Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdárek rodino;) mam hned 3 otazky(problemy).Procet jsem tady toho spoustu ale nikde nic konkretniho,tak se vas chci zeptat jestli jste nekdo neresil neco hodne podobnyho ne-li to samy..Po ohrati kdyz seslapnu pedal spojky tak desne vrze neco od motoru,vypadalo to na lanko protoze na nem byla prodrena i ta teflonova vrstva ale vymena nepomohla a navic okamzite po vymene lanka kdyz seslapnu spojku tak je slyset naky huceni jako kdyz jedete v aute za silnyho vetru,po uvolneni pedalu je ticho.Takze to je jedna vec ktery nerozumim:roll druhej problem je ten ze taky po ohrati kdyz zastavim a necham motor na volnobeh tak se cely auto jemne trese(houpe) ale staci zvysit otacky tak na 1050 a takrka to zmizi a ten treti ze kdyz vypnu motor tak neco zapiska ze strany od remene a kdyz necham zarazenou ryhclost a auto rukama rozhoupu tak to piska taky,za jizdy nic:myslim 1.9TD 98 Jinak auto jede jak ma,tyhle problemy nemaj na nic vliv.Diky za kazdej napad:papa

Odesláno

ale ze takhle najednou!vymenim lanko a okamzite to zacne hucet?a to vrzani muze bejt taky od loziska?Ferry co ty budiky:D zapomel si na to co:bacha:D

Odesláno

hele nezapomel, spis jsem jen presne nevedel komu jsem je sliboval a doufal ze se sam ozve :D nicmene mam jen peticifernikove, ctyr mam jen bez plexi

Odesláno

takze to houpani auta je jasnej silentblok, jenom to bude ten pod motorem protoze se motor houpe jako kyvadlo(zajimavy ze sem si toho nikdy pred tim nevsim,pritom sem v motoru vic nez za volantem:D), na to zavrzani pri zhasnuti motoru zatim kaslu a to vrzani spojky vypada na silonovy pouzdra vypinaci vidlice a zrejme bude potreba i to lozisko no..to bude hracka:roker

Odesláno

prave ze ten hlavni vypada v pohode,spis se mi nelibi jak hodne se chveje ten u prevodovky.nejrozumejsi bude vymenit vsechno. za 14 dni ho dam k doktorovi at mu zmeri teplotu a uvidime co dal:) jeste ze sem neprodal favorítka:D

Odesláno

Jak už zde bylo napsáno, vyměň vše. Ono se to může vizuálně jevit, že je vše v pořádku, ale uvnitř, kam není videt, je to poškozené. Po výměně, bude klid na dost dlouhou dobu!! Věř i!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...