Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Toto je opravdu pravidelné téma rok co rok. Stále o tom jistém. Za cca 7-8 měsíců se akorát místo slova \"letňáky\" použije slovo \"zimáky\" a pojede to nanovo. :bojim:bojim:bojim

Normálně by se oplatilo založit sekce \"Zimní obutí\", \"Letní obutí\" a tam by se to dalo probírát celoročně bez nutnosti zakládat 2x do roka ta samá témata. :papa:papa

Přesně tak. Je tu i více faktorů, které mají zásadný vliv na ,,přezutí\" pneu a to ať je to dané zákonen (bohužel) 1.11.-30.4. pokud se nemýlím a dále počasím a to tak, pokud není průměrná denní teplota (24 hod.) nad 7 st.C. To je dáno zdůvodu složení směsy zimní a letní pneumatiky. Jinak jak píše Dave_K, dvakrát do roky je tu toto téma. Ale jak říká staré moudré přísloví: ,,Opakování je matka moudrosti\".

Guest servisman
Odesláno

přezul bych okolo velikonoc už má býti tepleji,ale čeká mne cesta k rodičům a po dálnici musí býti zimní takže přezuji pak na Svátek práce :D

Guest minimaxa
Odesláno

tady u nás...? no já přezouvám až se zastaví lanovky, tedy v květnu :D

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

když vezmu počet km ,co najedu za rok,tak nepřezouvám:)

Necháváš tedy zimní nebo letní? Asi zimní, já najedu kolem 4000 km za rok, za přezutí dám okolo 500,-, za 6-7 let koupím za ty prachy nové, myslím, že ještě za ty roky nebudou ojeté, chci to nyní vyzkoušet poprvé.

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Původně zaslal: vendi.stejskal

když vezmu počet km ,co najedu za rok,tak nepřezouvám:)

Necháváš tedy zimní nebo letní? Asi zimní, já najedu kolem 4000 km za rok, za přezutí dám okolo 500,-, za 6-7 let koupím za ty prachy nové, myslím, že ještě za ty roky nebudou ojeté, chci to nyní vyzkoušet poprvé.

Samozřejmě že zimní,na podzim sem koupil nový a myslim,že dobrý,tak by mohly něco vydržet,najezdim zhruba tak 6-6500max

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...