Medvěd Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Včera mi byla potvrzena rezervace ubytování v Šebetovském penzionu. Jedná se o 3 pokoje ideálně tedy pro 3 rodiny s dětmi. Protože Neon ani JaudaX (kteří tam s námi spali loni) už na penzionu spát nechtějí, nabízím tedy 2 místnosti pro další zájemce (rodiny s dětmi mají přednost). Ubytování vychází za celý penzion cca 3000,- Kč + energie, tzn. každá rodina lehce přes 1000,- Kč P.S. Penzion je cca 500 m od koupaliště (u zámku), narozdíl od campu u koupaliště je tam klid a pohoda. http://www.sebetov.cz/penzion/ Citovat
Leo Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Ještě to proberu s manželkou, ale pokud pojedeme tak bychom určitě měli zájem (loni nám to ubytování nevyšlo a tak jsme museli přijet jenom na sobotu). Jel bych tedy já, manželka, dvouleté dítě a možná ještě kamarád (kolik je v pokoji postelí?). Citovat
Medvěd Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: Leo Ještě to proberu s manželkou, ale pokud pojedeme tak bychom určitě měli zájem (loni nám to ubytování nevyšlo a tak jsme museli přijet jenom na sobotu). Jel bych tedy já, manželka, dvouleté dítě a možná ještě kamarád (kolik je v pokoji postelí?). Hele, já mám zájem o malou ložnici s dvoulůžkem (dvouletej prcek bude spát mezi náma) - když tak se domluv s majitelem (odkaz nahoře) jak jsou na tom ostatní pokoje s počtem postelí (spal jsem tam sice vícekrát, ale už si to přesně nepamatuju) Citovat
Petav Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Ahoj jak to tak vypadá, tak bych měl taky zájem. Ještě nevím, kolik nás pojede, jestli čtyři, nebo pět, ale to má ještě čas. Tak jestli na mne zbyde pokojík budu rád. Citovat
jarajarda Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Včera mi byla potvrzena rezervace ubytování v Šebetovském penzionu. Jedná se o 3 pokoje ideálně tedy pro 3 rodiny s dětmi. Protože Neon ani JaudaX (kteří tam s námi spali loni) už na penzionu spát nechtějí, nabízím tedy 2 místnosti pro další zájemce (rodiny s dětmi mají přednost). Ubytování vychází za celý penzion cca 3000,- Kč + energie, tzn. každá rodina lehce přes 1000,- Kč P.S. Penzion je cca 500 m od koupaliště (u zámku), narozdíl od campu u koupaliště je tam klid a pohoda. http://www.sebetov.cz/penzion/ No počkej Méďo, co jsi tím chtěl říct? Doufám že nebude tak deštivo jako vloni, to by se ten penzion celkem hodil.. Citovat
Medvěd Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Jardo - jako bedzdětný stejně nemáš nárok, tak se vůbec nevzrušuj P.S. Momentálně to vypadá, že je penzion stejně obsazen (já s ženou a prckem, Leo s ženou a prckem a PetaV s rodinou). [upravil dne 17/3/2009 Medvěd] Citovat
vendelinek Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Tak sem asi utřel nos,co?Dvě místečka by se nenašli?Pro mě+mamina? Citovat
Medvěd Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 Vendi - penzion jsem vždycky objednával pro rodiny s malými dětmi, s kterými je těžké spát pod stanem (konkrétní příklad je můj dvouletý prcek). Dospělým lidem určitě nečiní žádný zásadní problém vyspat se pod stanem v campu - takže asi tak. Citovat
jarajarda Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd Jardo - jako bedzdětný stejně nemáš nárok, tak se vůbec nevzrušuj P.S. Momentálně to vypadá, že je penzion stejně obsazen (já s ženou a prckem, Leo s ženou a prckem a PetaV s rodinou). [upravil dne 17/3/2009 Medvěd] Že to víš tak jistě Pokud pojede kamarád se ženou a dvouma dětma, tak by se to asi řešilo (já budu spát asi v autě), jenže to ještě nemůžu říct určitě Citovat
Leo Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Podle informací od majitele je tam malý pokoj s dvojlůžkem, který si už zamluvil Medvěd, samostatný velký pokoj s dvojlůžkem, patrovou postelí a válendou a obývací pokoj s dvojlůžkem přes který se vstupuje do malého pokoje a sousedí s kuchyní. Protože nás asi bude nejmíň tak na nás zbude ta ložnice (pokud tedy Medvěd bude kolem nás chodit v noci po špičkách ). Citovat
vendelinek Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Leo Podle informací od majitele je tam malý pokoj s dvojlůžkem, který si už zamluvil Medvěd, samostatný velký pokoj s dvojlůžkem, patrovou postelí a válendou a obývací pokoj s dvojlůžkem přes který se vstupuje do malého pokoje a sousedí s kuchyní. Protože nás asi bude nejmíň tak na nás zbude ta ložnice (pokud tedy Medvěd bude kolem nás chodit v noci po špičkách ). Kam by v noci chodil, v noci se :D:Dchrápe Citovat
jarajarda Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Leo Podle informací od majitele je tam malý pokoj s dvojlůžkem, který si už zamluvil Medvěd, samostatný velký pokoj s dvojlůžkem, patrovou postelí a válendou a obývací pokoj s dvojlůžkem přes který se vstupuje do malého pokoje a sousedí s kuchyní. Protože nás asi bude nejmíň tak na nás zbude ta ložnice (pokud tedy Medvěd bude kolem nás chodit v noci po špičkách ). Kam by v noci chodil, v noci se :D:Dchrápe Medvědi chrápou v zimě, ne v létě:D Citovat
vendelinek Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Jen taková malinká otázečka,nebylo by GPS ,kde to přesně je? Citovat
vix Odesláno 2. duben 2009 Odesláno 2. duben 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Leo Podle informací od majitele je tam malý pokoj s dvojlůžkem, který si už zamluvil Medvěd, samostatný velký pokoj s dvojlůžkem, patrovou postelí a válendou a obývací pokoj s dvojlůžkem přes který se vstupuje do malého pokoje a sousedí s kuchyní. Protože nás asi bude nejmíň tak na nás zbude ta ložnice (pokud tedy Medvěd bude kolem nás chodit v noci po špičkách ). Kam by v noci chodil, v noci se :D:Dchrápe Medvědi chrápou v zimě, ne v létě:D Ty´s ho neslyšel, že ? Citovat
jarajarda Odesláno 9. duben 2009 Odesláno 9. duben 2009 Původně zaslal: vix Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Leo Podle informací od majitele je tam malý pokoj s dvojlůžkem, který si už zamluvil Medvěd, samostatný velký pokoj s dvojlůžkem, patrovou postelí a válendou a obývací pokoj s dvojlůžkem přes který se vstupuje do malého pokoje a sousedí s kuchyní. Protože nás asi bude nejmíň tak na nás zbude ta ložnice (pokud tedy Medvěd bude kolem nás chodit v noci po špičkách ). Kam by v noci chodil, v noci se :D:Dchrápe Medvědi chrápou v zimě, ne v létě:D Ty´s ho neslyšel, že ? Slyšel, viděl, vedl do chajdy :D:D ale dost už Citovat
Leo Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Tak jsem dnes dostal příslib, že pojede i navigátor takže budeme tři dospělí a jedno dítě. Snad se tam všichni někam zmáčkneme . Měl bych dotaz na rodiče, kteří budou mít na starost hlídání dětí po čas orienťáku, který je letos na celý den, zda budou v kempu nebo na zahradě penzionu. Manželka tam totiž nechce být sama a tak nevím na co ji připravit (jak jsem viděl tu zahradu na fotkách, tak by to tam pro děti nemuselo být špatné ). Citovat
Medvěd Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Zahrada v penzionu určitě není špatná, myslím si ale, že pokud někdo s dětmi nepojede orienťák, tak si buď vytvoří vlastní program (třeba westernové městečko v Boskovicích) nebo se bude pohybovat u bazénu v campu. Vše se ale určitě doladí na místě Citovat
Leo Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: Medvěd Zahrada v penzionu určitě není špatná, myslím si ale, že pokud někdo s dětmi nepojede orienťák, tak si buď vytvoří vlastní program (třeba westernové městečko v Boskovicích) nebo se bude pohybovat u bazénu v campu. Vše se ale určitě doladí na místě Ty pojedeš orienťák sám nebo pojedete celá rodina? Vím, že loni byla žena s dítětem v campu a ještě Vám dlužíme jednu plínu . Citovat
Medvěd Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Orienťák na 90% nepojedu, vidím to na westernové městečko v Boskovicích (ale 100% se rozhodneme až na fleku). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.