Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: majty

Nevite kde by se dali sehnat na zadni kolesa ? :myslim nebo to si je budete kupovat jen do predu a dozadu jiny ? to mi prijde blby :D

Dopředu tyhle a dozadu normální od ATE, neviděl jsem je i na zadek.. Ale nejsou na ně nějaký speciální desky, nebo jo? Dal bych normální co mají od ATE.

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: majty

Nevite kde by se dali sehnat na zadni kolesa ? :myslim nebo to si je budete kupovat jen do predu a dozadu jiny ? to mi prijde blby :D

Dopředu tyhle a dozadu normální od ATE, neviděl jsem je i na zadek.. Ale nejsou na ně nějaký speciální desky, nebo jo? Dal bych normální co mají od ATE.

majty: mě to taky přišlo blbý proto jsem dal obyčejný. Kdyby byly i dozadu tak bych neváhal. ;)

jardo: dej tem normální ATE. To bude bohatě stačit. Jinak ATE dělá tuším jen jednu variantu takže lepší stejně nevede. :aut

• O 4 týdny později...
Odesláno

Podla toho co som tu cital som sa rozhodol pre tieto kotuce, a ani problem s tym, ze ich nerobia na zadok nemam, lebo v zadu mam bubne :D

Ale ine som chcel, mam tam este origo. dosky a su zodrane tak na 50% a je mi ich luto vyhodit. Co by sa stalo, leby vymenim kotuce a tie stare originalne dosticky len presmirglujem a svyhnem ich tam?:roker

Este pripadne jedna vec. Pre vymenu som sa rozhodol, preto lebo s kazdej strany je uz tak 2 mm dole a hlavne ak mam plne auto a prudko brzdim tak mi zasne chviet volant. su to kotuce?

Odesláno

kotouč se může sjet maximálně 1mm z každé strany--minimální tlouštka 24mm

desky dej k novým kotoučům nové--staré se nedávají proto,že už nejsou přesně ,,sjeté\'\' ,bývají každá jinak opotřebovaná a už si našly ve třmenu svoje ,,místo\'\'--bohužel ke starému kotouči

Odesláno

No nevím, jak je ten tvůj slim kotouč hodně slim, ale můžou se stát cca tři věci:

1) při větší zátěži se slabší kotouč dříve a více zahřeje , tudíž

2) se může snadněji zvlnit, nebo dokonce

3) praskne, a to už může být průser.

Odesláno

A este jedna otazocka, zadne bubne som nemal rozobrane 80 000 km a predtym neviem asi tiez neboli :D Chystam sa to pozret cez vikend a chcem si zistit co a ako popredu. Takze zadne celuste by ste dali ake? Robi tiez firma ATE nejake? Aby to bolo komplet ATE a este jedna vec zadny bubon sa meni, alebo je to bezudrzbove, pripadne kolko to ma mat mm, alebo staci pretocit na sustruhu?

P.S. kde by som tieto veci najvyhodnejsie nakupil?:myslim

Odesláno

Tak som sa tiez rozhodol pre tie ATE power disk, aj ked na viacerych forach pisu, niektory, ze sa krutia.... Len este neviem ake by som k tomu dal dosticky ci ATE alebo ine....

• O 4 týdny později...
Odesláno

Včera jsem si je taky namontoval. Jediný zádrhel byl, že jsem neměl torx T55 na demontáž třmenu a tak jsem ho musel jít koupit. Překvapilo mne, že jsou kotouče natřeny stříbrnou antikorozní barvou a tak jsem ani nenatíral to co je vidět skrz kola a uvidím co to vydrží.

Jinak mohu doporučit koupi přes internet na adrese www.haspa.cz (tu adresu mám z jiného vlákna, kde bylo zmíněno, že prodávají levně značkové spojky):

Kotouč ATE Power Disc 24.0326-0106 (číslo ATE AT526106) cena 1240,- s DPH.

Destičky ATE 13.0460-2817 (číslo ATE AT602817) cena 1122,- s DPH.

V mém případě bylo dodání do tří pracovních dnů a poštovné stálo 100,- přes PPL.

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

Torx T 55som si chcel kupit, lebo to chcem dnes vymenit a navacsi aky bol v zeleziarstve je T 50. Takze to nejdem ani rozoberat :(

V OBI ho mají za 150,- a já ho nakonec koupil až v druhém železářství za 110,-.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...