Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty kola sou takovej ulet frčí to dlouho a já porád musím mít něco navrch,čím vyniknu :-) ted je jen obout a čekat do jara ale myslel sem ještě něco k tomu ale nemám vůbec představu:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Stifler : ta na obrazku neni moje ta je z finska pouzil jsem ji jenom protoze je vyfocena ze spravneho uhlu :D ale ano koupil jsem si mk2 bohuzel ne g60 ale v uvozovkach pouze gti :) ale bude na ni jeste spouta prace ale nastestí je bez rzy :)

[upravil dne 16/12/12 21:07 od Print]

Odesláno
Stifler : ta na obrazku neni moje ta je z finska pouzil jsem ji jenom protoze je vyfocena ze spravneho uhlu :D ale ano koupil jsem si mk2 bohuzel ne g60 ale v uvozovkach pouze gti :) ale bude na ni jeste spouta prace ale nastestí je bez rzy :)

[upravil dne 16/12/12 21:07 od Print]

Bohužel? G60 je sice zajímavá rarita, ale repase toho spirálového kompesoru je pěkně drahá sranda a životnost mizerná... to už bys musel být hodně velkej a zaslapenej fanda ;)

PS: ty zrcátka jsou teda hodně ohyzdný.

Odesláno

vím ty zrzcatka jsou desny vubec nevím co me to napadlo :bojim asi mnou provala nejaka tuzingova nalada :D vim ty kompresory jsou slabsí stranka ale i tak g60 je g60 ;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Kluci po dlouhé době sem tu s prosíkem,mužete mi někdo smazat šachovnici komplet...lišty do černa stříšku do černa jen tu šachovnici na střeše nechat...

[upravil dne 9/1/13 19:46 od 106sťák]

post-24936-14109628850118_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...