barenst Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: oddie Kdybys chtěl udělat opravdu velký skok v číselné řadě, můžeš koupi C15 Tu uz jsme mel a nedam na ni dopusti , nejvetsi drzak , me by se libila ta 6 kolova verze . Citovat
liborius Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 Tak pardon,asi tady nemužu řict svuj nazor.Ja jsem z te diskuze neutek.Jen nemam pořad čas sedět u PC.Asi jste špatně četli.Ja 407 nehanim jenom jsem asi měl napsat,že to auto už neni pro mně.Asi jste všichni manažeři a mate jiny platy.407 je boži auto,ale jeji servis-myslim ALU napravy,servo už je nad sily člověka,ktery pracuje cely život rukama.Těch čvrt mega jsem šetřil 5 let . Citovat
Přema Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: liborius Tak pardon,asi tady nemužu řict svuj nazor.Ja jsem z te diskuze neutek.Jen nemam pořad čas sedět u PC.Asi jste špatně četli.Ja 407 nehanim jenom jsem asi měl napsat,že to auto už neni pro mně.Asi jste všichni manažeři a mate jiny platy.407 je boži auto,ale jeji servis-myslim ALU napravy,servo už je nad sily člověka,ktery pracuje cely život rukama.Těch čvrt mega jsem šetřil 5 let . Ok ale tak jsi měl dát jiný nadpis tématu..... Citovat
liborius Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 Ja nebrečim,jen jsem nasranej.Jen jsem si chtěl udělat na stary kolena radost. S mym platem bych asi 407 neudržel doma.Ja vim mužete řict proč si nekoupim něco malyho.Dcera ma od novoty micru-skakajici koza do města.Zetak-octavku 1,8 20V.Motor špica,ale ty rany od podvozku by mně asi přivedly do blazince-podvozek golfu.Vše osobni zkušenost.Už nejsem žadnej zavodak ,jezdim často za synem do Karvine a na našich cestach je to bez komfort niho auta ani nemožne. Citovat
Přema Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Tak nenadávej na 407 jako na auto ale na Peugeot ČR že má takové či onaké ceny a servis,toto auto za to nemůže......a z mé strany jsi to nezaslouží.....dětské nemoci má o tom žádná ale ukaž mi auto které je nemá? Citovat
vix Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 liborius: máš třeba tyhle 2 možnosti: 1) buď jezdit v něčem, co odpovídá tvé finanční situaci 2) nebo na sobě zamakat a začít vydělávat víc (mít nápad, jít za ním a udělat se pro sebe nebo najít lépe placenou práci, popř. práci vysoce specializovanou - možností jsou mraky) ... vždycky je to ale něco za něco! Nasraností si nepomůžeš, ale závidět můžeš vesele dál. Citovat
liborius Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 Přemo, je vidět,že s tebou neni řeč.Připominaš mi meho zetaka. Ten je ujetej na škodovky a zbytek automoboloveho nebe je šrot.Když jsem ted řekl,že si asi koupime mondeo 05,tak měl oči v sloup.Snad asi jenom z ucty ke mně mi neřekl,že jsem magor. Citovat
oddie Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Chceš něco komfortního, co nedrncá? Tak si kup C5. Stejně stará tě vyjde ještě levnějc než to Mondeo... Citovat
liborius Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 O C5 jsem uvažoval,ale jeho vzhled mně přiliš neoslovuje. Citovat
Ajdamek Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Tak mondeo po face neni špatný auto, ale jestli bude komfotnější a levnější na provoz, no nevim Dneska si prostě nevybereš, všechny auta střední třídy podobný cenový relace, budou mít +- provoz stejnej, spíš jde o to nekoupit blbej kus. Ideal je mít známýho v autorizáku nebo většinu věcí odservisuješ mimo autorizák. Citovat
Přema Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: liborius Přemo, je vidět,že s tebou neni řeč.Připominaš mi meho zetaka. Ten je ujetej na škodovky a zbytek automoboloveho nebe je šrot.Když jsem ted řekl,že si asi koupime mondeo 05,tak měl oči v sloup.Snad asi jenom z ucty ke mně mi neřekl,že jsem magor. Nejsem zarytej pežoták.....mám VW i Forda......jen jsem napsal jak je to ze 407 nic víc......a neupřednostnuji jen peugeota......:papa:papa a řeč se mnou je když budu vědět vždy ti rád poradím či pomůžu..... [upravil dne 6-3-09 Přema] Citovat
Medvěd Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Přema a řeč se mnou je když budu vědět vždy ti rád poradím či pomůžu..... [upravil dne 6-3-09 Přema] Tak to myslím že asi jo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.