Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute chalani, tie kolesá ešte vo fotoshope zvládnem ale keby som vás mohol poprosiť a to dať chrómovú lištu okolo okien (ako majú Audiny a VW Pasat) na moju 407-mu, bol by som zvedavá ako to na nej vyzerá. Vopred ďakujem. :papa

[upravil dne 31/3/11 23:00 Judes]

post-27076-14109616433299_thumb.jpg

Odesláno

Měl bych takovou menší prosbičku, mohl by mi někdo na pětidveřovou 306 hodit blatníky z maxi, 16ky kola a poslat jí trochu k zemi? Je to jen tak pro představu, tak to nemusí být nic extra... Díky

Odesláno
Měl bych takovou menší prosbičku, mohl by mi někdo na pětidveřovou 306 hodit blatníky z maxi, 16ky kola a poslat jí trochu k zemi? Je to jen tak pro představu, tak to nemusí být nic extra... Díky
někde jsem tu dělal 306 v úpravě maxi tak hledej je to v této sekci ;)
Odesláno

Což já vím, jak maxík vypadá, ale potřeboval bych to na pětidvýřko, oba modely jsou stejně dlouhý, jen 3dv. má delší dveře a zadní chybí, takže by to nemuselo být špatné, ale pořád se nemůžu rozhodnout, navíc bych asi potřeboval jiná kola a převodovku. :myslim

Odesláno

nevím proč ale přízpěvky ode mne tu nejsou...zůstali jen komentáře ale fotky se mi nezobrazí....ale hledal jsem a já dělal pro Koviho modrou 306 5 dveří v úpravě maxi...jen se mi nedaří to otevřít a převézt z bpm do jpg

Odesláno

Strejdakopec: loni tu byl problém se serverem a vymazala se docela velká várka fotek, proto je asi nenajdeš :(

Nicméně docela se těším na toho maxíka :)

Odesláno

Čaute chlapi tak nik sa s tými chrómovými lištami okolo okien na 407-mu nevie popasovať.

Mal by som záujem to tam dať len neviem aký by bol konečný efekt, ak by niekto tak zručný moc by mi pomohol s rozhodovaním. Ďakujem.

Odesláno
Čaute chlapi tak nik sa s tými chrómovými lištami okolo okien na 407-mu nevie popasovať.

Mal by som záujem to tam dať len neviem aký by bol konečný efekt, ak by niekto tak zručný moc by mi pomohol s rozhodovaním. Ďakujem.

Vona je to drbačka a když se to udělá jen tak narychlo tak to nenní ono... ale třeba ti to po rozhodnutí bude stačit.

post-25417-14109616531286_thumb.jpg

Odesláno

Ďakujem, aj to je niečo no na ten stredný \"B\" stĺpik by som vynechal, dal by som tú chrómovú lištu len po obvode takto.

2316014_8.jpg

Odesláno

Díky ti, vůbec to nevypadá špatně. Mám zrovna auto ve fázi kdy je rozložený po celý dílně a o tomhle dost silně přemýšlím. Kdybych se nebál, že budu muset dávat nějaký obří kola a pak předělávat převodovku, tak už jsou blatníky na cestě...

Odesláno

Přeji všem krásný den,na něakou dobu jsem se z tohoto tématu odmlčel,ale už jsem tu zas.Pokud někdo máte zájem o úpravu káry,tak pište... :papa

Potřebuji potrénovat photoshop..... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...