Burisek Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 jj pěknej kousek.... ty jsi byl u mě doma ???? :D:D Citovat
zpozdilek Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 A já myslel Vendo že máš noudbook a ty tam máš krasnou klavesnici:D Citovat
virnik Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 no ty o nas mali tohu divnu mienku asi mysleli že po nich budu už len blbci:mrk:aut:bacha Citovat
Medvěd Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Burisek jj pěknej kousek.... ty jsi byl u mě doma ???? :D:D Kdybys měl tohle doma (a plně funkční), myslím, že bys těžko jezdil tuctovým piškotem - milionáři jezdí v úplně jiných modelech). Citovat
wooody Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Docela by mě zajímal procesor.... Jestli tam bude intel nebo amd.... A myslíte je to jenom dvoujádro nebo už čtyř..... A co hdd?? Aspoň 2 tera ne?? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Proboha na co tam je to kormidelní kolo, že by s tim chtěli kormidlovat zeměkouli:myslim:D:D:D Citovat
urdemala Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 no hlavně je to dvoukormidlo :-) asi lazení výkonu, takovej tuning ala 50. léta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.