farky Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 ja napodobne ako Ravel, az zozeniem hlinikace uz by bolo na case Citovat
vendelinek Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 když vezmu počet km ,co najedu za rok,tak nepřezouvám:) Citovat
Maverick Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Ty jo, já ještě ani nenazul zimáky a už se tu zas straší s letňákama:D Citovat
Laďa Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 No jen přezouvejte http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/predpoved-pristi-tyden-se-vrati-mraz-a-snih-na-jaro-si-pockame.html Citovat
OK406 Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: Dave_k Toto je opravdu pravidelné téma rok co rok. Stále o tom jistém. Za cca 7-8 měsíců se akorát místo slova \"letňáky\" použije slovo \"zimáky\" a pojede to nanovo. :bojim:bojim Normálně by se oplatilo založit sekce \"Zimní obutí\", \"Letní obutí\" a tam by se to dalo probírát celoročně bez nutnosti zakládat 2x do roka ta samá témata. :papa Přesně tak. Je tu i více faktorů, které mají zásadný vliv na ,,přezutí\" pneu a to ať je to dané zákonen (bohužel) 1.11.-30.4. pokud se nemýlím a dále počasím a to tak, pokud není průměrná denní teplota (24 hod.) nad 7 st.C. To je dáno zdůvodu složení směsy zimní a letní pneumatiky. Jinak jak píše Dave_K, dvakrát do roky je tu toto téma. Ale jak říká staré moudré přísloví: ,,Opakování je matka moudrosti\". Citovat
Guest servisman Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 přezul bych okolo velikonoc už má býti tepleji,ale čeká mne cesta k rodičům a po dálnici musí býti zimní takže přezuji pak na Svátek práce Citovat
Bártík Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Já nikam nespěchám, jako každý rok přezuju začátkem dubna. Bezpečnost je pro mou rodinu a moje autíčko to nejdůležitější. Citovat
oddie Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Na novou pixlu musím nejprve nějaký letňáky koupit Citovat
domikra Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Ja přezují až se teploty ustáli nad 5°,jezdím brzo ráno a to se jěště občas ukáže náledíčko. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 tady u nás...? no já přezouvám až se zastaví lanovky, tedy v květnu Citovat
Otan Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal když vezmu počet km ,co najedu za rok,tak nepřezouvám:) Necháváš tedy zimní nebo letní? Asi zimní, já najedu kolem 4000 km za rok, za přezutí dám okolo 500,-, za 6-7 let koupím za ty prachy nové, myslím, že ještě za ty roky nebudou ojeté, chci to nyní vyzkoušet poprvé. Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: Otan Původně zaslal: vendi.stejskal když vezmu počet km ,co najedu za rok,tak nepřezouvám:) Necháváš tedy zimní nebo letní? Asi zimní, já najedu kolem 4000 km za rok, za přezutí dám okolo 500,-, za 6-7 let koupím za ty prachy nové, myslím, že ještě za ty roky nebudou ojeté, chci to nyní vyzkoušet poprvé. Samozřejmě že zimní,na podzim sem koupil nový a myslim,že dobrý,tak by mohly něco vydržet,najezdim zhruba tak 6-6500max Citovat
Marlin Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 tak, i ja uz mam prezuto a umytu. uz to auto neni jak prasatko Citovat
Marlin Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 jeee, sorry spatne auto :D Nejsa je spinava jak prasatko, ale porad malo tohle je spraven auto Citovat
praktik Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Marlin:za co trestas pezota:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 jak trestam? Nahodou Nejsa je rada ze muze byt takhle spinava. onehda sem stal vedle zablaceneho offroada a Nejsa se stydela ze je cista. :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.