě to taky přišlo blbý proto jsem dal obyčejný. Kdyby byly i dozadu tak bych neváhal. jardo: dej tem normální ATE. To bude bohatě stačit. Jinak ATE dělá tuším jen jednu variantu takže lepší stejně nevede. Citovat
tomike Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Specialne dosky na tieto kotuce nie su, ale treba davat dosky ATE. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Speciál desky jsou jen na některé vozy: ATE PowerPad Citovat
jarajarda Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Tak jsem si je objednal, v pátek dorazí a o víkendu je snad budu dávat na auto, pokud ho už budu mít doma z lakovny:) Citovat
El-Chio Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Podla toho co som tu cital som sa rozhodol pre tieto kotuce, a ani problem s tym, ze ich nerobia na zadok nemam, lebo v zadu mam bubne Ale ine som chcel, mam tam este origo. dosky a su zodrane tak na 50% a je mi ich luto vyhodit. Co by sa stalo, leby vymenim kotuce a tie stare originalne dosticky len presmirglujem a svyhnem ich tam? Este pripadne jedna vec. Pre vymenu som sa rozhodol, preto lebo s kazdej strany je uz tak 2 mm dole a hlavne ak mam plne auto a prudko brzdim tak mi zasne chviet volant. su to kotuce? Citovat
ozzy56 Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 kotouč se může sjet maximálně 1mm z každé strany--minimální tlouštka 24mm desky dej k novým kotoučům nové--staré se nedávají proto,že už nejsou přesně ,,sjeté\'\' ,bývají každá jinak opotřebovaná a už si našly ve třmenu svoje ,,místo\'\'--bohužel ke starému kotouči Citovat
El-Chio Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 njn, takze ten moj slim kotoc asi co najskor vymenit, ze Ak by som na nom jazdil co by sa mohlo stat? Citovat
kupák Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 No nevím, jak je ten tvůj slim kotouč hodně slim, ale můžou se stát cca tři věci: 1) při větší zátěži se slabší kotouč dříve a více zahřeje , tudíž 2) se může snadněji zvlnit, nebo dokonce 3) praskne, a to už může být průser. Citovat
El-Chio Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 A este jedna otazocka, zadne bubne som nemal rozobrane 80 000 km a predtym neviem asi tiez neboli Chystam sa to pozret cez vikend a chcem si zistit co a ako popredu. Takze zadne celuste by ste dali ake? Robi tiez firma ATE nejake? Aby to bolo komplet ATE a este jedna vec zadny bubon sa meni, alebo je to bezudrzbove, pripadne kolko to ma mat mm, alebo staci pretocit na sustruhu? P.S. kde by som tieto veci najvyhodnejsie nakupil? Citovat
El-Chio Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 A nejakych predajcov by ste mi vedeli odporucit? Citovat
tomike Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 jarajarda tak ja ich mam asi tyzden nahodene a brzdia o dost lepsie. aj pocit z brzdoveho pedalu je iny, urcite nie horsi. Citovat
El-Chio Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Tak som sa tiez rozhodol pre tie ATE power disk, aj ked na viacerych forach pisu, niektory, ze sa krutia.... Len este neviem ake by som k tomu dal dosticky ci ATE alebo ine.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: El-Chio Len este neviem ake by som k tomu dal dosticky ci ATE alebo ine.... Dej to všechno ATE ať to k sobě sedí. Citovat
El-Chio Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Tak som meral tie kotuce a maju 22 mm Citovat
Leo Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Včera jsem si je taky namontoval. Jediný zádrhel byl, že jsem neměl torx T55 na demontáž třmenu a tak jsem ho musel jít koupit. Překvapilo mne, že jsou kotouče natřeny stříbrnou antikorozní barvou a tak jsem ani nenatíral to co je vidět skrz kola a uvidím co to vydrží. Jinak mohu doporučit koupi přes internet na adrese www.haspa.cz (tu adresu mám z jiného vlákna, kde bylo zmíněno, že prodávají levně značkové spojky): Kotouč ATE Power Disc 24.0326-0106 (číslo ATE AT526106) cena 1240,- s DPH. Destičky ATE 13.0460-2817 (číslo ATE AT602817) cena 1122,- s DPH. V mém případě bylo dodání do tří pracovních dnů a poštovné stálo 100,- přes PPL. Citovat
El-Chio Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Torx T 55som si chcel kupit, lebo to chcem dnes vymenit a navacsi aky bol v zeleziarstve je T 50. Takze to nejdem ani rozoberat Citovat
Leo Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Původně zaslal: El-Chio Torx T 55som si chcel kupit, lebo to chcem dnes vymenit a navacsi aky bol v zeleziarstve je T 50. Takze to nejdem ani rozoberat V OBI ho mají za 150,- a já ho nakonec koupil až v druhém železářství za 110,-. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.