Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar, dnes mi pri zastaveni na krizovatke a zosliapnuti brzdy vypisalo tuto hlasku, a potom zhasla, a za hodinu zas, neviete co to je? ikona ak okeby brzdovej dosticky alebo cosi take sa zobrazi, take kolecko a okolo neho tak male pol kruhy prerusovane

Odesláno
Původně zaslal: Alex West

chyba ABS alespon u mě:roker

nehlede na to ze z prekladu te chyby kterou pise palubni PC je evidentne jasne, ze jsou opotrebovane desticky, ABS ma zcela jinou kontrolku, nez je zde popsana

Odesláno
Původně zaslal: denoo

tak co teda, sak abs ide normalne,aj somskusal, ale ked som sa tak okom pozrel tak dosticiky nevyzerali zle

s ABS to nema nic spolecneho, ABS ma jinou kontrolku a jinou hlasku

chyba muze byt pouze v osoupane izolaci dratu od desticek, ten se pak muze dotykat disku kola, cimz se ukostri a vznikne falesny poplach, nicmene desticky zkontroluj, prohledni take ty draty od nich a uvidis

Odesláno

tak co teda, sak abs ide normalne,aj somskusal, ale ked som sa tak okom pozrel tak dosticiky nevyzerali zle

jinak kdyby sis nevedel rady s vykladem nekterych kontrolek nebo funkci, doporucuji volne dostupnou uzivatelskou prirucku k tvemu autu, dokonce v rodnem jazyce http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_sk_sk.htm

Odesláno

ne indikaci opotrebovani maji pouze predni desky ( coz se da lehce zjistit v jakemkoliv e-katalogu napr. www.autokelly.sk ) ;)

[upravil dne 4/3/09 Ferry]

Odesláno

To je docela problém, protože tam bývá docela teploučko. Stávalo se mi to samé, když jsem měl 406ku a řešil jsem to tak, že jsem našel polohu kablíku od destičky, aby se nikde ničeho kovového nedotýkal. On ten kablík bývá docela tuhý a tak drží polohu.

Odesláno

este som to nekukal, ale dnes som isiel na aute kusok, a ked som zastavil, zabrzdil, tak pri kazdom zosliapnuti brzdy sa ta hlaska objavila, ked som pustil brzdu zmizla, ked som napr premackaval brzdu viac krat za sebou tak to zobrazilo zakazdym tu hlasku , ked pustil brzdu zmizla, ale asi kabel potom to neni

Odesláno

este som to nekukal, ale dnes som isiel na aute kusok, a ked som zastavil, zabrzdil, tak pri kazdom zosliapnuti brzdy sa ta hlaska objavila, ked som pustil brzdu zmizla, ked som napr premackaval brzdu viac krat za sebou tak to zobrazilo zakazdym tu hlasku , ked pustil brzdu zmizla, ale asi kabel potom to neni

Takhle se přesně chovají sjeté destičky,prostě při sešlápnutí se kontakt v desce spojí s kotoučem a tím se spojí s kostrou a rožne se ti kontrolka,už tu nic neřeš a utíkej koupit min. nové desky neli i kotouče(podle stavu).....:papa

Odesláno

140 000km, kua, no kuknem sa po dostickach kdesi, dufam to nebude zadna palka, v peugeote to asi stoji za to ta cena co?

To se divíš že máš ve 140t sjeté desky.....v peugeotě kolem 2000

Přesněji na moje auto ale to budeme mít asi stejné dle motorizace.........0000425347 SAD 4 DESTIČEK 81,99 EUR 97,57 EUR 97,57 EUR

[upravil dne 5-3-09 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...