Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

razor: nevypadá to vůbec zle, jen je škoda, že na té zelené ten karbon nevynikne a střecha taky není zrovna místo, kde by ten karbon byl dobře vidět. :myslim

Odesláno

Coupe je docela nízký,takže střecha je docela dost vidět ..Zkouše jsme si to i na kapotu,ale tam to vypdá divně...

Jako by to bylo po bouračce a nebylo to nalakovaný..

Kapota vypadá divně-udělal bych tu střechu a zrcátka..

Odesláno

Ahoj, měl bych takovou prosbu na virtual tuning, ale je toho dost, tak nevím jestli mi někdo vyjde vstříc :). Chtěl bych tuto 307:

- oranžová barva, tak jako Ford Focus ST

- karbonová kapota + střecha

- černé angels eye světla nebo je alespoň pro představu zatmavit

Nechci to bůhví jaké, ale chci mít alespoň nějakou představu, jelikož něco podobného hodlám koncem zimy zrealizovat. Pokaď se najde někdo ochotný tak díky moc :)

post-37540-14109620023556_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem to tak ňák udělal,ale ty angel eyes-to vypadá fakt hrozně,nepovedlo se mi to moc napasovat.

Třeba to někdo dodělá líp,ale já si mylsím,že takhle je to mnohem hezčí než s těma angel světlama.

(uploadnu sem i to se světlama-ale je to hrůza.)

post-16407-14109620033042_thumb.jpg

Odesláno

Angel eyes jsou přežitek ;) Nech tam origo světla....Takovouhle 307mu jsem viděl na živo loni na Pardubicích,myslím že v šedé metle,složenou a na 17\" a parádní povoz,tyhle spojlery tomu fakt slušej....Ale šel bych do decentnější barvy a nedával bych karbonouvou kapotu,ale je to věc názoru ;)

Odesláno

Tak tím se hodně vysvětluje...To řeknu hned,že je to 307 né?

Pak je jasný,že tam světla z 206 půjdo fakt těžko...

Pokus č.3

Angel eyes 307 - lepší,ale furt asi né dobrý..

post-16407-14109620034423_thumb.jpg

Odesláno

Jo je to paráda díky moc :). No co se barvy týče, chci něco originálního, tak nevím právě jakou :-(. Co se Angelek týče jak bylo řečeno věc názoru, mě se líbí a každopádně k této barvě se hodí černé světla. Ještě jednou díky moc za VT :-) a případné názory nebo kritiku rád uvítám :-D

Odesláno

Ahoj hošani,najde se tu takovej týpek,kterej by mi na golfika zcela přesně a excelentně dokázal dát černý postranní lišty a plastový lemy na blatníky též v černé?? na google stačí dát lemy golf III a najde to plno lemů,tak nevím,který se bude hodit :)

post-30338-14109620135126_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...