Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jěště k tomu polepení zadního plastu. Chci to nejprve polepit, protože to třeba nebude vypadat dobře, a tak to jen strhnu. Ale věřím, že to bude pěkné, a věřím, že ta folie něco vydrží. Lakovat to zatím nebudu. :papa

Odesláno

Nerez by mohl být také zajímavý. Nikde nemůžu sehnat stříbrnou folii, všude mají jen carbon. A když je stříbrná, tak je malý rozměr, a já to chci v celku. :myslim

Judes- je to pěkné, ale nic pro mě. K stříbrným hagusům, klikám a té vrchní liště se mě stříbrná spodní líbí více než nerezová.:papa

[upravil dne 19/8/12 21:57 od Roman Bazi]

Odesláno
Nerez by mohl být také zajímavý. Nikde nemůžu sehnat stříbrnou folii, všude mají jen carbon. A když je stříbrná, tak je malý rozměr, a já to chci v celku. :myslim

Judes- je to pěkné, ale nic pro mě. K stříbrným hagusům, klikám a té vrchní liště se mě stříbrná spodní líbí více než nerezová.:papa

[upravil dne 19/8/12 21:57 od Roman Bazi]

To moc nechápu - lišta nad SPZ, nápisy... jsou \"chromové\" takže leštěná nerez pěkně zapadne, naopak matná stříbrná bude vypadat nepřirozeně... ale to už dle vkusu každého soudruha :papa

Odesláno
já to tam mám a má to tam i Milhaus a je to zatím naprosto bezproblémů i když sem se toho bál...sundat a prelepit se to da vzdycky..stoji to par korun...

:myslim já ne, zatím...

[upravil dne 21/8/12 05:21 od milhaus]

Odesláno

mohl by mi prosím někdo zkusit dát na auto Speedliny? stačí přední kolo... fotka kola zde , foto auta zde

to kocour17: co to máš za alu?Vypadají parádně:papa

Odesláno

fakt :D ? teprve teď si všímám,že to zadní kolo neni úplně dokonalé...ale vypadá to fakt dobře...rád bych viděl, jak by vypadala 307SW na pavučinách...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...